בעיה במדיה פורטל
1. בלי קשר למדיה פורטל,אני ממליץ לך להסיר את החבילה הזו וללכת לפי ההמלצות שבדביק בפורום זהroei83 כתב:התקנתי מדיה פורטל על XP SP3 הקודקים של K-LITE מהגירסא הכי עדכנית ויש לי בעיה שבקובץ MKV זה לא מציג את התרגום וגם החץ הירוק לא מופיע ב Tray , במדיה פלייר 11 הרגיל זה כן מעלה את התרגום, מה יכולה להיות הבעיה?...
2. תוודא בהגדרות נגן הוידאו של מדיה פורטל שמוגדר לך להשתמש במקודדים חיצוניים (היכן שכתובה אזהרה שנדרש ידע על FILTER MERITS )
3. פורסם מדריך פה באתר לפני יומיים שמסביר איך להפעיל את הכתוביות דרך FFDSHOW תעזר בו
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היות ומדיה פלייר עובד לך טוב עם תרגום, עצתי לך: אל תשנה כלום, ותשתמש בחבילת ה SAF (יש בדביק של מדריכים - האצת חומרה עם כתוביות)roei83 כתב:התקנתי מדיה פורטל על XP SP3 הקודקים של K-LITE מהגירסא הכי עדכנית ויש לי בעיה שבקובץ MKV זה לא מציג את התרגום וגם החץ הירוק לא מופיע ב Tray , במדיה פלייר 11 הרגיל זה כן מעלה את התרגום, מה יכולה להיות הבעיה?...
זו חבילה נוחה ביותר שתאפשר לך להריץ כתוביות באיכות בלי להסתבך עם הגדרות כלשהן
בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה בהתקנת החבילה k-lite פשוט בלי vobsub
עכשיו יש לי בעיה אחרת עם קבצי mkv שכנראה מוטבע בהם תרגום באנגלית שאם אני בוחר ב Haali media splitter שלא יציג תרגום אז זה מסדר אבל בכל פעם שאני טוען את הסרט צריך לעשות את זה מחדש כדי שזה לא יציג לי את התרגום באנגלית.
עכשיו יש לי בעיה אחרת עם קבצי mkv שכנראה מוטבע בהם תרגום באנגלית שאם אני בוחר ב Haali media splitter שלא יציג תרגום אז זה מסדר אבל בכל פעם שאני טוען את הסרט צריך לעשות את זה מחדש כדי שזה לא יציג לי את התרגום באנגלית.
- staticx
- חבר מכור קשה

אתה צריך להגדיר ב HAALI שאתה מעדיף עברית קודם לאנגלית
תקרא פה
http://www.hometheater.co.il/article01262
תקרא פה
http://www.hometheater.co.il/article01262
- staticx
- חבר מכור קשה

תרשום heb, eng כך זה יתן עדיפות לעברית אך אם אין אז לאנגלית
כתוביות - אם אתה משתמש בעיבוד הכתוביות דרך FFDSHOW, תסמן שם AUTOSIZE
הבעייה שציינת נוצרת כאשר מפעילים קבצים ברזולוציות מסוימות,
בדרך שלך, התרגום מודבק על הסרט בגודל 30 , אך ברגע שתפעיל סרט ברזולוציה גדולה יותר, הכתוביות יראו קטנות יותר, לכן AUTOSIZE משנה את גודל הכתובית פרופורציונית לרזולוצית הוידאו.
כתוביות - אם אתה משתמש בעיבוד הכתוביות דרך FFDSHOW, תסמן שם AUTOSIZE
הבעייה שציינת נוצרת כאשר מפעילים קבצים ברזולוציות מסוימות,
בדרך שלך, התרגום מודבק על הסרט בגודל 30 , אך ברגע שתפעיל סרט ברזולוציה גדולה יותר, הכתוביות יראו קטנות יותר, לכן AUTOSIZE משנה את גודל הכתובית פרופורציונית לרזולוצית הוידאו.
- staticx
- חבר מכור קשה

נראה בסדר..
תראה בעיקרון
אם אתה מפעיל MKV שהכתובית בצד, זה אמור להציג תרגום במדיה פורטל רק אם סימנת FORCE ל FFDSHOW SUBTITLE FILTER כמו שמוסבר במדריך.
אם הכתובית כבר מוטבעת בתוך ה MKV, אז אתה צריך לבחור את העברית בין שאר שפות התרגום, במדיה פורטל לוחצים כפתור ימני בזמן ניגון ובוחרים שפה או שיוצאים לרגע ובוחרים ב HAALI MEDIA SPLITTER שאמור לרוץ ב SYSTRAY, את הכתובית המתאימה.
תראה בעיקרון
אם אתה מפעיל MKV שהכתובית בצד, זה אמור להציג תרגום במדיה פורטל רק אם סימנת FORCE ל FFDSHOW SUBTITLE FILTER כמו שמוסבר במדריך.
אם הכתובית כבר מוטבעת בתוך ה MKV, אז אתה צריך לבחור את העברית בין שאר שפות התרגום, במדיה פורטל לוחצים כפתור ימני בזמן ניגון ובוחרים שפה או שיוצאים לרגע ובוחרים ב HAALI MEDIA SPLITTER שאמור לרוץ ב SYSTRAY, את הכתובית המתאימה.
בדקתי את אותו הסרט על מחשב נוסף שבו מותקנת ויסטה, בו בהגדרת Mpeg-2 video decoder זה על Microsoft mpeg-2 video decoder
במחשב שאליו מחוברת הטלויזיה יש לי xp אז אין את האפשרות הזו אז זה על Ffdshow video decoder
במחשב עם הויסטה הסרט הזה עובד, מה ניתן לעשות ב xp שזה יעבוד?
במחשב שאליו מחוברת הטלויזיה יש לי xp אז אין את האפשרות הזו אז זה על Ffdshow video decoder
במחשב עם הויסטה הסרט הזה עובד, מה ניתן לעשות ב xp שזה יעבוד?