התחדשתי ב LCD40 A450 -תודות ושאלות...
קודם כל המון תודה לצוות TRAKLIN ליאור , אמיר, ומגיבים בפורום, נעזרתי הרבה.
תמונות עדיף שלא אעלה כי אני לא מהמשוגעים לכבלים וכו'... ובטח האיכות רק תפגע במוניטין של המסך (בלי להיכנס לוויכוחים כאלה ואחרים)...
מודה שהייתי סקפטי לגבי פנייתו של ליאור, אבל לאור השירות שקיבלתי במרכז ההזמנות אני מרוצה מאד...
סם ליין - שירות מצויין, הודיעו בזמן על עיקוב בהזמנה בגלל מכס, תוך שבוע מיום ההזמנה הטלוויזיה על הקיר...
רטפון - טכנאי קצת איחר אבל התקין בסדר גמור והיה נחמד מאד.
בכל מקרה יש לי ממיר YES MAX עם יציאת SVIDEO... השאלה אם לחבר ישירות מ SVIDEO בממיר או לקנות כבל SCART ל SVIDEO.... ועד כמה חשובה איכות הכבל?
טרנסקודר אני בכל מקרה לא מתכוון לקנות...
תודה רבה!
תמונות עדיף שלא אעלה כי אני לא מהמשוגעים לכבלים וכו'... ובטח האיכות רק תפגע במוניטין של המסך (בלי להיכנס לוויכוחים כאלה ואחרים)...
מודה שהייתי סקפטי לגבי פנייתו של ליאור, אבל לאור השירות שקיבלתי במרכז ההזמנות אני מרוצה מאד...
סם ליין - שירות מצויין, הודיעו בזמן על עיקוב בהזמנה בגלל מכס, תוך שבוע מיום ההזמנה הטלוויזיה על הקיר...
רטפון - טכנאי קצת איחר אבל התקין בסדר גמור והיה נחמד מאד.
בכל מקרה יש לי ממיר YES MAX עם יציאת SVIDEO... השאלה אם לחבר ישירות מ SVIDEO בממיר או לקנות כבל SCART ל SVIDEO.... ועד כמה חשובה איכות הכבל?
טרנסקודר אני בכל מקרה לא מתכוון לקנות...
תודה רבה!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מבחינת איכות תמונה זה לא משנה.mikee8 כתב:השאלה אם לחבר ישירות מ SVIDEO בממיר או לקנות כבל SCART ל SVIDEO.... ועד כמה חשובה איכות הכבל?...
היתרון בכבל SCART הוא שתוכל להוציא ממנו בנוסף ל-SVIDEO גם אודיו (ימין/שמאל) בחיבור ישיר לטלוויזיה (אם זה רלוונטי עבורך).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים