מס' שאלות כלליות לגבי שימוש ב- VMC (קבצי ISO, עטיפות סרטים..

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
proXimo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

1. האם יש דרך לנגן קבצי ISO של סרטי DVD (שהעתקתי בעצמי להארדיסק, מסרטים שברשותי) ישירות ב- VMC, מבלי לעשות mount ב- DT קודם? ואם לא, אז מה לגבי קבצי DVD שבתיקיות VIDEO_TS / AUDIO_TS? זו לא בעיה לפתוח את ה- ISO ולהוציא אותן משם.

2. מדיה פורטל יכולה לעבוד עם שלט Pronto TSU9400? (בצורה טובה כמו שהוא עובד עם ה- VMC).

3. אני מעוניין להציג את אוסף הסרטים שלי ב- VMC באותה צורה שבה אוסף המוזיקה מוצג - לכל סרט עטיפה משלו וכולן מוצגות בקולאז' יפה, צמודות אחת לשנייה. לא מעניין בתקצירים, backdrops, רשימות שחקנים, ציון imdb וכו', רק בזה. במה להשתמש? Media Browser?

4. בנוסף, אני מעוניין שסרטים שבאים על גבי שני דיסקים יוצגו כאותו הסרט (תחת עטיפה אחת), וה- VMC ינגנם אוטומטית לפי הסדר. אפשרי? האם אותו דבר אפשרי גם לגבי סדרות? לדוגמה כל פרקי עונה X יקובצו תחת עטיפה אחת של עונה X, ועונה Y וכל פרקיה תקבל עטיפה משלה.

5. ב- VMC, יש אפשרות של Jump to letter. אצלי האותיות זה בעברית. איך אני עושה שזה יהיה באנגלית?

6. שאלה אחרונה ובנושא אחר: לפי מה שהבנתי, הדרך הכי טובה לנקות דיסקים שרוטים היא באמצעות Brasso. יש כמה סוגים של Brasso, מה הנכון לניקיון דיסקים?

תודה רבה! :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. אין לי מושג...
2. כל שלט שעובד טוב עם ה-VMC יעבוד עם המדיה פורטל.
3. כן, Media Browser מצויין למטרה הזו.
4. אפשר לדעתי לעשות את זה עם ה-Media Browser. אגב, בלי שום תוסף, אם תשים בתיקייה קובץ שנקרא Folder.jpg, המדיה סנטר יציג אותו בריבוע התיקייה. שם זהה לשם קובץ הוידאו עם סיומת jpg ייתן את התמונה באייקון במקום פריים מהקובץ.
5. לצערי לא מצאתי דרך לעשות את זה.
6. אין לי מושג...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

kobibz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

תשובה לשאלה הראשונה שלך

שליחה #3 

לא יודע לגבי ISO, לדעתי זה לא אפשרי
מה שכן אתה יכול בהחלט להוציא את התיקיות מה-ISO כמו שאמרת ולהפעיל את הסרט DVD דרך הVMC בדרך הבאה:

קודם עליך להוסיף את תיקיית הDVD לתפריט בVMC
ככה תעשה את זה:

1- Exit Windows Media Center if it is running.
2- Click StartStart button, type regedit in the Start Search box, and then click regedit in the Programs list.
3- Locate and then click the following registry subkey:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Settings\DvdSettings

4- In the results pane, right-click ShowGallery, and then click Modify.
Delete the contents that appear in the Value data box, type Gallery in the Value data box, and then click OK.
5- Exit Registry Editor
Now all of your DVD titles should appear in the new Vista DVD Gallery, providing easy access.

עכשיו כשתפעיל את הVMC אתה תראה שנוסף לך תפריט DVD
דרך זה תוכל לראות את הסרטים שלך

בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”