SAGETV מסרב להריץ קבצי MP3
שלום, אני משתמש חדש בפורום, ולפני שאני בונה מערכת HTPC החלטתי להתקין SAGETV על המחשב הרגיל בבית, כרגע אין לי כרטיס TV, התקנתי את SAGE אך ורק בשביל לבדוק איך הוא עובד כדי שאהיה סגור עליו ואראה במה מדובר
ההתקנה עברה בהצלחה, הוא עושה הכל, מראה תמונות, מריץ סרטים, בשילוב עם VOB SUB מראה כם כתוביות, הבעיה היא שאינו מריך רבצי MP3, בכל פעם שאני מריץ קובץ MP3 הוא לא מריץ אותו, אלא מנסה להפעיל, ועובד לשיר הבא שגם אותו הוא מנסה להריץ ולא מלציח וכך הלאה.
עד שאני לא לוחץ STOP PLAYBACK
אני כרגע משתמש בגרסה SHAREWARE 4.1.3
מישהו כאן נתקל כבר פעם בבעיה כזו? יכול לעזור לי?
ההתקנה עברה בהצלחה, הוא עושה הכל, מראה תמונות, מריץ סרטים, בשילוב עם VOB SUB מראה כם כתוביות, הבעיה היא שאינו מריך רבצי MP3, בכל פעם שאני מריץ קובץ MP3 הוא לא מריץ אותו, אלא מנסה להפעיל, ועובד לשיר הבא שגם אותו הוא מנסה להריץ ולא מלציח וכך הלאה.
עד שאני לא לוחץ STOP PLAYBACK
אני כרגע משתמש בגרסה SHAREWARE 4.1.3
מישהו כאן נתקל כבר פעם בבעיה כזו? יכול לעזור לי?
אף אחד לא נתקל בזה?
או שפשוט אין כאן מומחים לSAGETV..?
אגב לפעמים הוא כותב לי את הודעת השגיאה הבאה:
There was an error playing the selected file:
F:\music\sheryl\sheryl crow - Lucky kid.mp3
Error: ERROR(-4): Cannot view Program because it is over and was not recorded
יש מושג מה הבעיה?
או שפשוט אין כאן מומחים לSAGETV..?
אגב לפעמים הוא כותב לי את הודעת השגיאה הבאה:
There was an error playing the selected file:
F:\music\sheryl\sheryl crow - Lucky kid.mp3
Error: ERROR(-4): Cannot view Program because it is over and was not recorded
יש מושג מה הבעיה?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מאד מוזר , לא צריכה להיות בעיה , באיזה מקודד אתה משמתמש?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
DROREN
אין לי מושג.... אני לא כ"כ מבין בנושא, אני אשמח לבדוק באיזה מדוקק התוכנה משתמשת אם רק תוכל להסביר לי איך לעשות את זה.
עד שהתקנתי SAGETV כל התוכנות האחרות הצליחו להריץ את הקבצים ללא שום בעיה.
(WINAMP, MPLAYER, BSPLAYER וכ"ו..)
אין לי מושג.... אני לא כ"כ מבין בנושא, אני אשמח לבדוק באיזה מדוקק התוכנה משתמשת אם רק תוכל להסביר לי איך לעשות את זה.
עד שהתקנתי SAGETV כל התוכנות האחרות הצליחו להריץ את הקבצים ללא שום בעיה.
(WINAMP, MPLAYER, BSPLAYER וכ"ו..)
אורן, אני מניח שהבעיה הייתה בכך ש SAGETV לא ידע להחליט באיזה CODEC להשתמש, מפני שהיו מותקנין כמה, בגלל שלא מצאתי בתוכנה אופציה לבחירת CODEC החלטתי שאני מקל על SAGE בכך שאתן לו רק אופציה אחת, ולכן הסרתי את כל ה CODECS מהמחשב, כך שאפילו WINAMP לא ידע לנגן קבצי MP3, הסרתי את SAGETV מהמחשב, ניקיתי את ה REGISTRY של WINDOWS כך שSAGETV לא יוזכר שם בכלל, כלומר הסרתי כל זכר מ SAGETV, ולאחר מכן התקנתי CODEC אחד (AC3) ולאחר התקנה נקיה של SAGETV הבעיה נעלמה כלא הייתה.