טוב אני על סף השתגעות טוטאלית
אחרי שכבר שמתי ליבי עלה LX70 של פיוניר ראיתי פרסומת בבלייזר לLX90 התחלתי לנבור קצת ברשת וכאן ואני השתגעתי לגמרי.
ברור שאני לא אקנה את הLX90 אבל התחלתי לבדוק ועכשיו אני ניקרע בין ה70 ל71 ל81
מה ההבדלים המהותים בינהם והאם הקפיצות של ה5K בערך בין כל אחד באמת שוות את זה ?
ברור שאני לא אקנה את הLX90 אבל התחלתי לבדוק ועכשיו אני ניקרע בין ה70 ל71 ל81
מה ההבדלים המהותים בינהם והאם הקפיצות של ה5K בערך בין כל אחד באמת שוות את זה ?
נערך לאחרונה על ידי TV_Eye ב 03/04/2009 19:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ההבדל המהותי בין ה-70 ל-71,81 הוא בסוג ההגברה.
ה-70 כולל הגברה סטנדרתית, די איכותית דומה לזאת שהיתה כלולה ברסיברי העבר של פיוניר. ב-71,81 ישנה הגברה מסוג חדש:
Ice Power של חברת B&O:
http://www.icepower.bang-olufsen.com/
מה יותר טוב? עניין של טעם. יש הטוענים שמדובר בפריצת דרך ומתים עליה ויש כאילו ששידרגו מה-LX70 ורצו אליו בחזרה כי טענו שהסאונד נשמע לא מוסיקאלי ומעט "מת".
לך לחנות, שמע בעצמך והחלט! לא לשכוח לשתף אותנו בממצאיך.
ה-70 כולל הגברה סטנדרתית, די איכותית דומה לזאת שהיתה כלולה ברסיברי העבר של פיוניר. ב-71,81 ישנה הגברה מסוג חדש:
Ice Power של חברת B&O:
http://www.icepower.bang-olufsen.com/
מה יותר טוב? עניין של טעם. יש הטוענים שמדובר בפריצת דרך ומתים עליה ויש כאילו ששידרגו מה-LX70 ורצו אליו בחזרה כי טענו שהסאונד נשמע לא מוסיקאלי ומעט "מת".
לך לחנות, שמע בעצמך והחלט! לא לשכוח לשתף אותנו בממצאיך.
קודם כל אל תשתגע...
הלוואי עלינו שגעון כזה
לגבי ההבדלים בין הרסיוורים שציינת
הLX70 הוא מההגברה המסורתית של פיוניר והטובה שנקראת ADVANCED MOSFET
לגבי ה71 וה81 ההגברה כבר עברה לICE כמו שציין החבר היקר דן
שנרכשה מחברה חיצונית ,ופה פיוניר באמת החליטה להכנס להרפתקאה...
כנראה כחלק מההצדקה לשמם(חלוצים)
לגבי טוב או לא טוב הנושא עדיין בחיתוליו!
מבחינת הDAC נדמה לי שפה כבר השתמשו בלקסיקון להבדיל מהקודמים של BURR BROWN
נדמה לי שכל הרעיון של הגברה דיגיטאלית שנעשה בה פה שימוש הוא
פשוט בשל מתן הפיתרון שכל חברות ההגברה מנסות לתת והוא פליטת חום העת ההגברה ואיבוד היעילות שלה ככל שהחום הנפלט גבוה יותר
לכן פיוניר ניסתה עכשיו את ההגברה הנל(כשמה כן היא ICE )
מבחינת הבדלים והאם זה שווה
לדעתי לא
מבחינת פורמטים חדשים וסרטים אין הבדלים ביניהם
אך אוכל לאמר מביקורות שקראתי
שהגברת הICE טובה יותר דווקא בסטריאו ומוסיקה מבחינת פירוט הצליל
ודווקא בקב חסר אווריריות ונפח המאפיינת הגברה קודמת שלהם
נסה בעצמך תיווכח וספר לנו
בהצלחה
הלוואי עלינו שגעון כזה
לגבי ההבדלים בין הרסיוורים שציינת
הLX70 הוא מההגברה המסורתית של פיוניר והטובה שנקראת ADVANCED MOSFET
לגבי ה71 וה81 ההגברה כבר עברה לICE כמו שציין החבר היקר דן
שנרכשה מחברה חיצונית ,ופה פיוניר באמת החליטה להכנס להרפתקאה...
כנראה כחלק מההצדקה לשמם(חלוצים)
לגבי טוב או לא טוב הנושא עדיין בחיתוליו!
מבחינת הDAC נדמה לי שפה כבר השתמשו בלקסיקון להבדיל מהקודמים של BURR BROWN
נדמה לי שכל הרעיון של הגברה דיגיטאלית שנעשה בה פה שימוש הוא
פשוט בשל מתן הפיתרון שכל חברות ההגברה מנסות לתת והוא פליטת חום העת ההגברה ואיבוד היעילות שלה ככל שהחום הנפלט גבוה יותר
לכן פיוניר ניסתה עכשיו את ההגברה הנל(כשמה כן היא ICE )
מבחינת הבדלים והאם זה שווה
לדעתי לא
מבחינת פורמטים חדשים וסרטים אין הבדלים ביניהם
אך אוכל לאמר מביקורות שקראתי
שהגברת הICE טובה יותר דווקא בסטריאו ומוסיקה מבחינת פירוט הצליל
ודווקא בקב חסר אווריריות ונפח המאפיינת הגברה קודמת שלהם
נסה בעצמך תיווכח וספר לנו
בהצלחה
- danlior
- חבר מכור קשה

פיוניר משתמשת ב-LX70,71,81 ב-DAC של וולפסון.
ואיך הסקת זאת בדיוק מדברי? איכות סאונד וחותמת צליל לא חשובים גם בסרטים?אז עם עיקר השימוש שלו זה בשביל סרטים
והפורמטים החדשים של הסרטים זה לא משנה ?...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
זה הרי כל הכיף "במקצוע שלנו" , לא ?!?!
בכל מקרה אני יכול להגיד לך באופן אישי , שגם אני לאחר חיפוש מתמיד עבור חבר לפני כחודש (אתה יכול לקרוא את השירושרים....) הלכתי (בשבילו , איזה כיף ) על ה Pioneer VSX-LX70 .
אני מבין ומזדהה לליבך וההתלבטות היא קשה , אני אישית תמיד שואל איפה צריך לעצור , כמו שלימדו אותנו בצבא , איפה הגבול הדק בין צל"ש (ממנהל הבנק) לטר"ש (מהאישה).
אם הינו חיים בעולם אוטופי , ללא מגבלות של כסף,מקום ויכולת אז הבחירה היתה יותר קלה (או יותר קשה ?).
דעתי האישית כמו ADICT (וזה גם מה שהכריע בסופו של דבר את הבחירה אצלי ב 70 ) מכייון שאין הבדל בין הפורמטים הנתמכים , אני לא רואה סיבה משמעותית שלא לבחור ב 70 ולסגור עניין (ולזכור שעיקר ההנאה היא ההאזנה/הצפיה וכל היתר זה רק כלי שרת בידי היוצר).
לילה טוב, דרור.
בכל מקרה אני יכול להגיד לך באופן אישי , שגם אני לאחר חיפוש מתמיד עבור חבר לפני כחודש (אתה יכול לקרוא את השירושרים....) הלכתי (בשבילו , איזה כיף ) על ה Pioneer VSX-LX70 .
אני מבין ומזדהה לליבך וההתלבטות היא קשה , אני אישית תמיד שואל איפה צריך לעצור , כמו שלימדו אותנו בצבא , איפה הגבול הדק בין צל"ש (ממנהל הבנק) לטר"ש (מהאישה).
אם הינו חיים בעולם אוטופי , ללא מגבלות של כסף,מקום ויכולת אז הבחירה היתה יותר קלה (או יותר קשה ?).
דעתי האישית כמו ADICT (וזה גם מה שהכריע בסופו של דבר את הבחירה אצלי ב 70 ) מכייון שאין הבדל בין הפורמטים הנתמכים , אני לא רואה סיבה משמעותית שלא לבחור ב 70 ולסגור עניין (ולזכור שעיקר ההנאה היא ההאזנה/הצפיה וכל היתר זה רק כלי שרת בידי היוצר).
לילה טוב, דרור.
- danlior
- חבר מכור קשה

האם השוות את ה-LX70 ל-LX-71 אחד מול אחד ובחרת ב-LX-70?[/url]madror כתב:זה הרי כל הכיף "במקצוע שלנו" , לא ?!?!
לילה טוב, דרור....