רכישת פלייסטיישן בארה"ב

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
bongusto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

הי,

רציתי לדעת אם פלייסטיישן מארה"ב יעבוד בישראל. אני מבין שהבלו ריי כנראה לא יעבוד לי, השאלה מה לגבי משחקים. האם האופציה היחידה היא לרכוש אותם בארה"ב?
המחיר שלו דרך אגב, הוא 400 דולר (עם קונטרולר אחד)

אשמח לקבל את תגובותיכם!

תודה,

בון

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

שלום, וברוך הבא לפורום.

כן, PS3 מארה"ב יעבוד בישראל. דווקא הבלו-ריי כן יעבוד בארץ, רק צריך לבדוק עבור כל סרט/סדרה שאתה מעוניין לשכור/לקנות האם הוא Region Free או לא, ואת זה ניתן לעשות באתר הזה. האתר שצירפתי מתאים לכותרים מאזור B (שמתאימים לישראל, בהנחה ואתה מתכוון לקנות בארץ או מאירופה). אתה צריך להכניס באתר את שם הסרט/סדרה ואם כתוב שהוא Region Free אז הוא יעבוד על PS3 שנקנה בארה"ב. אם תרגום לעברית לא חשוב לך, עדיף לקנות בארה"ב או להזמין מארה"ב (זול יותר).

DVD מקורי מאזור 2 אכן לא יעבוד על PS3 אמריקאי.

עד כמה שאני יודע, כל המשחקים הם Region Free ולכן יעבדו על כל PS3, בלי קשר להיכן נקנה.

אל תשכח רק להחליף את הכבל החשמלי כשאתה מחבר לרשת החשמל בארץ לכבל קומקום (כזה שמחברים את המחשב הביתי לחשמל).

bongusto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

smallville4r כתב:שלום, וברוך הבא לפורום.

כן, PS3 מארה"ב יעבוד בישראל. דווקא הבלו-ריי כן יעבוד בארץ, רק צריך לבדוק עבור כל סרט/סדרה שאתה מעוניין לשכור/לקנות האם הוא Region Free או לא, ואת זה ניתן לעשות באתר הזה. האתר שצירפתי מתאים לכותרים מאזור B (שמתאימים לישראל, בהנחה ואתה מתכוון לקנות בארץ או מאירופה). אתה צריך להכניס באתר את שם הסרט/סדרה ואם כתוב שהוא Region Free אז הוא יעבוד על PS3 שנקנה בארה"ב. אם תרגום לעברית לא חשוב לך, עדיף לקנות בארה"ב או להזמין מארה"ב (זול יותר).

DVD מקורי מאזור 2 אכן לא יעבוד על PS3 אמריקאי.

עד כמה שאני יודע, כל המשחקים הם Region Free ולכן יעבדו על כל PS3, בלי קשר להיכן נקנה.

אל תשכח רק להחליף את הכבל החשמלי כשאתה מחבר לרשת החשמל בארץ לכבל קומקום (כזה שמחברים את המחשב הביתי לחשמל).
...
תודה על התשובה המפורטת.
אני גר בארה"ב ומביא את המשחק לאחיין שלי, ואין שם יכולות טכניות דבוהות ולכן אני רוצה להימנע מפאלטות...
בכל מקרה, הנציג בבסט ביי אמר לי שיש עניין עם zones והבדל בין היכולת של העינית לקרוא דיסקים, קרי, דיסקים מארה"ב נקראים בצורה שונה (רוחבית לעומת מעגלית - אין לי מושג אם זה נכון או לא...). לטענתו הסיבה נעוצה במיסוי שקיים בארה"ב ולי ממש אין מושג.

בכל מקרה, אם משמעות הדבר שניתן לקנות משחקים בישראל, או להשכיר אותם בספריית וידאו, אז נראה לי שמחיר די תחרותי, לא?

אשמח לשמוע.

תודה,
בון

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

כן. לי קנו את הPS3 בוושינגטון ועכשיו אני משחק במשחקים מאנגליה, ישראל, ארה"ב, אסיה.

bongusto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ZeppeliN כתב:כן. לי קנו את הPS3 בוושינגטון ועכשיו אני משחק במשחקים מאנגליה, ישראל, ארה"ב, אסיה.
...
אוקיי, זה מבוסטון, אז זה לא רחוק :D
בכל מקרה, לא צריך להוסיף צ'יפים ושאר מרעין ובישין כדי שזה יעבוד, נכון?
אתה מדבר על משחקים מקוריים נכון?

עופר

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

bongusto כתב:
תודה על התשובה המפורטת.
אני גר בארה"ב ומביא את המשחק לאחיין שלי, ואין שם יכולות טכניות דבוהות ולכן אני רוצה להימנע מפאלטות...
בכל מקרה, הנציג בבסט ביי אמר לי שיש עניין עם zones והבדל בין היכולת של העינית לקרוא דיסקים, קרי, דיסקים מארה"ב נקראים בצורה שונה (רוחבית לעומת מעגלית - אין לי מושג אם זה נכון או לא...). לטענתו הסיבה נעוצה במיסוי שקיים בארה"ב ולי ממש אין מושג.

בכל מקרה, אם משמעות הדבר שניתן לקנות משחקים בישראל, או להשכיר אותם בספריית וידאו, אז נראה לי שמחיר די תחרותי, לא?

אשמח לשמוע.

תודה,
בון
...
אין לי מושג לגבי מה שהמוכר ב- best buy אמר לך. עובדה שיש נגני DVD שהם multizone. סוני פשוט בחרה שכל מכשיר יוכל לנגן דיסקים מהאזור שממנו רכשת את ה- PS3 או דיסקים שאינם נעולים אזורית ואז ניתנים לניגון בכל מכשיר PS3, ללא קשר היכן נקנה.

המחיר ל- PS3 (אני מניח להארד דיסק של 160GB) הוא אכן זול יותר יחסית לארץ. אני, לשם השוואה, רכשתי PS3 עם הארד דיסק 40GB ובקר אחד ב- 2275 ש"ח כשהדולר היה 4 ש"ח לדולר (בערך 570 דולר).
עם זאת, רכישת משחקים בארץ לא כ"כ זולה. לכן, מומלץ שתקנה לו כמה משחקים מארה"ב - שם זה זול יותר.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

bongusto כתב:
אוקיי, זה מבוסטון, אז זה לא רחוק :D
בכל מקרה, לא צריך להוסיף צ'יפים ושאר מרעין ובישין כדי שזה יעבוד, נכון?
אתה מדבר על משחקים מקוריים נכון?

עופר
...
אין ולא קיים צ'יפ ל- PS3. הוא בלתי ניתן לפריצה כיום וכנראה שגם לא יגיע היום הזה. כך שאם מציעים לך צ'יפים כאלה - תיזהר. רק משחקים מקוריים עובדים על PS3, אין דבר כזה צרובים. ד"א, כותרי DVD צרובים כן אפשר להפעיל על ה- PS3 בלי קשר למגבלה אזורית אפילו.

חזור אל “קונסולות”