arcam alpha 8 cd
ראיתי כרגע בלוחות את הCD הזה....
יש לי CD אבל אני תמיד בעד לרכוש עוד...
מישהו יודע איך היכולות שלו?
ראיתי ביקורות דיי טובות עליו.
לגבי המחיר אם מצבו טוב אז נראה שהמחיר שהוא מבקש הוא בסדר גמור.
באיזה סגנון סאונד הוא מתאפיין?
תודה לעוזרים.
יש לי CD אבל אני תמיד בעד לרכוש עוד...
מישהו יודע איך היכולות שלו?
ראיתי ביקורות דיי טובות עליו.
לגבי המחיר אם מצבו טוב אז נראה שהמחיר שהוא מבקש הוא בסדר גמור.
באיזה סגנון סאונד הוא מתאפיין?
תודה לעוזרים.
אני לא הייתי קונה מכשיר כזה, למרות שהוא היה טוב בזמנו. זה מכשיר עתיק, יש עליו בסביבות 10 שנים.
אתה יכול לקנות אותו ב- 1000 היום ולהחליף לו עין מחרתיים. לדעתי יש חלופות טובות יותר לכסף.
בוא נגיד כך - אם העין במצב מצוין (קרי, הוחלפה לא מזמן) והמכשיר במצב טוב חוץ מזה- אז שווה בהחלט לשקול אותו כמשהו חצי וינטאג'י. במילים אחרות, פיתרון לטווח הבינוני מינוס, לדעתי.
אתה יכול לקנות אותו ב- 1000 היום ולהחליף לו עין מחרתיים. לדעתי יש חלופות טובות יותר לכסף.
בוא נגיד כך - אם העין במצב מצוין (קרי, הוחלפה לא מזמן) והמכשיר במצב טוב חוץ מזה- אז שווה בהחלט לשקול אותו כמשהו חצי וינטאג'י. במילים אחרות, פיתרון לטווח הבינוני מינוס, לדעתי.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני חושב שמדובר בCD מצויין למחירו.
בוא נגיד שלא תמצא שום דבר בתקציב חדש גם כפול 4 שיהווה בכלל תחרות.
אני אישית לא הייתי קונה מכשיר תקול,כך שתבדוק לפני שהכל תקין :תיקח כמה דיסיקם,גם צרובים אם הוא קורא מהר מעביר רצועות ומנגן תקין ללא רעשים וכ' לך על זה אחלה מכשיר.
אני אישית לא הייתי קונה מכשיר תקול,כך שתבדוק לפני שהכל תקין :תיקח כמה דיסיקם,גם צרובים אם הוא קורא מהר מעביר רצועות ומנגן תקין ללא רעשים וכ' לך על זה אחלה מכשיר.
צפיד כתב:אני חושב שמדובר בCD מצויין למחירו.
אני אישית לא הייתי קונה מכשיר תקול,כך שתבדוק לפני שהכל תקין :תיקח כמה דיסיקם,גם צרובים אם הוא קורא מהר מעביר רצועות ומנגן תקין ללא רעשים וכ' לך על זה אחלה מכשיר....
היה והתקציב עומד ע 1000 שח , לדעתי , שווה.
ברק