Philips 7403

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amir19 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ממה שאמרו לי ב-2 חנויות, זאת הטלויזיה הכי טובה ב-32".
קראתי קצת פה, ושמתי לב ל-2 בעיות:
* התלבטות בין הדגם הזה לדגם השני (נראה לי) 7603 (ההבדל אם זכור לי הוא אמבילייט).
* בעיית סנכרון קול/תמונה בחיבור למחשב של 200ms.
* הזווית צפייה קצת מוגבלת

אז קראתי מה זה אמבילייט, וזה נראה מגניב, אבל תכלס אני לא יודע אם זה משהו ששווה לעבור דגם בגללו. גם קראתי שיש 2 אמבילייט - חדש וישן (הישן בצבע הדומיננטי והחדש בכל הצבעים), אז מה יש שם ? אמבילייט חדש או ישן ?
וגם, אני קונה את הטלויזיה הזאת בעיקר כדי לראות סרטים מהמחשב באיכות טובה יותר (עדיין לא HD, סרטי XVID רגילים, אבל עדיין רוצה לראות באיכות טובה), ובעיית הסנכון מדאיגה אותי.
ולסיום, זאת טלויזיה לחדר שינה שלי, בה אני צופה מהמיטה, כשהטלויזיה תלויה בערך 1.30 מטר מעל הרגליים שלי, אז הבנתי שאני אצטרך מתלווה בזווית, הבנתי שיש 15 מעלות אנכיות במתלה, אני לא יודע אם אני אראה עדיין טוב בטלויזיה.

היום זה המועד האחרון לקניית הטלויזיה, מצאתי אותה ב-4600 שקל (דרך מועדון חבר) ויש מצב שגם מורידים לי חצי ממחיר ההתקנה.
אני צריך להחליט היום אם אני רוכש אותה או לא.

אשמח לשמוע את דעתכם!

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

" בעיית סנכרון קול/תמונה בחיבור למחשב של 200ms. "

לא בעיה אם אתה לא מפעיל את HD Natural Motion , מה שאתה לא צריך לעשות כאשר אתה מתחבר למחשב.
מה שכן בעיה זו הזווית, אתה חייב להציב את זווית המסך ב-90 מעלות מול הצופה. בעיקרון הזוויות של הפיליפ טובות מאוד, במיוחד לצדדים, אבל למלה ולמטה, כמו רוב הLCD, לא משהוא. למה לא להשתמש במתלה אשר יכול להסתובב לזוויות שאתה צריך? אני יודעה שיש כאלה.

amir19 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

BUGY כתב: מה שכן בעיה זו הזווית, אתה חייב להציב את זווית המסך ב-90 מעלות מול הצופה. בעיקרון הזוויות של הפיליפ טובות מאוד, במיוחד לצדדים, אבל למלה ולמטה, כמו רוב הLCD, לא משהוא. למה לא להשתמש במתלה אשר יכול להסתובב לזוויות שאתה צריך? אני יודעה שיש כאלה.
...
באמת ?
לא שמעתי את זה בחיים... זה כלל ברזל לכל LCD ?
אז מה אם אני צופה בטלויזיה מהמיטה ?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

למה להתחכם?! :? לרוב ה LCD יש זווית צפיה טובה יותר לצדדים מאשר לגובה.
חוץ מזה, לי יש פיליפס 7403 ואני אומר לך שזווית הצפייה מלמטה לא משהוא בכלל אז אתה יכול להתייחס או שאתה יכול לא להתייחס.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”