DVDO Edge או Oppo - כמה נחוץ +עזרה והמלצות לקראת נסיעה לחו&q
שלום רב. בסלון ביתי עומדים להיות שינויים משמחים. הטלויזיה הישנה תוחלף לפנסוניק 50 אינצ' כשאני מתלבט בין ה PV80 ל PY800. אני יודע שאחת HDR והשניה Full HD אבל לאור העובדה שאני רואה בעיקר SD ו DVD רגיל לא בטוח שהמחיר מצדיק זאת - בכוונתי להסתובב בחנויות שיש את שניהם (עם מקור יס) ולראות אם אני מסוגל ממרחק 4 מטר להבחין בהבדל.
בכל מקרה ברור לי שיהיה נחמד אם אוכל "לעזור" לאיכות האות עם מעבד תמונה חיצוני. אני בניו-יורק בעוד חודש וחשבתי לקנות DVDO Edge (באמזון $712 נכון להיום). הנה שאלותי לחברי הפורום:
1. האם אראה שיפור משמעותי בשידורי SD עם ה Edge לעומת חיבור ישירות לטלויזיות הנ"ל? (בהנחה שאם ישיר זה יהיה s-video או scart+transcoder(
2. האם חיבור דרך DVDO Edge ישפר משמעותית אות DVD שכרגע מגיע קומפוננט אנלוגי בהשוואה למה שיעשה המעבד של המסכים שהזכרתי אם אחבר את הדיוידי שלי (Pioneer DV-300S) ישירות למסך?
לגבי DVD - יש לי מאות שאין לי כוונה להחליף לבלו ריי. מה עדיף--
1. להשאר עם ה-DVD הקיים Pioneer DV-300S ולעשות upconversion דרך DVDO Edge או לקנות Oppo? בעצם מה שאני מנסה להבין זה אם החלטתי לקנות את הEdge האם יש טעם לקנות Oppo או שהעיבוד של ה Edge מספיק. לחלופין אם ויתרתי על ה DVDO Edge איך ה upconversion של ה Oppo בהשוואה למסכים הנ"ל?
תודה מראש על התשובות
בכל מקרה ברור לי שיהיה נחמד אם אוכל "לעזור" לאיכות האות עם מעבד תמונה חיצוני. אני בניו-יורק בעוד חודש וחשבתי לקנות DVDO Edge (באמזון $712 נכון להיום). הנה שאלותי לחברי הפורום:
1. האם אראה שיפור משמעותי בשידורי SD עם ה Edge לעומת חיבור ישירות לטלויזיות הנ"ל? (בהנחה שאם ישיר זה יהיה s-video או scart+transcoder(
2. האם חיבור דרך DVDO Edge ישפר משמעותית אות DVD שכרגע מגיע קומפוננט אנלוגי בהשוואה למה שיעשה המעבד של המסכים שהזכרתי אם אחבר את הדיוידי שלי (Pioneer DV-300S) ישירות למסך?
1. להשאר עם ה-DVD הקיים Pioneer DV-300S ולעשות upconversion דרך DVDO Edge או לקנות Oppo? בעצם מה שאני מנסה להבין זה אם החלטתי לקנות את הEdge האם יש טעם לקנות Oppo או שהעיבוד של ה Edge מספיק. לחלופין אם ויתרתי על ה DVDO Edge איך ה upconversion של ה Oppo בהשוואה למסכים הנ"ל?
תודה מראש על התשובות
DVDO Edge או OPPO או משהו אחר?
פירסמתי לפני 4 ימים את ההודעה הזו בפורום עיבוד תמונה ואפילו תגובה אחת לא קיבלתי אז אני מנסה גם בפורום הזה
בסלון ביתי עומדים להיות שינויים משמחים. הטלויזיה הישנה תוחלף לפנסוניק 50 אינצ' כשאני מתלבט בין ה PV80 ל PY800. אני יודע שאחת HDR והשניה Full HD אבל לאור העובדה שאני רואה בעיקר SD ו DVD רגיל לא בטוח שהמחיר מצדיק זאת - בכוונתי להסתובב בחנויות שיש את שניהם (עם מקור יס) ולראות אם אני מסוגל ממרחק 4 מטר להבחין בהבדל.
תודה מראש על התשובות
בסלון ביתי עומדים להיות שינויים משמחים. הטלויזיה הישנה תוחלף לפנסוניק 50 אינצ' כשאני מתלבט בין ה PV80 ל PY800. אני יודע שאחת HDR והשניה Full HD אבל לאור העובדה שאני רואה בעיקר SD ו DVD רגיל לא בטוח שהמחיר מצדיק זאת - בכוונתי להסתובב בחנויות שיש את שניהם (עם מקור יס) ולראות אם אני מסוגל ממרחק 4 מטר להבחין בהבדל.
תודה מראש על התשובות
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני אענה ברשותך רק על חלק א'
אם אין לך כוונות לצפות בתכני FHD - אין טעם ל FHD - ואפילו עדיף שלא. הדבר היחידי שאולי בגללו כן שווה לקחת מסך FHD זה רק אם יש לו תוספות מיוחדות למשל IFC - תוספת פריימי ביניים - אם יש את זה ל PY800 - אולי זה כדאי ובאמת כדאי שתבדוק אם יש את זה לדגם האמור.
מה שבטוח - ממליץ לבדוק איך אתה עובר בהמשך לתכנים איכותיים יותר בכל מקרה - בכדי שתוכל להנות מהציוד.
בהצלחה
אם אין לך כוונות לצפות בתכני FHD - אין טעם ל FHD - ואפילו עדיף שלא. הדבר היחידי שאולי בגללו כן שווה לקחת מסך FHD זה רק אם יש לו תוספות מיוחדות למשל IFC - תוספת פריימי ביניים - אם יש את זה ל PY800 - אולי זה כדאי ובאמת כדאי שתבדוק אם יש את זה לדגם האמור.
מה שבטוח - ממליץ לבדוק איך אתה עובר בהמשך לתכנים איכותיים יותר בכל מקרה - בכדי שתוכל להנות מהציוד.
בהצלחה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ה-EDGE ישפר בצורה משמעותית את ה-SD, גם כי תוכל לחבר אליו SCART (עם כבל SCART-RGBS) ולא S-VIDEO, גם בגלל ה-upscale איכותי, ואלגוריתמים אחרים לייצוב/ניקוי תמונה
שווה בהחלט!
שווה בהחלט!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
במידה ותקנה את 50PV80 שהוא תומך ב- 1366X768 פיקסלים (HDR )
, DVDO EDGE לא תומך ב-768P ולכן המסך שלך יבצע אפסקייל נוסף כלומר מ-720P ל-768P
כלומר אם תקנה את ה-DVDO אז כדאי לקנות את 50PY800 שהוא FULL HD
כלומר אם תקנה את ה-DVDO אז כדאי לקנות את 50PY800 שהוא FULL HD
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
נכון מאודyuria כתב:במידה ותקנה את 50PV80 שהוא תומך ב- 1366X768 פיקסלים (HDR )
כלומר אם תקנה את ה-DVDO אז כדאי לקנות את 50PY800 שהוא FULL HD...
לא חשבתי שמישהו הולך לקנות ב-2009 מסך 720p