להשאר בHOT? לעבור לYES? שתיהם? כבר התבלבלתי
אהלן אני לקוח של HOT כבר כמה שנים וגם דיי נהנה מהערוצים ומהVOD אבל לאחרונה קניתי LCD והחלטתי לעבור לHD, איימתי על HOT שאני עוזב ולא קיבלתי מהם הצעה מיוחדת , רק ניסו לחבר אותי גם לטלפון וכו", ויס הציעו לי ממיר HD עם שתיים רגילים (יש לי עוד 2 טלויזיות רגילות חוץ מהLCD בבית) ב250 עם שלושה חבילות.. העניין שבYES צריך להתחייב ל3 שנים וגם אין VOD, אני לא מכיר את יס ואני לא בטוח שאני רוצה להתחייב אליהם ל3 שנים עם קנס של אלף שקל יציאה, גם הבנתי שהHD של הוט יותר טוב כרגע, אבל המחירים שלהם גבוהים עבור הHD..
מבקש את עזרתכם בהחלטה...
תודה רבה!
מבקש את עזרתכם בהחלטה...
תודה רבה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מה עם מבצע הטריפל HD של הוט (ממיר HD + טלפון + תשתית אינטרנט) ב-269 ש"ח? הוא כבר לא בתוקף?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כמו שנאמר כבר בכמה שירשורים, הם לא הולכים להציע לך מחיר מיוחד על HD. הם יציעו לך את אותה ההצעה שיש לשירות הלקוחות, בתוספת מעטפת יפה יותר של ערוץ או שניים בחים או אולי ויתור על עלויות חד פעמיות (התקנה וכאלה). אם אתה לא רוצה טריפל, אין באמת מחיר מיוחד ל-HD. אני חייב לציין שיש לי את הטלפון שלהם (עשיתי עם ניידות) ולא נתקלתי בבעיות בכלל, אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תצטרך להתפשר על מחיר או שבבית יצטרכו להתגמש ולחזור בהם מהטלת הווטו.seventh כתב:זהו שניסו להציע לי חבילה של טריפל אבל בבית לא מוכנים להחליף לטלפוניה של הוט...
אגב - לא ברורה לי ההתעקשות, לנו יש טלפוניה של הוט כבר שנה. חסכתי המון כסף מהמעבר הזה, והאיכות מעולה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם אני לא מבין את ההתעקשות. זה עובד מצויין אצלי ללא תקלות, שהיו אופייניות רק כמחלות ילדות בשנה הראשונה שהשירות שלהם פעל אצל מנויים.seventh כתב:זהו שניסו להציע לי חבילה של טריפל אבל בבית לא מוכנים להחליף לטלפוניה של הוט...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ליפני 8 חודשים עברתי ליס מהוט ואני מאוד לא מרוצה מהתוכן יש לי HD אין מה ליראות שם יס מקס שהוא מכשיר חביב מאוד מיצטער על המעבר והבעיה שהיתחייבתי לשלוש שנים ויש לי קנס של 1000 ש"ח נכון לעכשו אני מחכה שהוט יקנו את הקנס ואז אני חור מאוד לא ממליץ על יס.
אם בחתונה קטולית אתה יכול להתגרש תמורת 600 ש"ח...shraga007 כתב:לדעתי לא להתחייב ל-3 שנים בשום אופן...................זה כמו חתונה קתולית....
אל תסתכל על זה בתור תשלום קנס, תבדוק כמה יעלה לך להתנתק נאמר בעוד שנה עם תשלום הקנס ומינוס החיסכון. אם נאמר התחייבות לטריפל HD חוסכת בערך 50 ש"ח לחודש (ואני מאמין שזה מה שהיא חוסכת לעומת אי התחייבות), בשנה אחת אתה חוסך 600 ש"ח. כלומר, אתה מחזיר לעצמך את עלות התתחיבות תוך שנה, וכל החודשים הנוספים שתישאר אתה תיהיה בפלוס לעומת המצב ללא ההתחיבות.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
עוד סיבה למה לא להיות לקוח של יס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3698600,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3698600,00.html
אור שפע ואהבה
יש גם מיליון כאלה כתבות על הוט. כשלחברות יש מאות אלפי לקוחות לא בלתי נמנע שחלק מהם יפלו בין הכסאות ויגרמו להם בעיות.tiptip כתב:עוד סיבה למה לא להיות לקוח של יס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3698600,00.html...
אני לא מבין מה רע בטלפון של הוט. יש לך 2000 דקות לכל בית אב בישראל (לא פלאפונים) ב-60 ש"ח לחודש.
ממליץ על הטריפל - ובענק !
אם תראה נכונות להצטרף לטריפל הם מאוד ילכו לקראתך...
רק שתדע אני הייתי איתם בחודש של מריבות על הטריפל...כיום אני משלם 19.90 על הטלפון (במקום 59.90), יש לי את חבילת הספורט במתנה ו-2 ערוצים נוספים במתנה (בית+ וקארמה שאישתי רצתה). ...כל זה היה אמור להיות עד סוף אפריל אך הצלחתי להאריך את זה יולי.
*יש לציין שיש לי את חבילת הטריפל הכי פשוטה שיש. אני חוסך 40 ש"ח כל חודש בעקבות ההורדה של מחיר הטלפון.
בהצלחה
ממליץ על הטריפל - ובענק !
אם תראה נכונות להצטרף לטריפל הם מאוד ילכו לקראתך...
רק שתדע אני הייתי איתם בחודש של מריבות על הטריפל...כיום אני משלם 19.90 על הטלפון (במקום 59.90), יש לי את חבילת הספורט במתנה ו-2 ערוצים נוספים במתנה (בית+ וקארמה שאישתי רצתה). ...כל זה היה אמור להיות עד סוף אפריל אך הצלחתי להאריך את זה יולי.
*יש לציין שיש לי את חבילת הטריפל הכי פשוטה שיש. אני חוסך 40 ש"ח כל חודש בעקבות ההורדה של מחיר הטלפון.
בהצלחה
אני לא חושב שיש הבדל במחיר בהצעות HD בין שימור לבין שירות...seventh כתב:תודה רבה אני אבדוק שוב פעם לגבי הטריפל.. אבל גם פשוט שינחיתו עליי את הטריפל זה פשוט יהיה יותר מסובך כי אני אצטרך לחשב כמה זה וכמה זה בנפרד במקום רק לבקש HD ולדעת את ההבדלי מחיר בין מה ששירות לקוחות ושימור מציעים...
מצטער על ההקפצה, פשוט סוףסוף קיבלתי הצעה מהשימור של הוט
ככה, כרגע יש לי אינטרנט של הוט(3מגה) וטלויזיה עם 3 ממירים ו3 חבילות (אחד מהם שאני רוצה להחליף לHD), אני משלם עליהם 320 בתוכניות מסויימת שמסתיימת עוד כמה חודשים והקנס יציאה לעכשיו הוא כ-150 שקל , עכשיו מה שהציע לי הבחורה מהשימור זה להשאר באותו מסלול מבחינת אינטרנט וטלויזיה, רק להחליף ממיר אחד בHD ולקבל את חבילת התוכן של HD במחיר של 325 שקל לאינטרנט וטלויזיה, אבל אני צריך להתחייב שנתיים לאינטרנט ו3 שנים לHD, קנס יציאה לגבי האינטרנט יורד ב45 שקל כל חודש, ולגבי הHD הוא לא יכל לענות כי הוא אמר שזה תעריף שמשתנה הרבה..
שווה או שההצעה לא משהו?
תודה!
ככה, כרגע יש לי אינטרנט של הוט(3מגה) וטלויזיה עם 3 ממירים ו3 חבילות (אחד מהם שאני רוצה להחליף לHD), אני משלם עליהם 320 בתוכניות מסויימת שמסתיימת עוד כמה חודשים והקנס יציאה לעכשיו הוא כ-150 שקל , עכשיו מה שהציע לי הבחורה מהשימור זה להשאר באותו מסלול מבחינת אינטרנט וטלויזיה, רק להחליף ממיר אחד בHD ולקבל את חבילת התוכן של HD במחיר של 325 שקל לאינטרנט וטלויזיה, אבל אני צריך להתחייב שנתיים לאינטרנט ו3 שנים לHD, קנס יציאה לגבי האינטרנט יורד ב45 שקל כל חודש, ולגבי הHD הוא לא יכל לענות כי הוא אמר שזה תעריף שמשתנה הרבה..
שווה או שההצעה לא משהו?
תודה!