תגובות למדריך: התקנה ל-Media Portal - צעד אחר צעד
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות למדריך.
מדריך התקנה ל-Media Portal - צעד אחר צעד
מדריך התקנה ל-Media Portal - צעד אחר צעד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
איתי (הלא הוא staticx), תודה על מאמר מפורט ומושקע, עם תמונות והסברים לכל מסך כמעט בהגדרות התוכנה. אני בטוח שהמאמר ישמש מעתה מדריך חובה לכל מתקין מדיה פורטל.
תרומה חשובה מאוד לקהילה!
תרומה חשובה מאוד לקהילה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
כל הכבוד!!
יפה מאוד
כמה הערות בכל אופן...
1. למה לא לצפות בטלוויזיה? מדיה פורטל ממש בסדר בקטע הזה. יתרה מכך, אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס לוויני, כמו שלימד אותי ZOVIRAX, אפילו בלי תוכנה חיצונית, שחייבים אותה ב-SAGE. האיכות מעולה, ויש תמיכה ב-EPG ישר מכרטיס הלווין.
2. הסקין המעודכן ביותר למדיה פורטל, וזה שגם מתקין אוטומטית את שני הפלאגינים החשובים: Tv Series ו- moving pictures הוא Streamed MP
3. אם עושים התקנה על מערכת נקייה וללא קודקים, אני ממש ממליץ דווקא להשתמש במדריכון שלך, ולהתקין את חבילת SAF עבור מדיה פורטל, שמייצרת האצת חומרה כמעט לכל דבר. זה עובד מעולה, וחוסך הרבה כאב ראש.
שוב, סחתיין על המדריך. אני חושב שמדיה פורטל היא ללא ספק הפתרון הטוב ביותר היום עבור חובבי מדיה סנטר.
יפה מאוד
כמה הערות בכל אופן...
1. למה לא לצפות בטלוויזיה? מדיה פורטל ממש בסדר בקטע הזה. יתרה מכך, אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס לוויני, כמו שלימד אותי ZOVIRAX, אפילו בלי תוכנה חיצונית, שחייבים אותה ב-SAGE. האיכות מעולה, ויש תמיכה ב-EPG ישר מכרטיס הלווין.
2. הסקין המעודכן ביותר למדיה פורטל, וזה שגם מתקין אוטומטית את שני הפלאגינים החשובים: Tv Series ו- moving pictures הוא Streamed MP
3. אם עושים התקנה על מערכת נקייה וללא קודקים, אני ממש ממליץ דווקא להשתמש במדריכון שלך, ולהתקין את חבילת SAF עבור מדיה פורטל, שמייצרת האצת חומרה כמעט לכל דבר. זה עובד מעולה, וחוסך הרבה כאב ראש.
שוב, סחתיין על המדריך. אני חושב שמדיה פורטל היא ללא ספק הפתרון הטוב ביותר היום עבור חובבי מדיה סנטר.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה!!!
כל הכבוד על ההשקעה והפירוט!
מצטרף לבקשה למדריך הגדרת הטלוויזיה (מצטער על החמדנות
)
כל הכבוד על ההשקעה והפירוט!
מצטרף לבקשה למדריך הגדרת הטלוויזיה (מצטער על החמדנות
הרבה שעות ניסיתי לעבוד עם טלויזיה ומדיה פורטל, זה לא הולך, הרבה מאוד התעסקות עם הבלאסטר, בסופו של דבר זה עובד, אבל הרבה טרחה, הקלטות מEPG בעברית פשוט לא עובדות ההקלטה נכשלת. כאשר מורידים את השם בעברית זה עובד.kalinium כתב:
1. למה לא לצפות בטלוויזיה? מדיה פורטל ממש בסדר בקטע הזה. יתרה מכך, אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס לוויני, כמו שלימד אותי ZOVIRAX, אפילו בלי תוכנה חיצונית, שחייבים אותה ב-SAGE. האיכות מעולה, ויש תמיכה ב-EPG ישר מכרטיס הלווין....
מקודד חיצוני לאודיו של הטלויזיה לא עובד, חייבים להשתמש במקודד אודיו הפנימי.
הבעיה הגדולה היא, שאי אפשר להתקין מדיה פורטל בתור נגן ולהשתמש במדיה סנטר בתור PVR מכיוון שהמדיה פורטל תופסת את כרטיס הלכידה מה שגורם להכשלות הקלטות במדיה סנטר, ולכן חייבים כל פעם להרוג את התהליכים של IR SERVER SUITE, או פשוט להסיר אותה ולחכות לגרסא שתומכת בטלויזיה בצורה טובה.
נערך לאחרונה על ידי gelibter ב 31/03/2009 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אצלי המדיה פורטל מותקן וה VMC מקליט בלי בעיה.gelibter כתב: הבעיה הגדולה היא, שהיא אפשר להתקין מדיה פורטל בתור נגן ולהשתמש במדיה סנטר בתור PVR מכיוון שהמדיה פורטל תופסת את כרטיס הלכידה מה שגורם להכשלות הקלטות במדיה סנטר, ולכן חייבים כל פעם להרוג את התהליכים של IR SERVER SUITE, או פשוט להסיר אותה ולחכות לגרסא שתומכת בטלויזיה בצורה טובה....
יכול להיות שאצלך המדיה פורטל תופס את כרטיס הלכידה בגלל שהטלוויזיה מוגדרת אצלו.
אני לא נכנסתי בהגדרות של MP לכל הנושא של הטלוויזיה ואולי בגלל זה אין בעיה ב VMC.
1. אצלי יש MCE2005 אולי שם זה אחרת.BlueStreak כתב:אצלי המדיה פורטל מותקן וה VMC מקליט בלי בעיה.gelibter כתב: הבעיה הגדולה היא, שהיא אפשר להתקין מדיה פורטל בתור נגן ולהשתמש במדיה סנטר בתור PVR מכיוון שהמדיה פורטל תופסת את כרטיס הלכידה מה שגורם להכשלות הקלטות במדיה סנטר, ולכן חייבים כל פעם להרוג את התהליכים של IR SERVER SUITE, או פשוט להסיר אותה ולחכות לגרסא שתומכת בטלויזיה בצורה טובה....
יכול להיות שאצלך המדיה פורטל תופס את כרטיס הלכידה בגלל שהטלוויזיה מוגדרת אצלו.
אני לא נכנסתי בהגדרות של MP לכל הנושא של הטלוויזיה ואולי בגלל זה אין בעיה ב VMC....
2. יותר מדי התקנות של מדיה פורטל וSVNים, אולי צריך לנסות התקנה נקייה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בכיף! שמח לעזור. 
יש מדריך מעודכן לגרסה 1.0.1
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 127#799127
כמה הבהרות:
- המדריך מופנה בעיקר לאלה שלא מכירים את התוכנה וגם לא ממש מתמצאים ברזי המחשב וההגדרות, לכן ההגדרות הן בסיסיות ביותר ומאפשרות הפעלה של התוכנה בצורה הפשוטה ביותר וללא התעסקויות או מקום לבעיות. כמובן שכל אחד ישנה וישחק עם ההגדרות כראות עיניו.
- לא מפורטת אפשרות הגדרת הטלויזיה מהסיבה שאין לי כרטיס לכידה ואין באפשרותי לבדוק את הנושא.
מי שינבור בפורום של מדיה פורטל ימצא שם עולם ומלואו, החל משילוב רדיו אינטרנטי ועד גלישה מובנית בתוכנה ועוד ועוד
אין לי ספק שזו אחת התוכנות הגמישות והנוחות ביותר שיש כיום, ואני בטוח שמי שמנסה לראשונה בעקבות המדיך, צפוי להנות ממנה מאוד.
אשמח לעוד פידבקים/הערות/בקשות
יש מדריך מעודכן לגרסה 1.0.1
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 127#799127
כמה הבהרות:
- המדריך מופנה בעיקר לאלה שלא מכירים את התוכנה וגם לא ממש מתמצאים ברזי המחשב וההגדרות, לכן ההגדרות הן בסיסיות ביותר ומאפשרות הפעלה של התוכנה בצורה הפשוטה ביותר וללא התעסקויות או מקום לבעיות. כמובן שכל אחד ישנה וישחק עם ההגדרות כראות עיניו.
- לא מפורטת אפשרות הגדרת הטלויזיה מהסיבה שאין לי כרטיס לכידה ואין באפשרותי לבדוק את הנושא.
מי שינבור בפורום של מדיה פורטל ימצא שם עולם ומלואו, החל משילוב רדיו אינטרנטי ועד גלישה מובנית בתוכנה ועוד ועוד
אין לי ספק שזו אחת התוכנות הגמישות והנוחות ביותר שיש כיום, ואני בטוח שמי שמנסה לראשונה בעקבות המדיך, צפוי להנות ממנה מאוד.
אשמח לעוד פידבקים/הערות/בקשות
נערך לאחרונה על ידי staticx ב 25/04/2009 12:28, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אחלה כתבה, נהניתי לקרוא!
יש לי כמה שאלות:
האם יש שלט שנתמך ע"י התוכנה ואיזה?
גם רציתי לדעת בקשר לתמיכה בכתוביות, האם התוכנה יודעת לקרוא רק כתוביות שאותו השם בדיוק כמו קובץ הסרט, או שאם יש לי באותה תיקייה קובץ סרט וכתובית בשם שונה התוכנה עדיין תדע לפתוח אותם ביחד?
תודה רבה , דוד.
יש לי כמה שאלות:
גם רציתי לדעת בקשר לתמיכה בכתוביות, האם התוכנה יודעת לקרוא רק כתוביות שאותו השם בדיוק כמו קובץ הסרט, או שאם יש לי באותה תיקייה קובץ סרט וכתובית בשם שונה התוכנה עדיין תדע לפתוח אותם ביחד?
תודה רבה , דוד.
- staticx
- חבר מכור קשה

תודה רבהDavidBor כתב:אחלה כתבה, נהניתי לקרוא!
יש לי כמה שאלות:
תודה רבה , דוד....
כל שלט של מחשב שמתחבר ל IR BLASTER, נתמך ע"י התוכנה בקלות.
גם אם יש שלט מסויים שלא נתמך, יש תוסף שנקרא IRSUITE שמאפשר התאמה של פקודות בשלט, לפקודות בתוכנה.
לגבי כתובית, בדקתי אצלי וזה לא קורא כתובית אם היא לא באותו שם כמו הסרט..
אולי יש תוסף גם לזה ...
- staticx
- חבר מכור קשה

לא סגור על זה, אבל תמצא את כל התשובות פה
http://www.team-mediaportal.com/manual/ ... evelopment
http://forum.team-mediaportal.com/plugins-47/
http://www.team-mediaportal.com/manual/ ... evelopment
http://forum.team-mediaportal.com/plugins-47/
גם לי יש כרטיס לוויני בשימוש בתוכנה אך המעבר בין הערוצים מאוד איטי. (3-4 שניות). למה לא לצפות בטלוויזיה? מדיה פורטל ממש בסדר בקטע הזה. יתרה מכך, אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס לוויני, כמו שלימד אותי ZOVIRAX, אפילו בלי תוכנה חיצונית, שחייבים אותה ב-SAGE. האיכות מעולה, ויש תמיכה ב-EPG ישר מכרטיס הלווין....
איך זה אצלך?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
בהחלט איטי, לעיתים אפילו יותר מ 3-4 שניות. התרגלתי לא לזפזפ במעבר ערוצים, אלא בקריאה של המדריךגם לי יש כרטיס לוויני בשימוש בתוכנה אך המעבר בין הערוצים מאוד איטי. (3-4 שניות)
איך זה אצלך?...
זה שווה לי את האיכות של הצפיה.
עוד פלאגינים ששוה להזכיר למדיה פורטל:
הורדות אוטומטיות מהיוזנט
מילים לשירים
טריילרים לסרטים
יו-טיוב
הורדות טורנטים
RSS ticker על מסך הבית
והחידוש המשעשע של התקופה האחרונה: adult video plugin. שמציג אתרי סטרימינג של פורנו ....
אחלה מדריך.
תודה רבה בשם כולם.
רציתי להתקין אותה ובסוף החלטתי ללכת על ה MEDIA BROWSER שמשתלב ב VMC.
אין לי ספק שהיא יותר עשירה בתכונות.
הייתי רוצה לנסות אותה.
האם היא תפגע בקודקים או ב VMC וכד' או שהם חיים בשלום זה לצד זה ?
מנו
תודה רבה בשם כולם.
רציתי להתקין אותה ובסוף החלטתי ללכת על ה MEDIA BROWSER שמשתלב ב VMC.
אין לי ספק שהיא יותר עשירה בתכונות.
הייתי רוצה לנסות אותה.
האם היא תפגע בקודקים או ב VMC וכד' או שהם חיים בשלום זה לצד זה ?
מנו