עזרה לאחר חיבור PV8 למחשב עם כבל VGA
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב,
לפני כמה ימים קיבלתי את הטלויזיה הנ"ל והיום חיברתי אותה למחשב עם כבל VGA של 10 מטר.
לאחר התקנת הכבל והגדרות כרטיס המסך+אתחול למחשב אני רואה את המחשב גם בפלזמה(מצב של EXTENDED,לא של CLONE).
בהתחלה כרטיס המסך נתן לפלזמה רזולציה לבד של 1280*768 אך אני שיניתי את הרזלוציה ע"פ הרלוזציה שראיתי בספר ההדרכה של המסך והיא 1024*768.
על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר את המסך בכרטיס המסך של המחשב?
האם יש הגדרות מיוחדות שעליי לבצע בטלויזיה?
מדוע כרטיס המסך לא מזהה את שם המסך?
כיצד ניתן לדעת האם החיבור תקין?בעקרון אני רואה הכל חלק בלי שום הפרעות(.....
עוד דבר,כיצד להפעיל את השטיפה הלבנה הזאת שכולם מדברים עליהה?לכמה זמן עליי להפעליה?
אשמח לקבל תשובות
תודה
לפני כמה ימים קיבלתי את הטלויזיה הנ"ל והיום חיברתי אותה למחשב עם כבל VGA של 10 מטר.
לאחר התקנת הכבל והגדרות כרטיס המסך+אתחול למחשב אני רואה את המחשב גם בפלזמה(מצב של EXTENDED,לא של CLONE).
בהתחלה כרטיס המסך נתן לפלזמה רזולציה לבד של 1280*768 אך אני שיניתי את הרזלוציה ע"פ הרלוזציה שראיתי בספר ההדרכה של המסך והיא 1024*768.
על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר את המסך בכרטיס המסך של המחשב?
האם יש הגדרות מיוחדות שעליי לבצע בטלויזיה?
מדוע כרטיס המסך לא מזהה את שם המסך?
כיצד ניתן לדעת האם החיבור תקין?בעקרון אני רואה הכל חלק בלי שום הפרעות(.....
עוד דבר,כיצד להפעיל את השטיפה הלבנה הזאת שכולם מדברים עליהה?לכמה זמן עליי להפעליה?
אשמח לקבל תשובות
תודה
-
- כרטיס המסך שלי
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני מניח שהפלזמה שלך היא "42 (למיטב ידיעתי אין PV8 בגודל "50). אם כך, אז רזולוציה 1024x768 היא אכן הרזולוציה הנכונה.
כרטיס המסך לא מזהה את שם המסך בחיבור אנאלוגי (VGA).
מהתיאור שלך החיבור תקין.
שטיפה לבנה בפנסוניק ניתן להפעיל רק דרך תפריט טכנאים (Service Menu). עדיף לא לגעת אם לא יודעים בדיוק מה לבחור שם.
כרטיס המסך לא מזהה את שם המסך בחיבור אנאלוגי (VGA).
מהתיאור שלך החיבור תקין.
שטיפה לבנה בפנסוניק ניתן להפעיל רק דרך תפריט טכנאים (Service Menu). עדיף לא לגעת אם לא יודעים בדיוק מה לבחור שם.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

מה לגבי קצב הרענון?(refresh rate)
על איזה מספר אני אמור לשים את קצב הרענון?
כרגע הוא על 60HZ ויש אפשרות לעלות אותו עד ל120....
כרגע הוא על 60HZ ויש אפשרות לעלות אותו עד ל120....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ראשית אם אתה רואה הכל חלק אז הכל תקין ואין לך מה לשנות.
שנית, במצב extended אתה אמור לאפשר שימוש ברזולוציות שונות לכל מסך.
שלישית עדיף שלא תיגע בקצב הרענון. מסכי LCD למחשבים הם בעלי קצב רענון קבוע של 60 ומסכי טלוויזיה פלסמה או LCD הם בעלי קצבי רענון המותאמים לשידורי טלוויזיה או מחשב מאוד ספציפיים. זה אמור להיות מפורט בדף המפרט בספר ההפעלה של המסך שלך.כך שבניגוד למסכי CRT ישנים, העלאת קצב הרענון לא תשפר כלום ויש לה גם פוטנציאל להזיק.
שלישית עדיף שלא תיגע בקצב הרענון. מסכי LCD למחשבים הם בעלי קצב רענון קבוע של 60 ומסכי טלוויזיה פלסמה או LCD הם בעלי קצבי רענון המותאמים לשידורי טלוויזיה או מחשב מאוד ספציפיים. זה אמור להיות מפורט בדף המפרט בספר ההפעלה של המסך שלך.כך שבניגוד למסכי CRT ישנים, העלאת קצב הרענון לא תשפר כלום ויש לה גם פוטנציאל להזיק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

מתזמורת במצב EXTENDED לאפשר רזולציות שונות לכל מסך?Catskinner כתב:ראשית אם אתה רואה הכל חלק אז הכל תקין ואין לך מה לשנות.
שלישית עדיף שלא תיגע בקצב הרענון. מסכי LCD למחשבים הם בעלי קצב רענון קבוע של 60 ומסכי טלוויזיה פלסמה או LCD הם בעלי קצבי רענון המותאמים לשידורי טלוויזיה או מחשב מאוד ספציפיים. זה אמור להיות מפורט בדף המפרט בספר ההפעלה של המסך שלך.כך שבניגוד למסכי CRT ישנים, העלאת קצב הרענון לא תשפר כלום ויש לה גם פוטנציאל להזיק....
הרזלוציה הטבעית של הפלזמה היא 1024X768.
ברזלוצית מסך המחשב לא נגעתי אף פעם,תמיד היא הייתה גם 768X1024....
האם יש צורך לשנות את הרזלוציה של מסך המחשב?מה זה משנה אם 2 המסכים יהיו עם אותה רזולציה?
העליתי לפה את הגדרות NVIDIA כדי להבין באיזו תצורה הכל עובד...מקווה שיעזור
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אבל אתה לא זקוק מלכתחילה לשום עזרה. הכל עובד תקין לפי מה שאמרת.
סתם לידיעה כללית. ההבדל בין מצב Extended למצב Clone הוא ש ב Extended אתה יוצר תוספת שטח לשולחן העבודה ואילו במצב Clone אתה יוצר העתק ראי של שולחן העבודה.
ההבדל בין המצבים הוא ש ב Extended אתה יכול לשיחם בכל מסך אפליקציה שונה ובמצב Extended אתה יכול לעבוד כשלכל מסך יש את הרזולוציה משלו ובמצב Clone זה חיייב להיות זהה.
סתם לידיעה כללית. ההבדל בין מצב Extended למצב Clone הוא ש ב Extended אתה יוצר תוספת שטח לשולחן העבודה ואילו במצב Clone אתה יוצר העתק ראי של שולחן העבודה.
ההבדל בין המצבים הוא ש ב Extended אתה יכול לשיחם בכל מסך אפליקציה שונה ובמצב Extended אתה יכול לעבוד כשלכל מסך יש את הרזולוציה משלו ובמצב Clone זה חיייב להיות זהה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.