מדיה פורטל skins
הי עכבתי אחרי המדריך להתקנת מדיה פורטל והאמת אני ממש מבסוט מהתוכנה
יש לי כמה שאלות
1. האם יש אפשרות להריץ אותה דרך השלט ? כרגע יש לי גם VMC וגם מדיה פורטל
והייתי רוצה כפתור בשלט שיריץ את מדיה פורטל
2. ניסיתי כמה סקינס , זה שמתואר במדריך spin 1080p והוא לא מראה את moving pictures בתפריט רק אם הולכים לתפריט מיוחד לעומת זאת streamedMP מראה את ה MOVIES אבל הוא מאד באגי , יש למישהו סקין שיכול להראות גם My Series וגם Moving pictures שעובד טוב ?
תודה
שלומי
יש לי כמה שאלות
1. האם יש אפשרות להריץ אותה דרך השלט ? כרגע יש לי גם VMC וגם מדיה פורטל
והייתי רוצה כפתור בשלט שיריץ את מדיה פורטל
2. ניסיתי כמה סקינס , זה שמתואר במדריך spin 1080p והוא לא מראה את moving pictures בתפריט רק אם הולכים לתפריט מיוחד לעומת זאת streamedMP מראה את ה MOVIES אבל הוא מאד באגי , יש למישהו סקין שיכול להראות גם My Series וגם Moving pictures שעובד טוב ?
תודה
שלומי
התקנת את ה-SVN האחרון?
הוא פתר באג מאוד רציני שהיה גורם לסקין streamedMP להיתקע.
כמו כן ישנה גירסה חדשה לסקין מלפני שבועיים בערך.
כנ"ל גם ל-Moving Pictures ול-TvSeries.
גירסאות אלה עובדות טוב רק עם ה-SVN האחרון של MP.
אפשרות אחרת:
היכנס להגדרות של MP. תחת Plugins, כפתור ימני על הפלאגין נותן אפשרות לבחור אם הפלאגין מופיע בתפריט הראשי או בתפריט של התוספים. אפשרות זו עובדת רק בחלק מהסקינים.
אפשרות שלישית:
תבדוק בפורום של Spinsafe באתר של MP איך לגרום ל-Moving Pictures או TvSeries להופיע בתפריט הראשי. רוב הסיכויים שמישהו כבר פרסם שם פיתרון לכך.
הוא פתר באג מאוד רציני שהיה גורם לסקין streamedMP להיתקע.
כמו כן ישנה גירסה חדשה לסקין מלפני שבועיים בערך.
כנ"ל גם ל-Moving Pictures ול-TvSeries.
גירסאות אלה עובדות טוב רק עם ה-SVN האחרון של MP.
אפשרות אחרת:
היכנס להגדרות של MP. תחת Plugins, כפתור ימני על הפלאגין נותן אפשרות לבחור אם הפלאגין מופיע בתפריט הראשי או בתפריט של התוספים. אפשרות זו עובדת רק בחלק מהסקינים.
אפשרות שלישית:
תבדוק בפורום של Spinsafe באתר של MP איך לגרום ל-Moving Pictures או TvSeries להופיע בתפריט הראשי. רוב הסיכויים שמישהו כבר פרסם שם פיתרון לכך.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
סתם אני מוסיף המלצה,
יש סקין שמאוד under estimated, אבל הוא מעולה בעיני, עובד על 1920X1080 וקוראים לו black and white. תוריד גרסה אחרונה מהפורום שלו.
הקטע הטוב שם לדעתי, שכל האופציות מופיעות על המסך הראשי, בלי לגלגל לסובב או לגלול.
יש סקין שמאוד under estimated, אבל הוא מעולה בעיני, עובד על 1920X1080 וקוראים לו black and white. תוריד גרסה אחרונה מהפורום שלו.
הקטע הטוב שם לדעתי, שכל האופציות מופיעות על המסך הראשי, בלי לגלגל לסובב או לגלול.
תודה על ההמלצה !
בקשר לשאלות שלי - מישהו יכול לעזור עם הפעלה של התוכנה מהשלט ? אני לא יכול להגיד לה לעלות כש windows עולה
משום שיש לי גם VMC וננראה לי שתהיה התנגשות
לגהי SVN - כל ההתקנות שלי הן מיום חמישי (אחרי שקראתי את המדריך המלהיב אני חייב לציין )
בקשר לשאלות שלי - מישהו יכול לעזור עם הפעלה של התוכנה מהשלט ? אני לא יכול להגיד לה לעלות כש windows עולה
לגהי SVN - כל ההתקנות שלי הן מיום חמישי (אחרי שקראתי את המדריך המלהיב אני חייב לציין )
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תתקין תוכנה שתקראת IR BLASTER ותגדיר ב TRANSLATOR שלו, איזה מקש יפעיל לך את המדיה פורטל.shlomico כתב:תודה על ההמלצה !
לגהי SVN - כל ההתקנות שלי הן מיום חמישי (אחרי שקראתי את המדריך המלהיב אני חייב לציין )...
(אתה תבין אחרי שתתקין... וגם אם לא..אנחנו פה)
http://forum.team-mediaportal.com/mce-r ... 7-a-33512/
לגבי BLACK AND WHITE אכן סקין מצויין, השתמשתי בו בעבר לא מעט.
נטשתי את אפשרות ה MOVING PICTURES כיוון שאני מחזיק בזמן נתון 6 - 5 סרטים, לעומת 30 סדרות...
- staticx
- חבר מכור קשה

יש אפשרות לגרום ל MOVING PICTURES, או כל מה שאתה רוצה, להיות בתפריט בייסיק..shlomico כתב:ניסיתי כמה סקינס , זה שמתואר במדריך spin 1080p והוא לא מראה את moving pictures בתפריט רק אם הולכים לתפריט מיוחד...
למעשה אפשר לשנות ולסדר את בייסיק איך שרוצים, גם בספינסייף.
אם אתה מתכוון לזה שאני בוחר בו כ HOME בתפריט plugins אז כמובן שניסיתי את זהstaticx כתב:יש אפשרות לגרום ל MOVING PICTURES, או כל מה שאתה רוצה, להיות בתפריט בייסיק..shlomico כתב:ניסיתי כמה סקינס , זה שמתואר במדריך spin 1080p והוא לא מראה את moving pictures בתפריט רק אם הולכים לתפריט מיוחד...
למעשה אפשר לשנות ולסדר את בייסיק איך שרוצים, גם בספינסייף....
לפני ששאלתי
אגב הוא גם מראה את MYTV למרות שקינפגתי שלא , אני מניח שהסקינס לא ממש מתייחסים להגדרה הזו משום שגם בבלו3 לא הצלחתי להוריד את ה weather למשל .
לגבי השלט - הסתדרתי , התקנתי LM REMOTE אחלה תוכנה מאד ידידותית והיא עזרה לי להפעיל וגם לסגור את מדיה פורטל דרך השלט.
לאט לאט אני מגיע לשם .
- staticx
- חבר מכור קשה

אני לא מתכוון לזה, אלא לכך שע"י עריכת קובץ ה XML של BASICHOME אתה יכול לערוך אותו.shlomico כתב:אם אתה מתכוון לזה שאני בוחר בו כ HOME בתפריט plugins אז כמובן שניסיתי את זהstaticx כתב:יש אפשרות לגרום ל MOVING PICTURES, או כל מה שאתה רוצה, להיות בתפריט בייסיק..shlomico כתב:ניסיתי כמה סקינס , זה שמתואר במדריך spin 1080p והוא לא מראה את moving pictures בתפריט רק אם הולכים לתפריט מיוחד...
למעשה אפשר לשנות ולסדר את בייסיק איך שרוצים, גם בספינסייף....
לפני ששאלתי
אגב הוא גם מראה את MYTV למרות שקינפגתי שלא , אני מניח שהסקינס לא ממש מתייחסים להגדרה הזו משום שגם בבלו3 לא הצלחתי להוריד את ה weather למשל ....
כל הסמלים הם בסה"כ קיצורי דרך, פשוט שיניתי שקיצור הדרך יוביל ל MOVING PICTURES
יש פה מדריך קצרצר
http://groups.google.com/group/amped--- ... asic-menus
אגב, MOVING PICTURES עובד אצלך על מסך מלא (בסקין ספינסייף)?[/url]
כן עובד על מסך מלא - אבל אני עובד עם טלויזיה 720P
יש לי עוד שאלה והיא קשורה לכל הסקינס, לא ברור עם השלט מה הבחירה הנוכחית , דוגמא עזבת את המחשב לשתי דקות ואתה חוזר לא ברור על איזה אייטם הוא בחור , יש דרך להבליט את זה , זה משגע אותי במיוחד במוזיקה
שלומי
יש לי עוד שאלה והיא קשורה לכל הסקינס, לא ברור עם השלט מה הבחירה הנוכחית , דוגמא עזבת את המחשב לשתי דקות ואתה חוזר לא ברור על איזה אייטם הוא בחור , יש דרך להבליט את זה , זה משגע אותי במיוחד במוזיקה
שלומי
אפשר לינק להורדת הסקין streamedMP
מהאתר של מדייה פורטל נברתי בפורום ומצאתי רק קובץ התקנה EXE
האם להוריד את זה:
http://forum.team-mediaportal.com/strea ... 9-a-56769/
איך מתקינים אותו?
לא אמור להיות קובץ zip לא ?
מהאתר של מדייה פורטל נברתי בפורום ומצאתי רק קובץ התקנה EXE
האם להוריד את זה:
http://forum.team-mediaportal.com/strea ... 9-a-56769/
איך מתקינים אותו?
לא אמור להיות קובץ zip לא ?
- staticx
- חבר מכור קשה

בספינסייף אתה תמיד רואה על מה הסמן נמצאshlomico כתב:כן עובד על מסך מלא - אבל אני עובד עם טלויזיה 720P
שלומי...
אפשר קצת הסבר כללי מה השינויים שאני יכול לעשות בקובץ ה: BASIC HOME
ואיך אני עושה אותם בצורה הנכונה
ומה הכוונה שאתם אומרים MOVING PICTURES ,זה קיים בתוך הקובץ BASIC HOME ?
האם אתם מתכוונים אולי שהתמונות של הסרטים יוצגו על מסך מלא ? כמו שקיים בסקין StreamedMP
אם תוכלו לרשום מדריך קצר ומפורט איך אפשר לשנות זאת בקבצי ה- XML זה יתקבל בברכה
ואיך אני עושה אותם בצורה הנכונה
ומה הכוונה שאתם אומרים MOVING PICTURES ,זה קיים בתוך הקובץ BASIC HOME ?
האם אתם מתכוונים אולי שהתמונות של הסרטים יוצגו על מסך מלא ? כמו שקיים בסקין StreamedMP
אם תוכלו לרשום מדריך קצר ומפורט איך אפשר לשנות זאת בקבצי ה- XML זה יתקבל בברכה
- staticx
- חבר מכור קשה

מוסבר הכל בקישור הבא
אבל אני מזכיר, אם אין לך שוג מושג בעריכה או הבנת תכנות בסיסית, אל תתעסק עם זה...
אבל אני מזכיר, אם אין לך שוג מושג בעריכה או הבנת תכנות בסיסית, אל תתעסק עם זה...