יש כאילו שלא ידעו אף פעם איך דברים נשמעים היטב
שמעתי כמה וכמה רימסטרים בסידי של ההקלטות של קולטריין בחברת אימפולס
כאשר מתאפשר להקשיב להוצאות הראשונות על תקליט משנות השישים- מבינים שהפסאודו ויכוח מה נשמע יותר טוב -וניל או סידי\מחשב\סטיימר\מחשב
הוא פשוט מגוחך.
לך תסביר למישהו שלא טעם אף פעם שוקולד- למה שוקולד בלגי X היו יותר טוב משוקולד פרה.
Love Supreme
מבחינתי קולטריין בכלל ולאב ספרים, ההקלטה המקורית, בפרט נשמע טוב בכל מצב ובכל פורמט. גאונות צורפה בהלחנה, בביצוע ובהקלטה.
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית
זה נכון גם לגבי התקליטים של ה BEATLESdiz1 כתב:
שמעתי כמה וכמה רימסטרים בסידי של ההקלטות של קולטריין בחברת אימפולס
כאשר מתאפשר להקשיב להוצאות הראשונות על תקליט משנות השישים- מבינים שהפסאודו ויכוח מה נשמע יותר טוב -וניל או סידי\מחשב\סטיימר\מחשב
הוא פשוט מגוחך.
לך תסביר למישהו שלא טעם אף פעם שוקולד- למה שוקולד בלגי X היו יותר טוב משוקולד פרה....
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הפטיפון נראה כמו טורנס והמגבר (רסיבר) וינטאג' של מרנץ מהסדרות הגבוהות.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
סאונד אנלוגי הוא וארציות מתמשכות של מולקולות האוויר המטיילות במרחב
ואילו בדיגיטל החוקים משתנים קצת, הצליל אינו מתמשך והוא מוחלף במערכת הדוגמת את הוריאציות של הצליל האנלוגי
לכן בדיגיטל אין כזה דבר התמשכות צליל, אך ורק אשליה של התמשכות, זה נגרם עקב המגבלה הטכנולוגית הבסיסית של דיגיטל, השפה הבינארית 0.1
לא מעדיף CD מעדיף LP שהמקור שלא הקלטה אנלוגית.
ואילו בדיגיטל החוקים משתנים קצת, הצליל אינו מתמשך והוא מוחלף במערכת הדוגמת את הוריאציות של הצליל האנלוגי
לכן בדיגיטל אין כזה דבר התמשכות צליל, אך ורק אשליה של התמשכות, זה נגרם עקב המגבלה הטכנולוגית הבסיסית של דיגיטל, השפה הבינארית 0.1
לא מעדיף CD מעדיף LP שהמקור שלא הקלטה אנלוגית.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
nyquist-shannon sampling theorem
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מוזיקה הנשמעת ממקור דיגיטלי בחלק מן המיקרים אינה ממש ממש כמו המקור בשל העובדה שנדרשת המרת האות הדיגיטלי לאנלוגי ע"מ שרמקול יוכל ליצור את הצלילים, במילים פשוטות. אך מכאן לאמר שההתמשכות של הצליל היא אשליה המרחק גדול.
בהמרה איכותית מדיגיטלי לאנלוגי אדם ממוצע לא יוכל להבדיל בין הצלילים.
אין אשליית המשכות צליל- או שהוא ממושך או שלא.
קול וצליל נגרמים כתוצאה של גל קול העובר באויר. לא יכולה להיות אשליית קול ללא גל כזה.
אלא אם אותו אדם סובל מהלוצינציות קוליות - כפי שנאמר " שומע קולות".
בהמרה איכותית מדיגיטלי לאנלוגי אדם ממוצע לא יוכל להבדיל בין הצלילים.
אין אשליית המשכות צליל- או שהוא ממושך או שלא.
קול וצליל נגרמים כתוצאה של גל קול העובר באויר. לא יכולה להיות אשליית קול ללא גל כזה.
אלא אם אותו אדם סובל מהלוצינציות קוליות - כפי שנאמר " שומע קולות".
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
diz1 כתב,
חוץ מזה מי זה קולטריין? מכוון שאני לא חובב ג'ז באוזני, לא נשמע משהו.
ניתן להבין ששמעת את הדיסקים אבל לא הבנתי, שמעת גם את התקליטים משנות השישים, ואם כן האם באותה מערכת ששמעת את ה דיסקים?שמעתי כמה וכמה רימסטרים בסידי של ההקלטות של קולטריין בחברת אימפולס
הוא פשוט מגוחך....
חוץ מזה מי זה קולטריין? מכוון שאני לא חובב ג'ז באוזני, לא נשמע משהו.
נערך לאחרונה על ידי ds ב 15/05/2009 1:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם אתה עדיין בגיל של לימודים יכול להיות שלדעת מי זה קולטריין יוסיף לך כמה נקודות בפסיכומטרי
גם בידע כללי וגם כי המוזיקה שלו מאתגרת את השכל טוב טוב.
לאחר צפיה בפרופיל שלך ובמחשבה שניה.... לא בטוח שנשארו לך הרבה תאים אפורים לסיפורים האלו, לא?
אתה גם עוסק ביעוץ מחלות זיהומיות?
גם בידע כללי וגם כי המוזיקה שלו מאתגרת את השכל טוב טוב.
לאחר צפיה בפרופיל שלך ובמחשבה שניה.... לא בטוח שנשארו לך הרבה תאים אפורים לסיפורים האלו, לא?
אתה גם עוסק ביעוץ מחלות זיהומיות?
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
רגע,
האשכול עוסק בטענתו של דיז1 על עליונות תקליטים משנות השישים על פני דיסקים, על פי שמיעה של קליפ מ youtube, ולא עלי.
כפי שצינתי אני לא חובב ג'ז, קולטריין, פארקר, גילספי ואחרים לא עושים לי את זה, מיותר להוסיף שהשמיעה של הקליפ לא שינתה זאת.
בקשר לתאים האפורים, נכון, קשה לי בלעדיהם.
אני מקווה שבזאת הסתיים הדיון עלי.
האשכול עוסק בטענתו של דיז1 על עליונות תקליטים משנות השישים על פני דיסקים, על פי שמיעה של קליפ מ youtube, ולא עלי.
כפי שצינתי אני לא חובב ג'ז, קולטריין, פארקר, גילספי ואחרים לא עושים לי את זה, מיותר להוסיף שהשמיעה של הקליפ לא שינתה זאת.
בקשר לתאים האפורים, נכון, קשה לי בלעדיהם.
אני מקווה שבזאת הסתיים הדיון עלי.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא חסרים דיסקים של Coltrane ברזולוציה גבוהה (של Blue Note למשל)
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7% ... 7%99%D7%9Fds כתב:diz1 כתב,ניתן להבין ששמעת את הדיסקים אבל לא הבנתי, שמעת גם את התקליטים משנות השישים, ואם כן האם באותה מערכת ששמעת את ה דיסקים?שמעתי כמה וכמה רימסטרים בסידי של ההקלטות של קולטריין בחברת אימפולס
הוא פשוט מגוחך....
חוץ מזה מי זה קולטריין? מכוון שאני לא חובב ג'ז באוזני, לא נשמע משהו....
מקווה שעזרתי לך במשהו