PV80 והשתקפויות
שלום,
בכוונתי לרכוש PV80 למרחק צפיה של עד 4 מטר, מימין למיקום המסך יש חלון ויטרינה באורך של כ 5מטר עם וילון אשר אינו מחשיך לחלוטין אך מונע אור ישיר/חזק להכנס.
בנוסף בקיר ממול מיקום המסך, אך לא ממולו (מטר וחצי ימינה) יש מעיין חלון קטן ללא וילון או תריסים.
האם במצב הנ"ל אוכל לצפות בפלזמה המדוברת גם בשעות היום?
או שכדי לי לחשוב על LCD ולוותר על איכות תמונה בשידורי SD?
תודה מראש,
בכוונתי לרכוש PV80 למרחק צפיה של עד 4 מטר, מימין למיקום המסך יש חלון ויטרינה באורך של כ 5מטר עם וילון אשר אינו מחשיך לחלוטין אך מונע אור ישיר/חזק להכנס.
בנוסף בקיר ממול מיקום המסך, אך לא ממולו (מטר וחצי ימינה) יש מעיין חלון קטן ללא וילון או תריסים.
תודה מראש,
ה PV80 מתמודדת מעולה עם ההשתקפות, פיוניר ופנסוניק פתחו פער מאוד גדול מול השאר בתחום הזה.noamre כתב:שלום,
תודה מראש,...
האם היא מתמודדת יותר טוב מ LCD?roei_s כתב:ה PV80 מתמודדת מעולה עם ההשתקפות, פיוניר ופנסוניק פתחו פער מאוד גדול מול השאר בתחום הזה.noamre כתב:שלום,
תודה מראש,......
בנוסף, מצורפות תמונות של הסלון, התמונות באיכות לא משהו (סלולרי 2M), אך נילקחו הבוקר כשהוילונות סגורים.
אנא שמו לב לחלונות הקטנים.
-
- מבט כולל על הסלון, מצד ימין הPV80 אמורה להתלות.
שימו לב שהמרכז מסך אמור להיות בערך בשקע החשמל שבאמצע הקיר (ומעליו), ורואים שהצד הקרוב לחלון מואר משהו - כנראה מהחלון הקטן
-
- התמקדות על החלון הקטן
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לי יש חלון כזה מאחורי, שזה יוצא ממול הפלאזמה PV80
אז שהיא מכובת רואים השתקפות, וכשהיא דולקת גם רואים אבל פחות
אתה או שתתרגל לזה ותתעצבן כמוני או שתהיה חייב לשים וילון אטום בסוף.
בלילה רואים סוף הדרך, אין מה להשוות לLCD
אני מחכה לסגור פרגולה ואז אני מקווה לראות טוב יותר.
אני מחכה לסגור פרגולה ואז אני מקווה לראות טוב יותר.
אור שפע ואהבה
כשזה מול זה משו אחר, גם LCD תתקשה מאוד עם מסך מול, אצלו זה בצד, זה שונה לגמרי.tiptip כתב:לי יש חלון כזה מאחורי, שזה יוצא ממול הפלאזמה PV80
אני מחכה לסגור פרגולה ואז אני מקווה לראות טוב יותר....
החלון הקטן מאחור לא יפריע? כרגע אני לא רואה אופציה לשים וילון.roei_s כתב:כשזה מול זה משו אחר, גם LCD תתקשה מאוד עם מסך מול, אצלו זה בצד, זה שונה לגמרי.tiptip כתב:לי יש חלון כזה מאחורי, שזה יוצא ממול הפלאזמה PV80
אני מחכה לסגור פרגולה ואז אני מקווה לראות טוב יותר.......
דרך אגב - 42' יספיק לסלון שלי?
אם החלון לא ממול לא צריכה להיות בעיה בכל מקרה ממליץ לך להשים גם עם החלון הקטן וילון כמו שעל הוטרינה וזה יעזור מאד, הפנסוניק היא המסך שיודע להתמודד עם השתקפויות הכי טוב שראיתי חוץ מהפיוניר והם לא בהבדל משמעותי, בקשר למרחק צפיה שלך, אתה צריך 50 אינצ ללא ספק.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לא הבנתי כלום, מה שכחת ואיך קוראים לו ומה הוא מכסהsagioto כתב:ללא ספק 50", ומאוד מומלץ לך לשים וילון על החלון הקן, אם משום צה אין אפשרות לוילון אתה יכול לקנות בהום סנטר -שכחתי איך קוראים לזה אבל פלסטיק שנצמד למשחים ולכסות את הזכוכית (כמו טפט)....
מה אתם ממליצים לי לשים על חלון עם דלת יציאה לחצר
בגודל כמו בתמונות כאן לערך...
היום יש לי ווילון אל הוא לא אטום
אור שפע ואהבה
אני חושב שהוא ענה ליtiptip כתב:לא הבנתי כלום, מה שכחת ואיך קוראים לו ומה הוא מכסהsagioto כתב:ללא ספק 50", ומאוד מומלץ לך לשים וילון על החלון הקן, אם משום צה אין אפשרות לוילון אתה יכול לקנות בהום סנטר -שכחתי איך קוראים לזה אבל פלסטיק שנצמד למשחים ולכסות את הזכוכית (כמו טפט)....
מה אתם ממליצים לי לשים על חלון עם דלת יציאה לחצר
בגודל כמו בתמונות כאן לערך...
היום יש לי ווילון אל הוא לא אטום...