yamaha rxv2700 vs. denon avr 4306 vs. pioneer ax4avi
יש לי את שלושת הרסיברים הללו מיד שניה כשהמחירים הם כדלקמן:
דנון - 5000
ימהה 4000
פיוניר 3600
חשוב לי :
1.גם יכולת המרת וידאו טובה (upscale או VIDEO PROCESSING)
2.RC ברמה גבוהה
3.סאונד רב ערוצי ברמה גבוהה
4.ויכולת דחיפה טובה-יש לי NHT VT1.2 עם נצילות של 86DB
קראתי ביקורות טובות על כולם אולם אין לי אפשרות להשוות את כולם במקום אחד
מה לדעתכם הכי משתלם או עונה לכל צרכי בצורה הטובה ביותר?
דנון - 5000
ימהה 4000
פיוניר 3600
חשוב לי :
1.גם יכולת המרת וידאו טובה (upscale או VIDEO PROCESSING)
2.RC ברמה גבוהה
3.סאונד רב ערוצי ברמה גבוהה
4.ויכולת דחיפה טובה-יש לי NHT VT1.2 עם נצילות של 86DB
קראתי ביקורות טובות על כולם אולם אין לי אפשרות להשוות את כולם במקום אחד
מה לדעתכם הכי משתלם או עונה לכל צרכי בצורה הטובה ביותר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
במחירים הללו אני הייתי רוכש כבר רסיבר חדש בעל פענוח של פורמטי האודיו החדשים. הרסיברים שציינת מיושנים ולא רלוונטים כיום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
דווקא מי שרואה סרטים מזדמן, סביר להניח כי לא ירצה להתפשר על הנושא הזה וירצה חוויה אופטימלית גם במקרים אלו. בנוסף, אני בכלל לא בטוח שרסיבר משומש מהשנתונים המדוברים בעל יתרונות גבוהים יותר מידי מרסיבר חדש בתקציב דומה.
ואם הזכרת כבר חשיבות של מוזיקה, מספר כותרי ה Blu-ray בעל פורמטי האודיו החדשים רק הולך וגובר - מי שבאמת מייחס חשיבות למוזיקה, לא ירצה לפספס את החוויה הזאת.
ואם הזכרת כבר חשיבות של מוזיקה, מספר כותרי ה Blu-ray בעל פורמטי האודיו החדשים רק הולך וגובר - מי שבאמת מייחס חשיבות למוזיקה, לא ירצה לפספס את החוויה הזאת.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לא בטוח שאפשרי אם אין גרסא של HDMI 1.3 , אולי אני טועה....nimi73 כתב:אבל אני מבין שכל נגני הבלו ריי היום בעלי פענוח פנימי של DTS HD וכו ואפשר להעביר את המידע על כבל HDMI תקנו אותי אם אני קונה.
ואם זה נכון אז מה אני צריך מפענח בתוך הרסיבר??...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
היה לי עד לא מזמן את ה 2700 ואני יכול לומר שיש לו הגברה מעולה , אני דחפתי איתו POlkaudio RTi12 , יש לו גם Upscaling טוב אבל רק עד 1080inimi73 כתב:אבל אני מחפש גם הגברה איכותיתziv_r כתב:במחירים הללו אני הייתי רוכש כבר רסיבר חדש בעל פענוח של פורמטי האודיו החדשים. הרסיברים שציינת מיושנים ולא רלוונטים כיום....
איזה אלטרנטיבות איכותיות יש ??...
אם היה תומך בפורמטים החדשים לא הייתי מחליף
זה מה שקראתי באתר של www.hdmi.org לפי הבנתי אם הנגן מפענח לא צריכה להיות בעיה
"Q. Do I need v1.3 HDMI to hear the new Dolby TrueHD and DTS Master HD audio content on HD-DVD or Blu-ray players?
No. The Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, and DTS-HD Master Audio can be decoded by the playback device into multi-channel Pulse Code Modulation (PCM) digital audio streams, which is an audio format standard that can be sent over any version of HDMI. In fact, all versions of HDMI can support up to 8 channels of PCM audio at 192kHz, 24 bits per sample.
To do this, consumers should ensure that their playback device (such as HD-DVD or Blu-ray player) is capable of decoding these new lossless Dolby & DTS audio formats into the PCM format on the HDMI output, and that the audio device (such as an A/V receiver) is capable of receiving multi-channel PCM audio over the HDMI inputs. Consult your user manual/product specification sheet to determine whether your device supports such PCM capabilities (we believe that nearly all HD-DVD and Blu-ray players will, but users should confirm this). Devices that support HDMI v1.3 and higher may also offer the option to transport the high definition audio formats as a compressed, encoded stream over HDMI so that the decoding function can be performed by the A/V receiver (whereas the above transport method has the playback device performing the decoding).
Q. What is the difference between decoding Dolby TrueHD/DTS-HD in the player (i.e. sending over HDMI as decoded PCM) vs. decoding in the A/V receiver (i.e. sending over HDMI as encoded Dolby TrueHD/DTS-HD bitstream)?
There is no inherent difference in quality between Dolby TrueHD/DTS-HD being sent over HDMI as decoded PCM vs. encoded bit stream. All Dolby TrueHD/DTS-HD decoders (whether in the player or the A/V receiver) must be certified to meet stringent quality requirements. However, consumers should make sure that their receivers support the number of incoming PCM channels delivered by their source device (e.g. DVD).
"Q. Do I need v1.3 HDMI to hear the new Dolby TrueHD and DTS Master HD audio content on HD-DVD or Blu-ray players?
No. The Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, and DTS-HD Master Audio can be decoded by the playback device into multi-channel Pulse Code Modulation (PCM) digital audio streams, which is an audio format standard that can be sent over any version of HDMI. In fact, all versions of HDMI can support up to 8 channels of PCM audio at 192kHz, 24 bits per sample.
To do this, consumers should ensure that their playback device (such as HD-DVD or Blu-ray player) is capable of decoding these new lossless Dolby & DTS audio formats into the PCM format on the HDMI output, and that the audio device (such as an A/V receiver) is capable of receiving multi-channel PCM audio over the HDMI inputs. Consult your user manual/product specification sheet to determine whether your device supports such PCM capabilities (we believe that nearly all HD-DVD and Blu-ray players will, but users should confirm this). Devices that support HDMI v1.3 and higher may also offer the option to transport the high definition audio formats as a compressed, encoded stream over HDMI so that the decoding function can be performed by the A/V receiver (whereas the above transport method has the playback device performing the decoding).
Q. What is the difference between decoding Dolby TrueHD/DTS-HD in the player (i.e. sending over HDMI as decoded PCM) vs. decoding in the A/V receiver (i.e. sending over HDMI as encoded Dolby TrueHD/DTS-HD bitstream)?
There is no inherent difference in quality between Dolby TrueHD/DTS-HD being sent over HDMI as decoded PCM vs. encoded bit stream. All Dolby TrueHD/DTS-HD decoders (whether in the player or the A/V receiver) must be certified to meet stringent quality requirements. However, consumers should make sure that their receivers support the number of incoming PCM channels delivered by their source device (e.g. DVD).
אני גם מסכים עם זיוziv_r כתב:במחירים הללו אני הייתי רוכש כבר רסיבר חדש בעל פענוח של פורמטי האודיו החדשים. הרסיברים שציינת מיושנים ולא רלוונטים כיום....
לקנות היום מכשיר שאין לא תמיכה מלאה בפורמטים החדשים(HDMI מלא)
זה פשע גובל בטיפשות
במיוחד במחירים שהזכרת ואגב הם נמכרים לא בגלל שהם טובים(לזמנם כן)
אלא חסרים את הקידמה הנוכחית וגבוליים לטכנולוגיה הנוכחית
לקנות אותם היום במחירם זו טעות שאתה לא תסלח לעצמך
במחירים של 6,7000 שח אתה יכול ליהנות ממכשירים מצויינים וחדישים!
תחשוב
ADICT כתב:אני יודע ,הבעיה היא שיש לי אישור משר האוצר תקציב של עד 5Kziv_r כתב: במחירים של 6,7000 שח אתה יכול ליהנות ממכשירים מצויינים וחדישים!
תחשוב...![]()
![]()
חשבתי אולי בכיוון של הימהה 863 או דנון 2309 אבל משום מה לא נראה לי שההגברה שלהם מספיק בריאה לקדמיים שלי.שמעתי את הפיוניר LX70 מול הימהה 3800 ןהדנון 3808 וממש אהבתי את ה פיוניר.
יש לי מנגד הצעה שאיכשהו נכנסת לי לתקציב והיא אונקיו 805 זה מכשיר עם המון שרירים שבנוי לתלפיות 23 קילוגרם אבל עליה וקוץ בה...אבל אין לו upscaling
האם הוא נראה לכם מןעמד ראוי?רוצים עליו סביב ה 5200...
ראיתי את הUPSCALE של הימהה 3800 והוא שיפר מאוד את התמונה מיסakira כתב:לא בטוח שהאפסקיילינג של הרסיבר יהיה טוב יותר מאשר המקרן או מאשר הנגן מדיה שלך. אני אישית לא נותן לרסיבר לעשות אפסקיילינג אלא לנגן (לאחר השוואה בין המקרן, הרסיבר והנגן, הנגן נבחר)....
יש לי DVD של פיליפס עם אפסקייל ל 1080P אבל מDVD שעולה 69 דולר אני לא מצפה להרבה וגם לא מקבל הרבה(בעצם הוא לא משפר במאומה)
לכן רסיבר בקטע של ה UPSCALE יכול לעזור לי
ושוב אני שואל מה עם ימהה 863 או דנון 2309?
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ראיתי את האפסקייל של הימאהה 863 והוא שיפר את התמונה בצורה יפה מאוד.nimi73 כתב:ראיתי את הUPSCALE של הימהה 3800 והוא שיפר מאוד את התמונה מיסakira כתב:לא בטוח שהאפסקיילינג של הרסיבר יהיה טוב יותר מאשר המקרן או מאשר הנגן מדיה שלך. אני אישית לא נותן לרסיבר לעשות אפסקיילינג אלא לנגן (לאחר השוואה בין המקרן, הרסיבר והנגן, הנגן נבחר)....
יש לי DVD של פיליפס עם אפסקייל ל 1080P אבל מDVD שעולה 69 דולר אני לא מצפה להרבה וגם לא מקבל הרבה(בעצם הוא לא משפר במאומה)
לכן רסיבר בקטע של ה UPSCALE יכול לעזור לי
ושוב אני שואל מה עם ימהה 863 או דנון 2309?...
כמובן שזה לא משתווה ל-3800 אבל זה שיפור נחמד.