מקווה שזה הפורום הנכון..
קניתי כרטיס טלוויזיה של Hauppauge מדגם PVR-150MCE
חיברתי את הכרטיס ללוח אם, התקנתי את הדרייברים והתוכנה (WinTV), ואני לא מצליח לקלוט תחנות..
הממיר מחובר לכרטיס ב S-video to Scart , והממיר לקיר עם הכבל הלבן של HOT
למה התוכנה לא מצליחה למצוא תחנות?
בנוסף אמרו לי לנסות להשתמש ב Dscaler אבל איך שאני פותח אותה מופיעה ההודעה הבאה:
Can't create overlay surface:88760168
והיא נסגרת לי ישר..
תודה רבה לעוזרים!
בעיה במציאת תחנות בכרטיס טלוויזיה Hauppauge PVR-150MCE
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בסוג החיבור שלך אתה לא צריך או יכול לסרוק תחנות כי אתה מתחבר לממיר ב-S-Video ולא ישירות לקיר.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להגיד לתוכנה לא לעשות סריקה, ולבחור צפייה בכניסת ה-S-Video (לפעמים זה נקרא SVHS). שיטת השידור צריכה להיות על PAL-B או PAL-G. במצב הזה, מה שתוכל לצפות זה הערוץ אליו מכוון הממיר.
בתור מנוי הוט אתה יכול לחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר, או מיציאת ה-RF OUT של הממיר אל כניסת ה-RF של כרטיס הטלוויזיה, ואז תוכל לקלוט כ-40 ערוצים אנלוגיים (דיגיטליים בלבד כמו ביפ, הוט גולד, הוט פריים וכו לא תוכל לקלוט) באיכות נמוכה יחסית. במקרה כזה, כן תוכל לעשות סריקת תחנות.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להגיד לתוכנה לא לעשות סריקה, ולבחור צפייה בכניסת ה-S-Video (לפעמים זה נקרא SVHS). שיטת השידור צריכה להיות על PAL-B או PAL-G. במצב הזה, מה שתוכל לצפות זה הערוץ אליו מכוון הממיר.
בתור מנוי הוט אתה יכול לחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר, או מיציאת ה-RF OUT של הממיר אל כניסת ה-RF של כרטיס הטלוויזיה, ואז תוכל לקלוט כ-40 ערוצים אנלוגיים (דיגיטליים בלבד כמו ביפ, הוט גולד, הוט פריים וכו לא תוכל לקלוט) באיכות נמוכה יחסית. במקרה כזה, כן תוכל לעשות סריקת תחנות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"