באג ב libdts של ffdshow ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי ,

הבעיה היא ניגון סרטי שמכילים סאונד של DTS , לא משנה אם זה 720P או 1080P , בכל הסרטים שמכילים DTS , הסאונד מנוגן בצורה תקינה והמגבר מזהה את הסיגנל כ DTS , אבל בניגון הוידאו , כל שניה נעלם FRAME.

את ההגדרות במחשב ביצעתי לפי המדריך הזה :
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01366

הבעיה מתרחשת רק שאני מבטל את פענוח ה DTS בנגן ה MPC-HT ונותן ל ffdshow audio לעשות pass through למגבר , אם אני משאיר את פענוח הDTS בנגן אני רואה וידאו באופן חלק אבל הסיגנל שמגיע למגבר הוא PCM ולא DTS.

רק לשם הדיוק , הבעיה מתחילה כאשר אני מוריד את הסימון מה checkbox של DTS בהגדרות של ה MPC-HT במסך internal filters ב list בצד ימין שנקרא transform filters.
ניסיתי את כל הואריאציות השונות של הסימונים לגבי DTS וכלום לא עזר.

נתונים טכניים :

מחשב :
מעבד E4300
לוח אם asus p5b
זכרון 2GB 800MHZ
כרטיס מסך 8500GT
כרטיס קול OB
windows XP SP3

תוכנות :
ffdshow tryouts 6 beta 1/3/2009
halli
MCP HT
core avc 1.9.5
דרייברים של nvidia הכי חדשים => תמיכה ב cuda

המחשב הנ"ל מחובר למגבר אונקיו 606 ע"י כבל DVI-HDMI לוידאו וכבל אופטי לסאונד , רק לציין ששני הכבלים איכותיים מאד והם לא הבעיה , כמו-כן ביצעתי בדיקה גם בלי חיבור למגבר והתופעה חוזרת על עצמה.

להלן איזכורים לבעיה ברשת וגם פה באתר :
http://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&start=0

http://thegreenbutton.com/forums/thread/328802.aspx

http://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&start=0

רציתי לדעת אם יש למישהו פתרון , אני פשוט לא רוצה להתחיל להתקין כל מיני נגנים וקודקים ו"ללכך" את המחשב והרג'יסטרי.

תודה מראש :-]

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

תנסה להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול ותשאר עם הדרייבר הרגיל של מיקרוסופט. לי זה עזר עם בעיה אחרת. אול זהי יעזור גם במקרה שלך. (זה לא "מלכלך" כמו להתקין תוכנה נוספת...).

redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

בוקר טוב ,

הבעיה נפתרה , התקנתי AC3Filter , והשתמשתי בו לעשות Pass Through למגבר , עכשיו הכל עובד חלק , והמגבר מזהה DTS , אבל עכשיו יש לי בעיה נוספת :-) AC3Filter לא מצליח לפענח לי קבצי MKV שמכילים FLAC , יש למישהו מושג איך אני יכול לנגן איתו FLAC או איך אני יכול להגדיר שמנוגן קובץ שמכיל FLAC לבצע פענוח ב ffdshow ?

תודה מראש ויום טוב :-]

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

אני שמח לקרוא שהבעיה נפתרה (חלקית).

לי אישית מעולם לא היו מעולם בעיות עם pass through של DTS דרך ffdshow tryouts אבל זה לא אומר שהבעיה לא קיימת. אפשר לנסות לבדוק בםורום של אתר doom9 איפה שמסתובבים רוב המפתחים של ffdshow ושם גם מתנהל השו שיח בנוגע לבאגים.

ייתכן התקנת AC3Filter פתרה אצלך את הבעיה רק בכך שיצרה בעיה חדשה. בעיקרון היא הייתה צריכה לדאוג רק ל Pass through של DD ו DTS ולתת ליתר הפילטרים, במקרה זה ffdshow להמשיך ולטפל בפורמטים אחרים. נראה מההודעה האחרונה שלך שזה לא בדיוק מה שקורה.

ההצעה שלי, היא להתקין את ffdshow tryouts מחדש, תוך שימוש בגרסת ה SVN האחרונה של clsid ובמהלך ההתקנה לשים לב שהפורמט של flac מטופל על ידי ffdshow.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה על התשובה , אני "אחפור" קצת ב DOOM9 ואנסה למצוא פתרון , באמת לא היתה לי בעיה מעולם עם ffdshow ואני מעדיף לעבוד איתה , אני אעדכן יותר מאוחר לגבי התוצאות :-)

rgb31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 602
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

redgold כתב:בוקר טוב ,

הבעיה נפתרה , התקנתי AC3Filter , והשתמשתי בו לעשות Pass Through למגבר , עכשיו הכל עובד חלק , והמגבר מזהה DTS , אבל עכשיו יש לי בעיה נוספת :-) AC3Filter לא מצליח לפענח לי קבצי MKV שמכילים FLAC , יש למישהו מושג איך אני יכול לנגן איתו FLAC או איך אני יכול להגדיר שמנוגן קובץ שמכיל FLAC לבצע פענוח ב ffdshow ?

תודה מראש ויום טוב :-]
...
לי היתה אותה בעיה ופטרתי אותה פשוט בלסמן את ה FLAC בפילטרים בתוך ה FFDSHOW OUDIO

redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

זה גם מה שהיה מסומן אצלי אבל כרגע אני עובד עם ac3filter ולא עם ffdshow audio בגלל הבעיה שהזכרתי למעלה , אני אנסה להפעיל את ה ffdshow audio רק בניגון FLAC במקום את ה ac3filter

redgold פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

טוב חברים בשעה טובה נפתרה הבעיה :-]

אין באג ב libdts של ffdshow audio , הבעיה היא עם ה video renderer של XP כלומר VMR9 שהיה מסומן אצלי ב MPC HT , הבעיה נפתרה כאשר מסמנים EVR או EVR Custom Pres , שהוא ה Renderer של ויסטה => כנראה שיש פה הרבה משתמשי ויסטה ולכן הבעיה לא יותר מדי נפוצה.

מי שרוצה להשתמש ב EVR יכול להתקין NET Framework 3.5 Service Pack 1 , לי פשוט היתה החבילה מותקנת כבר.

בכל מקרה שיהיה אחלה סוף שבוע :-]

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”