שאלה בקשר ליציאת HDMI שבטלויזיה וחיבור לממיר ואיכות הצפייה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
b00gie פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אני עוד מעט רוצה לקנות טלויזיה 32 או 37 לא סגור עדיין השאלה שלי היא כזאתי : אם אני עוד מעט מתחבר ל YES HD ויש שם הרי יציאת HDMI ואני יחבר את הממיר לטלויזיה דרך היציאה הזאתי !
יש ערוצים מיוחדים של HD שמן הסתם אני יראה מעולה אבל יש גם את הערוצים הרגילים SD האם את השידורים הרגילים שהממיר יראה לי יהיה איכותי יותר מ SCART או אותו הדבר ?

תודה רבה לכל העוזרים

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

התשובה היא לא זה ולא זה, אלא להיפך.
מניסיון של חברים תמונת SD של YES אף עדיפה בממיר 3100S או YES-MAX מאשר ממיר YES-HD (בשלב זה).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

חכה לממיר YES MAX HD

b00gie פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ולמה זה בידיוק ? אני קראתי באינטרנט שיש UPSCALE וזה מביא לתמונה חלקה יותר אם יש הבדל ממש קטן בין ה 3100 ל ממיר של YES HD אז זה שטיות אני לא ישים לב לזה בכלל

אני צריך לדעת עכשיו כי אני רוצה לקנות טלויזיה של סמסונג 37 אינץ ואין בה SCART ! והטלויזיה עולה 3600 ש"ח ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם טרנסקודרים וכל מיני שטיות !

אבל יש SHARP של 32 אינץ שעולה 3400 ש"ח ויש בה SCART ושאר החיבורים !

וכסף ל 37 אינץ של חברת שארפ אין לי לצערי היא עולה 4300 ש"ח

לכן רציתי לדעת שאני יקנה 37 אינץ של סמסונג ויחבר אותה לממיר של YES HD ואני לא אצטרך לשבור את הראש עם SCART כי אין שם!
ודרך S-VIDEO אני לא רוצה לחבר כי האיכות תמונה לא משו בכלל אמרו לי
וחבל השקעה כזו ולראות לא טוב

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

כן, זה אמור להיות יותר טוב דרך ה-HDMI, ככה זה בהוט. ב-YES משום מה אנשים אומרים שדרך הממיר הרגיל התמונה יותר טובה. זה לא כ"כ הגיוני, אולי זה הדגם הספציפי של הממיר שלהם. לא יודע אם ההבדל עד כדי כך בולט, אין לי יס.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #6 

b00gie כתב:ולמה זה בידיוק ? אני קראתי באינטרנט שיש UPSCALE וזה מביא לתמונה חלקה יותר אם יש הבדל ממש קטן בין ה 3100 ל ממיר של YES HD אז זה שטיות אני לא ישים לב לזה בכלל

אני צריך לדעת עכשיו כי אני רוצה לקנות טלויזיה של סמסונג 37 אינץ ואין בה SCART ! והטלויזיה עולה 3600 ש"ח ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם טרנסקודרים וכל מיני שטיות !

אבל יש SHARP של 32 אינץ שעולה 3400 ש"ח ויש בה SCART ושאר החיבורים !

וכסף ל 37 אינץ של חברת שארפ אין לי לצערי היא עולה 4300 ש"ח

לכן רציתי לדעת שאני יקנה 37 אינץ של סמסונג ויחבר אותה לממיר של YES HD ואני לא אצטרך לשבור את הראש עם SCART כי אין שם!
ודרך S-VIDEO אני לא רוצה לחבר כי האיכות תמונה לא משו בכלל אמרו לי
וחבל השקעה כזו ולראות לא טוב
...
קודם כל, אפשר בפחות סימני קריאה... :wink:
כמו שרונן אמר, מומלץ לחכות ל- yesMaxHD. כשהממיר יצא תתבהר התמונה לגבי השינוי ב- Upscale ש- yes ביצעה, אם אכן היא ביצעה, גם לממיר yesHD וגם לממיר החדש yesMaxHD ואני בטוח שתגובות על כך יהיו בשפע בפורום. לכן, עדיף לחבר בינתיים ממיר אחר לתקופה קצרה, עד שכל הענן סביב ה- MaxHD יתבהר. מדובר בזמן הקרוב. כמה קרוב ? לא ידוע.

לי אישית, כבעל yesHD וכזה שהיה לו לפני כן ממיר 3100S וגם השווה אחד לאחד ביניהם, לא מצאתי הבדלים גדולים. ישנו יתרון קל ל- 3100S, אבל שוב, כל זה יכול להשתנות עם השקת ה- MaxHD.

b00gie פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אז זהו אם זה יתרון קל לא כ"כ אכפת לי ! אבל אם זה היה למשל כמו הבדל בין קומפוזיט ל SCART אז כמובן שהייתי לוקח את זה לתשומת ליבי
אבל מה הקטע שהם מתלהבים כ"כ מ YES HD אם יתרון ל דגם ישן יותר :roll: :מבולבל:

דבר שני.
לא כל אחד יכול להרשות YES MAXHD בטח זה יעלה 50 ש"ח לחודש או איזשהו מחיר אחר מופרז
בעקרון המתנה הזו לחברה שלי וזה ההורים שלה משלמים על ה YES אני אפילו לא יודע אם אמא שלה תסכים ל YES HD

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

b00gie כתב:אז זהו אם זה יתרון קל לא כ"כ אכפת לי ! אבל אם זה היה למשל כמו הבדל בין קומפוזיט ל SCART אז כמובן שהייתי לוקח את זה לתשומת ליבי
אבל מה הקטע שהם מתלהבים כ"כ מ YES HD אם יתרון ל דגם ישן יותר :roll: :מבולבל:

דבר שני.
לא כל אחד יכול להרשות YES MAXHD בטח זה יעלה 50 ש"ח לחודש או איזשהו מחיר אחר מופרז
בעקרון המתנה הזו לחברה שלי וזה ההורים שלה משלמים על ה YES אני אפילו לא יודע אם אמא שלה תסכים ל YES HD
...
ההבדל באיכות הוא סובייקטיבי. לאחד ההבדל יכול להיות שמיים וארץ ולאחר מינורי. יש כאלה שחושבים שדווקא בממיר HD רואים טוב יותר מב- 3100S/yesMax. היתרון לדגם ישן יותר הוא עבור SD במקרה הזה. התמונה ב- HD היא ללא ספק איכותית ומן הסתם ממיר רגיל לא יכול לספק אותה.

הכוונה בלהמתין ל- yesMaxHD היא שגם הממיר HD הרגיל (yesHD) אמור לעבור שדרוג יחד עם השקתו של ה- MaxHD. אנחנו (בעלי ממיר ה- HD הרגיל) מקווים שהשדרוג לממיר HD ישפר את איכות תמונת ה- SD למשביעת רצון. יש הרבה ערפל סביב הנושא וסביר שהוא יתפזר כשה- MaxHD יושק. כלומר, בכלל לא מדובר על ה- MaxHD - אלא על ההשלכות של השקתו גם על הממיר HD הרגיל.

b00gie פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

כשאתה מתכוון לשידרוג אז מה באים לבית הלקוח ומחליפים ל YES HD אחר? עושים עדכון גרסא? או שזה כבר בפנים בתוך החברה עושים שינוי ואז כשמשדרים יהיה שוני

בקשר ללחכות אין בעיה המתנה גם ככה רק לחודש יוני אני מקווה שעד אז כבר יהיה איזה משהו חדש עם YES

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

b00gie כתב:כשאתה מתכוון לשידרוג אז מה באים לבית הלקוח ומחליפים ל YES HD אחר? עושים עדכון גרסא? או שזה כבר בפנים בתוך החברה עושים שינוי ואז כשמשדרים יהיה שוני

בקשר ללחכות אין בעיה המתנה גם ככה רק לחודש יוני אני מקווה שעד אז כבר יהיה איזה משהו חדש עם YES
...
הכוונה לשדרוג תוכנה. השדרוג נעשה אוטומטית ולא מצריך התערבות שלך. לא מדובר בהחלפה פיזית.

גם אני מקווה שעד יוני יהיה חדש ואם אין בעיה להמתין אז מומלץ בחום.

b00gie פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אוקיי =] תודה רבה לך שיהיה לילה טוב 8)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”