נרכש: SHARP 37D44E. פרטים בפנים.
-
Authorizer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היום בצהריים רכשתי מסך SHARP 37D44E לחדר, בבסטביי (אם אסור לפרסם שמות, תערכו לי את ההודעה).
אחרי שביקרתי אתמול ביריד של חבר והתרשמתי שרמת האמינות שם לא גבוהה במיוחד, החלטתי לחזור לבסטביי.
הראתי למוכר את ההצעות שקבלתי בבסטביי ל-450 ול44 והוא אמר שאם אני אקנה אצלו, המחיר לא יהווה בעיה.
אני מדגיש שבדקתי מראש ששני הדגמים נמצאים במלאי, שלא יקרה מצב כמו שקרה בחבר.
המוכר המליץ בחום על שארפ וניסה להראות לי הבדלים בתמונה בין שארפ לסמסונג. אכן בשארפ ראו פרטים יותר קטנים שבסמסונג לא ראו (זיפים וכו').
בסמסונג הצבעים היו יותר עזים כאלה, שזה לא בהכרח טוב בעיני.
מעבר לזה, לא מצאתי יותר מדי הבדלים חוץ מהעובדה שבסמסונג יש 3 כניסות HDMI, ובשארפ יש 2 HDMI ו- 2 סקארט.
לי חשוב 3 HDMI, אבל התפשרתי על השארפ כי האינטואיציה שלי אמרה ששארפ עדיף.
הוא גם דיבר איתי על להוסיף בעתיד סוויצ'ר שיאפשר לי לחבר שני דברים (מחשב וממיר) על אותה כניסת HDMI בלי שזה יפגע באיכות.
מעבר לזה, אני חושב שאפשר כרגע לחבר ממיר HD עם כבל סקארט בלי שזה יפריע, או לחבר מחשב דרך חיבור VGA.
המחיר הסופי של השארפ- 4400 ש"ח, התקנה חינם.
פתחנו את המסך בחנות, לאחר שהוא ציין בקבלה שפתחנו והכל בסדר, על-מנת שאוכל לצפות בו לפני שבאים להתקין.
מקווה שיבואו להתקין ובאמת אגלה שעשיתי עיסקה טובה.
אחרי שביקרתי אתמול ביריד של חבר והתרשמתי שרמת האמינות שם לא גבוהה במיוחד, החלטתי לחזור לבסטביי.
הראתי למוכר את ההצעות שקבלתי בבסטביי ל-450 ול44 והוא אמר שאם אני אקנה אצלו, המחיר לא יהווה בעיה.
אני מדגיש שבדקתי מראש ששני הדגמים נמצאים במלאי, שלא יקרה מצב כמו שקרה בחבר.
המוכר המליץ בחום על שארפ וניסה להראות לי הבדלים בתמונה בין שארפ לסמסונג. אכן בשארפ ראו פרטים יותר קטנים שבסמסונג לא ראו (זיפים וכו').
בסמסונג הצבעים היו יותר עזים כאלה, שזה לא בהכרח טוב בעיני.
מעבר לזה, לא מצאתי יותר מדי הבדלים חוץ מהעובדה שבסמסונג יש 3 כניסות HDMI, ובשארפ יש 2 HDMI ו- 2 סקארט.
לי חשוב 3 HDMI, אבל התפשרתי על השארפ כי האינטואיציה שלי אמרה ששארפ עדיף.
הוא גם דיבר איתי על להוסיף בעתיד סוויצ'ר שיאפשר לי לחבר שני דברים (מחשב וממיר) על אותה כניסת HDMI בלי שזה יפגע באיכות.
מעבר לזה, אני חושב שאפשר כרגע לחבר ממיר HD עם כבל סקארט בלי שזה יפריע, או לחבר מחשב דרך חיבור VGA.
המחיר הסופי של השארפ- 4400 ש"ח, התקנה חינם.
פתחנו את המסך בחנות, לאחר שהוא ציין בקבלה שפתחנו והכל בסדר, על-מנת שאוכל לצפות בו לפני שבאים להתקין.
מקווה שיבואו להתקין ובאמת אגלה שעשיתי עיסקה טובה.
-
Authorizer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרחק צפייה 3 מטר.
לאלה מכם שכן מחפשים את הסמסונג, אני יודע שיש דגם אחד לפחות בבסט ביי, כך שאל תמהרו להקשיב למוכרים במקומות אחרים שאומרים ש"נגמר בכל הארץ"
תמונות יעלו ברגע שהמסך יורכב. כרגע נמצאת שם טלוויזיה אחרת שצריך למצוא לה מקום.
כמה זמן בערך לוקח עד שהמתקינים באים ?
לאלה מכם שכן מחפשים את הסמסונג, אני יודע שיש דגם אחד לפחות בבסט ביי, כך שאל תמהרו להקשיב למוכרים במקומות אחרים שאומרים ש"נגמר בכל הארץ"
תמונות יעלו ברגע שהמסך יורכב. כרגע נמצאת שם טלוויזיה אחרת שצריך למצוא לה מקום.
כמה זמן בערך לוקח עד שהמתקינים באים ?