FHD-מה יהיה בעתיד?
-
SoulAssassin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
היני מעוניין לקנות בקרוב LCD 32" לחדרי.
שימושה העיקרי הוא Xbox 360 ומדי פעם טלוויזיה דרך שידור הכבלים של Hot.
במשך זמן רב הייתי נעול על הA550 המדהימה של סמסונג.
העניין שככה, היום כשבדקתי בזאפ, ראית שההבדל בין הA450 לA550 הוא גדול למדי, אלף שקל.
העניין, מה באמת יהיה עם FHD בעתיד?.
ה360 נכון לעכשיו לא תומך בFHD, זה רק הPS3 וגם משחקים מעטים ממנו.
אמרו לי ש-1080P על ה360 תשפר את הראיה, אבל זה לא יהיה FHD אמיתי.
אני לא יודע אם יש טעם להתאמץ בכלל לקנות FHD בגודל הזה, אמרו לי שההבדלים בין 1080P ל-720P על 32" כאלו מינוריים שאין טעם בזה.
מה אתם חושבים?האם כדאי לחסוך עוד 1000 שקל וללכת את הA550 או שבאמת הA450 תספק אותי בדור הקונסולות הנוכחי וזה שאחריו.
נ.ב, אני בן 16, אין טעם להיסחף עם הצעות שעולות הון.
היני מעוניין לקנות בקרוב LCD 32" לחדרי.
שימושה העיקרי הוא Xbox 360 ומדי פעם טלוויזיה דרך שידור הכבלים של Hot.
במשך זמן רב הייתי נעול על הA550 המדהימה של סמסונג.
העניין שככה, היום כשבדקתי בזאפ, ראית שההבדל בין הA450 לA550 הוא גדול למדי, אלף שקל.
העניין, מה באמת יהיה עם FHD בעתיד?.
ה360 נכון לעכשיו לא תומך בFHD, זה רק הPS3 וגם משחקים מעטים ממנו.
אמרו לי ש-1080P על ה360 תשפר את הראיה, אבל זה לא יהיה FHD אמיתי.
אני לא יודע אם יש טעם להתאמץ בכלל לקנות FHD בגודל הזה, אמרו לי שההבדלים בין 1080P ל-720P על 32" כאלו מינוריים שאין טעם בזה.
מה אתם חושבים?האם כדאי לחסוך עוד 1000 שקל וללכת את הA550 או שבאמת הA450 תספק אותי בדור הקונסולות הנוכחי וזה שאחריו.
נ.ב, אני בן 16, אין טעם להיסחף עם הצעות שעולות הון.
אם תעבור על השירשורים בנושא,רובנו המוחלט לא אופטימיים ( אם אתה מתכוון לשידור),SoulAssassin כתב: העניין, מה באמת יהיה עם FHD בעתיד?.
....
מצד שני קשה להתעסק בנבוא,בוא נסכם,התמונה לא ורודה
לפי דעתי אתה עניתה לעצמך על כל השאלות,וגם קיבלתה ייעוץ נכון,לפי צרכים שלך ה-450 יספק אותך.אני בעל XBOX360 מהסדרה הראשונה (מזל כניראה שעוד לא קיבלתי "טבעת המוות" יתפגר,נקה עלית),זאת אומרת אני מחובר בקומפוננט 576Pורואים נהדר,אבל השיקול שלי לקנות 550 היה בגלל צפייה ב-1080P.
היה מתאים ל-1 אפרילTraklin כתב:מדינת ישראל מובילה בעולם בשידורי FHD...
אפשר לרדת על החברות הוט/יס,אבל באותה נשימה צריך להיות מציואתיים,אין הצדקה להשקעה אדירה שמצריך להפוך את השידורים FHD למיינסטרים,מול גודל השוק הפוטנציאלי/קיים,לא בזמן הקרוב,לפחות....