עזרה בבקשה...
רכשתי הרקמן קרדון255 + סאטליטים של הרמן HKTS11
ברשותי פלזמה PANASONIC PV80,
+ DVD של פיוניר ישן (תומך DTS)+ממיר רגיל של HOT + סטרימר HDX1000 שאני עתיד לרכוש היום יד שניה
עשיתי טסט אוטומטי לרמקולים והכל היה בסדר,
ברשותי כבל HDMI 1.1.
באילו חיבורים מומלץ להשתמש ע"מ לחבר את הסט אפ הנ"ל.
כמו כן, לבעל הניסיון עם HK255, אני מבין שצריך להגדיר כל מכשיר בנפרד, האם יש לכם טיפים להתקנה ?
ברשותי פלזמה PANASONIC PV80,
+ DVD של פיוניר ישן (תומך DTS)+ממיר רגיל של HOT + סטרימר HDX1000 שאני עתיד לרכוש היום יד שניה
עשיתי טסט אוטומטי לרמקולים והכל היה בסדר,
ברשותי כבל HDMI 1.1.
באילו חיבורים מומלץ להשתמש ע"מ לחבר את הסט אפ הנ"ל.
כמו כן, לבעל הניסיון עם HK255, אני מבין שצריך להגדיר כל מכשיר בנפרד, האם יש לכם טיפים להתקנה ?
כנראה שלא הייתי מספיק ברור, חידוד הבקשה
חיברתי את הרמקולים להרמן 255,
באיזה חיבור יש לחבר את הDVD לרסיבר ?
כנ"ל לגבי הממיר ....כמו כן איך להגדיר אותם ברסיבר ?
חיברתי HDX 1000 בכניסת HDMI לרסיבר.
מהרסיבר הוצאתי כבל HDMI יוצא לכניסת HDMI קדמית בפלזמה, יצא תמונה והסטרימר עובד, אך הסאונד עדיין יוצא מהטלויזיה.
אשמח, אם מישהו יוכל לעזור לי עם ההגדרות וידאו ואודיו ברסיבר.
אני כנראה מפספס משהו ההגדרות.
אם אני מבין נכון, לאחר חיבור כל המכשירים לרסיבר, אני אצטרך רק HDMI יוצא ל TV ?
מקווה שהפעם הייתי ברור יותר, זוהי הפעם הראשונה שאנ ימתמודד עם משימה כזו.
תודה לעוזרים
מהרסיבר הוצאתי כבל HDMI יוצא לכניסת HDMI קדמית בפלזמה, יצא תמונה והסטרימר עובד, אך הסאונד עדיין יוצא מהטלויזיה.
תודה לעוזרים
בהרמן קרדן יש אפשרות להגדרה של "פרופילים". עבור כל פרופיל אתה יכול להגדיר באיזה כניסת וידאו להשתמש ובאיזו כניסת אאודיו דיגיטלית ואנלוגית להשתמש.
חיבורי וידאו:
תחבר את כל המכשירים שברשותך לרסיבר, רצוי באותו סוג חיבור, לדוגמא, אם ה DVD יודע להוצא SVIDEO וגם COMPOSITE, אז תחבר SVIDEO ל SVIDEO לרסיבר.
תעדיף חיבורים על פי הסדר הבא:
HDMI
COMPONENT
SVIDEO
COMPOSITE
אם לאחד המכשירים יש רק יציאת SCART אז תצטרך לרכוש כבל הממיר מ SCART ל COMPONENT.
מספיק לחבר HDMI בודד מהרסיבר למסך.
לגבי אאודיו:
אם יש לך מקור היודע להוציא ב HDMI גם אאודיו, אז החיבור HDMI ממקודם מספיק.
אם לא, עדיף להשתמש בחיבור אופטי/קואסיאלי.
אם המקור לא יודע להוציא אף אחד מהם, אז תחבר בחיבור אנלוגי פשוט. (סטריאו/רב ערוצי).
תעקוב אחרי התפריטים ברסיבר, הם מאוד ברורים, יפים וצבעוניים. תחת setup source תראה רשימה של 6 פרופלים. תבחר פרופיל לכל מקור ותקנפג אותו על פי הכניסות שבחרת. תצטרך לחזור על זה עבור כל מקור שאתה מחבר לרסיבר.
לסיום, אתה יכול לתת שם לפרופיל כדי שתזהה אותו בקלות. בשלט יש לך לחצן לכל פרופיל על מנת לעבור בצורה מהירה בין המקורות השונים.
בהצלחה!
חיבורי וידאו:
תחבר את כל המכשירים שברשותך לרסיבר, רצוי באותו סוג חיבור, לדוגמא, אם ה DVD יודע להוצא SVIDEO וגם COMPOSITE, אז תחבר SVIDEO ל SVIDEO לרסיבר.
תעדיף חיבורים על פי הסדר הבא:
HDMI
COMPONENT
SVIDEO
COMPOSITE
אם לאחד המכשירים יש רק יציאת SCART אז תצטרך לרכוש כבל הממיר מ SCART ל COMPONENT.
מספיק לחבר HDMI בודד מהרסיבר למסך.
לגבי אאודיו:
אם יש לך מקור היודע להוציא ב HDMI גם אאודיו, אז החיבור HDMI ממקודם מספיק.
אם לא, עדיף להשתמש בחיבור אופטי/קואסיאלי.
אם המקור לא יודע להוציא אף אחד מהם, אז תחבר בחיבור אנלוגי פשוט. (סטריאו/רב ערוצי).
תעקוב אחרי התפריטים ברסיבר, הם מאוד ברורים, יפים וצבעוניים. תחת setup source תראה רשימה של 6 פרופלים. תבחר פרופיל לכל מקור ותקנפג אותו על פי הכניסות שבחרת. תצטרך לחזור על זה עבור כל מקור שאתה מחבר לרסיבר.
לסיום, אתה יכול לתת שם לפרופיל כדי שתזהה אותו בקלות. בשלט יש לך לחצן לכל פרופיל על מנת לעבור בצורה מהירה בין המקורות השונים.
בהצלחה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: כנראה שלא הייתי מספיק ברור, חידוד הבקשה
אז ככה:puffy4677 כתב:חיברתי את הרמקולים להרמן 255,
תודה לעוזרים...
1.את המזרים מדיה אתה מחבר בכבל אחד של HDMI לרסיבר ומהרסיבר כבל HDMI אחד לפלזמה. אתה צריך להגדיר במזרים מדיה שהוא יעביר סאונד דרך ה-HDMI . ברסיבר אתה צריך להגדיר לו, שלגבי המזרים מדיה ,הוא מקבל את הסאונד והתמונה מכניסת ה-HDMI. לאחר מכן תגדיר לו את הרזולוציה ,שאתה רוצה, שהוא יעביר למסך.
2. במידה ובממיר שלך יש יציאת HDMI אז חבר באותה השיטה כמו את הסטרימר.
3. במידה ואין בממיר יציאת HDMI אתה צריך להוציא ממנו כבל תמונה+כבל סאונד ולחבר לכניסות המתאימות ברסיבר. לאחר מכן כנס שוב לתפריט ברסיבר ותגדיר עבור הממיר מאיזו כניסה הוא מקבל את הסאונד ומאיזו את התמונה.
4. לגבי ה-DVD אותו הדבר כמו הממיר.
זהו סע לשלום המפתחות בפנים.
במידה ואתה לא מצליח שלח לי את הנייד שלך במסרים ואני אעזור לך טלפונית.