איך משנים את גובה הכתוביות ב: FFDShow / Haali ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא צריך להתקין כלום בנוסף כי הכל כבר נמצא ב ffdshow video decoder.
קביעת בגובה נקבעת כהיסט באחוזים
אפשר גם לסמן Letterbox אם רוצים להוריד את הכיתוב מתחת לתמונה
ואפשר גם לקבוע שהכתוביות יימתחו לרוחב המסך באופן יחסי כך שהם תמיד ייראו באותו הגודל ולא חשוב מה הרזולוציה של הסרט:

קודם קובעים את ה Charset לעברית
אחר כך קובעים את גודל הפונט כדי שיתאים לתצוגה במסך
ובסוף מסמנים autosize כדי להורות ל ffdshow שזהו הגודל היחסי הרצוי לכל הסרטים.
קביעת בגובה נקבעת כהיסט באחוזים
אפשר גם לסמן Letterbox אם רוצים להוריד את הכיתוב מתחת לתמונה
ואפשר גם לקבוע שהכתוביות יימתחו לרוחב המסך באופן יחסי כך שהם תמיד ייראו באותו הגודל ולא חשוב מה הרזולוציה של הסרט:

קודם קובעים את ה Charset לעברית
אחר כך קובעים את גודל הפונט כדי שיתאים לתצוגה במסך
ובסוף מסמנים autosize כדי להורות ל ffdshow שזהו הגודל היחסי הרצוי לכל הסרטים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הן מסומנות כי בדיוק ראיתי סרט DIVX. עבור חומר שבמקור הוא HD אתה לא ממש צריך את זה.
יש לי פרוייקט, שאני כל הזמן דוחה, לכתוב מדריך להגדרות ווידאו ל ffdshow. אולי אם אתה ועוד כמה חברים תהיו ממש נודניקים אני אזיז בסוף את הת*ת שלי ואגש לעבודה.
יש לי פרוייקט, שאני כל הזמן דוחה, לכתוב מדריך להגדרות ווידאו ל ffdshow. אולי אם אתה ועוד כמה חברים תהיו ממש נודניקים אני אזיז בסוף את הת*ת שלי ואגש לעבודה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אשמח מאוד למדריך על ה FFDSHOWCatskinner כתב:הן מסומנות כי בדיוק ראיתי סרט DIVX. עבור חומר שבמקור הוא HD אתה לא ממש צריך את זה.
יש לי פרוייקט, שאני כל הזמן דוחה, לכתוב מדריך להגדרות ווידאו ל ffdshow. אולי אם אתה ועוד כמה חברים תהיו ממש נודניקים אני אזיז בסוף את הת*ת שלי ואגש לעבודה....
ניכתבים פה בפורום מדריכים מצויינים על הרבה מוצרים ואני חושב של FFDSHOW שהוא אחד הקודקים החשובים ב HTPC ורובינו מישתמשים בו מגיע גם מדריך קטן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אמרתי כבר שאני עצלן לא קטן. אבל לזכותי יאמר שחצי מהעבודה כבר עשיתי. במדריך החיבור של HTPC לרסיבר קולנוע ביתי יש לך כבר את כל ההסברים בנוגע לאודיו ובדביקים ובשרשורים קודמים יש לא מעט הסברים על הווידאו. אולי אם תדרבנו אותי מספיק אני אתיישב לכתוב משהו מסודר במהלך החג.
Catskinner כתב:אמרתי כבר שאני עצלן לא קטן. אבל לזכותי יאמר שחצי מהעבודה כבר עשיתי. במדריך החיבור של HTPC לרסיבר קולנוע ביתי יש לך כבר את כל ההסברים בנוגע לאודיו ובדביקים ובשרשורים קודמים יש לא מעט הסברים על הווידאו. אולי אם תדרבנו אותי מספיק אני אתיישב לכתוב משהו מסודר במהלך החג....
יש חדש בנוגע למדריך ?Catskinner כתב:אמרתי כבר שאני עצלן לא קטן. אבל לזכותי יאמר שחצי מהעבודה כבר עשיתי. במדריך החיבור של HTPC לרסיבר קולנוע ביתי יש לך כבר את כל ההסברים בנוגע לאודיו ובדביקים ובשרשורים קודמים יש לא מעט הסברים על הווידאו. אולי אם תדרבנו אותי מספיק אני אתיישב לכתוב משהו מסודר במהלך החג....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

וואללה...אתם כמו צ'ק ללא כיסוי - חוזרים כל הזמן
זה בסדר, תלחצו עוד קצת וייצא משהו. אולי לא בשבועות הקרובים אבל אני מבטחי שלא אזנח אתכם.
זה בסדר, תלחצו עוד קצת וייצא משהו. אולי לא בשבועות הקרובים אבל אני מבטחי שלא אזנח אתכם.