שאלה בקשר ליציאת HDMI שבטלויזיה וחיבור לממיר ואיכות הצפייה
אני עוד מעט רוצה לקנות טלויזיה 32 או 37 לא סגור עדיין השאלה שלי היא כזאתי : אם אני עוד מעט מתחבר ל YES HD ויש שם הרי יציאת HDMI ואני יחבר את הממיר לטלויזיה דרך היציאה הזאתי !
יש ערוצים מיוחדים של HD שמן הסתם אני יראה מעולה אבל יש גם את הערוצים הרגילים SD האם את השידורים הרגילים שהממיר יראה לי יהיה איכותי יותר מ SCART או אותו הדבר ?
תודה רבה לכל העוזרים
יש ערוצים מיוחדים של HD שמן הסתם אני יראה מעולה אבל יש גם את הערוצים הרגילים SD האם את השידורים הרגילים שהממיר יראה לי יהיה איכותי יותר מ SCART או אותו הדבר ?
תודה רבה לכל העוזרים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
חכה לממיר YES MAX HD
ולמה זה בידיוק ? אני קראתי באינטרנט שיש UPSCALE וזה מביא לתמונה חלקה יותר אם יש הבדל ממש קטן בין ה 3100 ל ממיר של YES HD אז זה שטיות אני לא ישים לב לזה בכלל
אני צריך לדעת עכשיו כי אני רוצה לקנות טלויזיה של סמסונג 37 אינץ ואין בה SCART ! והטלויזיה עולה 3600 ש"ח ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם טרנסקודרים וכל מיני שטיות !
אבל יש SHARP של 32 אינץ שעולה 3400 ש"ח ויש בה SCART ושאר החיבורים !
וכסף ל 37 אינץ של חברת שארפ אין לי לצערי היא עולה 4300 ש"ח
לכן רציתי לדעת שאני יקנה 37 אינץ של סמסונג ויחבר אותה לממיר של YES HD ואני לא אצטרך לשבור את הראש עם SCART כי אין שם!
ודרך S-VIDEO אני לא רוצה לחבר כי האיכות תמונה לא משו בכלל אמרו לי
וחבל השקעה כזו ולראות לא טוב
אני צריך לדעת עכשיו כי אני רוצה לקנות טלויזיה של סמסונג 37 אינץ ואין בה SCART ! והטלויזיה עולה 3600 ש"ח ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם טרנסקודרים וכל מיני שטיות !
לכן רציתי לדעת שאני יקנה 37 אינץ של סמסונג ויחבר אותה לממיר של YES HD ואני לא אצטרך לשבור את הראש עם SCART כי אין שם!
וחבל השקעה כזו ולראות לא טוב
כן, זה אמור להיות יותר טוב דרך ה-HDMI, ככה זה בהוט. ב-YES משום מה אנשים אומרים שדרך הממיר הרגיל התמונה יותר טובה. זה לא כ"כ הגיוני, אולי זה הדגם הספציפי של הממיר שלהם. לא יודע אם ההבדל עד כדי כך בולט, אין לי יס.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
קודם כל, אפשר בפחות סימני קריאה...b00gie כתב:ולמה זה בידיוק ? אני קראתי באינטרנט שיש UPSCALE וזה מביא לתמונה חלקה יותר אם יש הבדל ממש קטן בין ה 3100 ל ממיר של YES HD אז זה שטיות אני לא ישים לב לזה בכלל
וחבל השקעה כזו ולראות לא טוב...
כמו שרונן אמר, מומלץ לחכות ל- yesMaxHD. כשהממיר יצא תתבהר התמונה לגבי השינוי ב- Upscale ש- yes ביצעה, אם אכן היא ביצעה, גם לממיר yesHD וגם לממיר החדש yesMaxHD ואני בטוח שתגובות על כך יהיו בשפע בפורום. לכן, עדיף לחבר בינתיים ממיר אחר לתקופה קצרה, עד שכל הענן סביב ה- MaxHD יתבהר. מדובר בזמן הקרוב. כמה קרוב ? לא ידוע.
לי אישית, כבעל yesHD וכזה שהיה לו לפני כן ממיר 3100S וגם השווה אחד לאחד ביניהם, לא מצאתי הבדלים גדולים. ישנו יתרון קל ל- 3100S, אבל שוב, כל זה יכול להשתנות עם השקת ה- MaxHD.
אז זהו אם זה יתרון קל לא כ"כ אכפת לי ! אבל אם זה היה למשל כמו הבדל בין קומפוזיט ל SCART אז כמובן שהייתי לוקח את זה לתשומת ליבי
אבל מה הקטע שהם מתלהבים כ"כ מ YES HD אם יתרון ל דגם ישן יותר
דבר שני.
לא כל אחד יכול להרשות YES MAXHD בטח זה יעלה 50 ש"ח לחודש או איזשהו מחיר אחר מופרז
בעקרון המתנה הזו לחברה שלי וזה ההורים שלה משלמים על ה YES אני אפילו לא יודע אם אמא שלה תסכים ל YES HD
אבל מה הקטע שהם מתלהבים כ"כ מ YES HD אם יתרון ל דגם ישן יותר
דבר שני.
לא כל אחד יכול להרשות YES MAXHD בטח זה יעלה 50 ש"ח לחודש או איזשהו מחיר אחר מופרז
בעקרון המתנה הזו לחברה שלי וזה ההורים שלה משלמים על ה YES אני אפילו לא יודע אם אמא שלה תסכים ל YES HD
- smallville4r
- חבר ותיק

ההבדל באיכות הוא סובייקטיבי. לאחד ההבדל יכול להיות שמיים וארץ ולאחר מינורי. יש כאלה שחושבים שדווקא בממיר HD רואים טוב יותר מב- 3100S/yesMax. היתרון לדגם ישן יותר הוא עבור SD במקרה הזה. התמונה ב- HD היא ללא ספק איכותית ומן הסתם ממיר רגיל לא יכול לספק אותה.b00gie כתב:אז זהו אם זה יתרון קל לא כ"כ אכפת לי ! אבל אם זה היה למשל כמו הבדל בין קומפוזיט ל SCART אז כמובן שהייתי לוקח את זה לתשומת ליבי
אבל מה הקטע שהם מתלהבים כ"כ מ YES HD אם יתרון ל דגם ישן יותר![]()
![]()
דבר שני.
בעקרון המתנה הזו לחברה שלי וזה ההורים שלה משלמים על ה YES אני אפילו לא יודע אם אמא שלה תסכים ל YES HD...
הכוונה בלהמתין ל- yesMaxHD היא שגם הממיר HD הרגיל (yesHD) אמור לעבור שדרוג יחד עם השקתו של ה- MaxHD. אנחנו (בעלי ממיר ה- HD הרגיל) מקווים שהשדרוג לממיר HD ישפר את איכות תמונת ה- SD למשביעת רצון. יש הרבה ערפל סביב הנושא וסביר שהוא יתפזר כשה- MaxHD יושק. כלומר, בכלל לא מדובר על ה- MaxHD - אלא על ההשלכות של השקתו גם על הממיר HD הרגיל.
כשאתה מתכוון לשידרוג אז מה באים לבית הלקוח ומחליפים ל YES HD אחר? עושים עדכון גרסא? או שזה כבר בפנים בתוך החברה עושים שינוי ואז כשמשדרים יהיה שוני
בקשר ללחכות אין בעיה המתנה גם ככה רק לחודש יוני אני מקווה שעד אז כבר יהיה איזה משהו חדש עם YES
בקשר ללחכות אין בעיה המתנה גם ככה רק לחודש יוני אני מקווה שעד אז כבר יהיה איזה משהו חדש עם YES
- smallville4r
- חבר ותיק

הכוונה לשדרוג תוכנה. השדרוג נעשה אוטומטית ולא מצריך התערבות שלך. לא מדובר בהחלפה פיזית.b00gie כתב:כשאתה מתכוון לשידרוג אז מה באים לבית הלקוח ומחליפים ל YES HD אחר? עושים עדכון גרסא? או שזה כבר בפנים בתוך החברה עושים שינוי ואז כשמשדרים יהיה שוני
בקשר ללחכות אין בעיה המתנה גם ככה רק לחודש יוני אני מקווה שעד אז כבר יהיה איזה משהו חדש עם YES...
גם אני מקווה שעד יוני יהיה חדש ואם אין בעיה להמתין אז מומלץ בחום.