שלום חברים,
בכוונתי לרכוש מסך לחדר, מרחק צפיה של כ- 2.9 מ'.
המסך ישמש אותי בעיקר ל- SD ומעט לסרטים מהמחשב.
אז השאלות הן:
1. האם לדעתכם 32 מספיק גדולה לחדר ששטחו 9 מ"ר?
2. מה דעתכם על הדגמים שרשמתי בנושא? מה עדיף מבין השניים?
3. לסוני יש דגם V4000E מה הבדל ביחס ל- S4000E?
מודה מראש
FG
התלבטות לגבי מסך LCD שארפ 44E לבין סוני S4000E
s4000e יש רק באלמ ובחנויות ספורות של טרקלין חשמל דגם שהולך ואוזל... בגרסאות שיש בארץ מגיע עים מעבד ברוויה 2 !
הV ו ה S מכשירים די דומים לי יש 32S400 בחדר שינה ואני מרוצה ביותר התמונה מאוד מפורטת בלי שזה יבוא על חשבון השחורים או הדגשת פגמים בשידור.. גם הסאונד שלה טוב...
אני השוואתי אותה לסמסונג 32A450 ובסוף בחרתי בה ביגלל הסאונד, ביגלל חיבורי הסקארט ביגלל הצבעים האמיתיים ואיכות הכוללת ההמוצר והמותג משדר....
יתכן ויש הבדלים בן ה S ל V שאינם ניכרים במיפרטים תלך תיראה ותישמע...
הV ו ה S מכשירים די דומים לי יש 32S400 בחדר שינה ואני מרוצה ביותר התמונה מאוד מפורטת בלי שזה יבוא על חשבון השחורים או הדגשת פגמים בשידור.. גם הסאונד שלה טוב...
אני השוואתי אותה לסמסונג 32A450 ובסוף בחרתי בה ביגלל הסאונד, ביגלל חיבורי הסקארט ביגלל הצבעים האמיתיים ואיכות הכוללת ההמוצר והמותג משדר....
יתכן ויש הבדלים בן ה S ל V שאינם ניכרים במיפרטים תלך תיראה ותישמע...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש לי שארפ 37 ,דגם שהיה מאוד פופולרי בתחילת 2008 .התמונה מדהימה כל עוד
מביטים ישר מול המסך.אך כל שינוי בזוית הצפייה יש ירידה באיכות הצבעים
וככל שהזוית גדולה יותר כך התמונה הופכת גרועה יותר.
שמתי לב שגם בדגמים החדשים שלהם התופעה זהה,כך את זה בחשבון.
מביטים ישר מול המסך.אך כל שינוי בזוית הצפייה יש ירידה באיכות הצבעים
וככל שהזוית גדולה יותר כך התמונה הופכת גרועה יותר.
שמתי לב שגם בדגמים החדשים שלהם התופעה זהה,כך את זה בחשבון.