עומד לקבל Samsung A650, יש לי 2 שאלות...
שלום חבר'ה,
אני מקבל בקרוב את הטלוויזיה שרכשתי -40" Samsung A650 ויש לי מספר שאלות:
1. כפי שידוע אין לה כניסות SCART, וזאת האופציה הכי טובה לחבר ממיר לטלוויזיה (YesMax). לממיר יש גם יציאת S-Video. מה עדיף - לקנות כבל S-video to S-video איכותי ולחבר לטלוויזיה או כבל SCART ל S-VIDEO והאם באמת שמים לב להבדל בין 2 האופציות לבין ( SCART TO SCART (RGB) בשידורים ה"איכותיים" שיש היום...
2. נגיד ועדיף להתחבר SCART ל S-VIDEO, מה עושים עם הסאונד? הרי S-VIDEO לא מעביר סאונד...
תודה רבה מראש.....
אני מקבל בקרוב את הטלוויזיה שרכשתי -40" Samsung A650 ויש לי מספר שאלות:
1. כפי שידוע אין לה כניסות SCART, וזאת האופציה הכי טובה לחבר ממיר לטלוויזיה (YesMax). לממיר יש גם יציאת S-Video. מה עדיף - לקנות כבל S-video to S-video איכותי ולחבר לטלוויזיה או כבל SCART ל S-VIDEO והאם באמת שמים לב להבדל בין 2 האופציות לבין ( SCART TO SCART (RGB) בשידורים ה"איכותיים" שיש היום...
2. נגיד ועדיף להתחבר SCART ל S-VIDEO, מה עושים עם הסאונד? הרי S-VIDEO לא מעביר סאונד...
תודה רבה מראש.....
טוב לא משנה,
קיבלתי אותה והיא גדולה!!!!!!!!! בחיים לא חשבתי שיהיה כזה הבדל ענק בין ה-LCD ים בשידורים הרגילים.
ה-100 HZ בהחלט עושה את שלו. גם הציפוי הקריסטלי שיש על המסך תורם המון לחדות התמונה ועומק הצבעים.
אני מאוד מרוצה מהטלויזיה ובהחלט ממליץ.
חברתי אותה בסוף עם סקארט לS-VIDEO.
קיבלתי אותה והיא גדולה!!!!!!!!! בחיים לא חשבתי שיהיה כזה הבדל ענק בין ה-LCD ים בשידורים הרגילים.
ה-100 HZ בהחלט עושה את שלו. גם הציפוי הקריסטלי שיש על המסך תורם המון לחדות התמונה ועומק הצבעים.
חברתי אותה בסוף עם סקארט לS-VIDEO.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
גם אני קיבלתי את ה-A650, ותהרוג אותי לא מצליח לראות שום שינוי עם מנגנון 100HZ עובד או כבוי (יש מצב medium , high, LOW).yuri82 כתב:טוב לא משנה,
חברתי אותה בסוף עם סקארט לS-VIDEO....
ניסיתי להפעילו בכל 3 המצבים בשידורי SD וגם HD. לא מצליח לראות שינוי אפילו קטן!
מה לא בסדר?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איזה קישקוש...בטח שמנגנון ה- 100HZ עובד בשידורי טלויזיה.roki6 כתב:שאתה רואה טלוויזיה היא מגיע בארץ ב-50 HZ
ולכן אין קשר למנגנון 100 HZ
שפועל רק דרך מחשב לכרטיס מסך שכיונת ל- 100 HZ ותומך ב- 100 HZ...
הניסוי שעשיתי מאוד פשוט...הקלטתי ביס מקס כתוביות רצות בתחתית המסך ואח"כ הקרנתי אותם בהילוך מהיר. הפעלת מנגנון ה-100HZ החליק את התמונה באופן דרמטי ! והכתוביות לא מרצדות שהוא פועל.
אתה טועה לחלוטין ומבלבל מושגים.roki6 כתב:שאתה רואה טלוויזיה היא מגיע בארץ ב-50 HZ
ולכן אין קשר למנגנון 100 HZ
שפועל רק דרך מחשב לכרטיס מסך שכיונת ל- 100 HZ ותומך ב- 100 HZ...
מנגנון 100HZ במסכי LCD הוא לא כמו במסכי ה CRT הישנים. לא צריך מקור של 100HZ על מנת להרגיש בשיפור (אגב, אין מחשבים שמשדרים 100HZ).
תקרא בפורום ובאינטרנט כיצד המגנון פועל ומה הוא מנסה לשפר.
אני לא יודע איך אפשר להסביר את זה, לדעתי צריך רק לראות, אך חווית הצפייה אחרת לגמרי. אני לא יודע אם זה ה-100 HZ שעושה את ההבדל אבל כל סרט שרואים הוא נראה כאילו שזה "ריאליטי שואו" או תוכנית דוקומנטרית שגם לזה צריך להתרגל. בקיצור, זה גורם לתמונה להיראות מציאותית יותר איכשהו. מישהו יודע על מה אני מדבר?
:)
כן. יש לי אותה טלוויזיה בדיוק.yuri82 כתב:אני לא יודע איך אפשר להסביר את זה, לדעתי צריך רק לראות, אך חווית הצפייה אחרת לגמרי. אני לא יודע אם זה ה-100 HZ שעושה את ההבדל אבל כל סרט שרואים הוא נראה כאילו שזה "ריאליטי שואו" או תוכנית דוקומנטרית שגם לזה צריך להתרגל. בקיצור, זה גורם לתמונה להיראות מציאותית יותר איכשהו. מישהו יודע על מה אני מדבר?:)
...
בהתחלתי ממש לא התלהבתי מה100HZ,אפילו שנאתי אותו. לא הבנתי למה צריך לשלם כל כך הרבה בשביל השטות הזאת...הכל נראה מהיר מדי.
אחרי זה עשיתי ניסוי,השארתי אותו פתוח.
שבוע אחרי לא יכולתי בלעדיו :S