panasonic 42 pv8 להתעקש על אחריות יורוקום ?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
bursuk3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב אז אחרי המון המון טחינת מוח אתמול הייתי בביג בוקס וראיתי את הפנסוניק שהיא פחות או יותר הבחירה שלי , השגתי מחיר של 4.5k כולל הובלה והתקנה אחריות יורוקום חמש שנים (שקראתי פה בפורום שאחריות מלאה רק על השנה הראשונה ובארבע הנותרות רק על הפאנל )
לא יודע בדיוק מה העמידות של הטלויזיה ולא מתחשק לי לזרוק כסף על תיקונים .
לא דרך היואן הרשמי אני קונה אותה ב4K בערך כולל התקנה , שנה ראשונה אחריות מלאה וארבע שנים נוספות על המסך (?) ,סורי לא בדיוק זוכר מה הבחור אמר,
בקיצור מרגע לרגע אני מסתבך יותר ויותר,שמעתי שLG נותנים שלוש שנות אחריות מלאות , השאלה אם הם משתווים לפנסוניק מבחינת איכות צפייה .
תעזרו לי ! :עצוב:
אני רוצה לקנות ! כבר יצאה לי הנשמה .! :P
תודה מראש לכולם .

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

הפנסוניק טובה יותר מ LG,אם כבר אז תתלבט בינה לבין הסמסונג A450.
לגבי המחיר,לא יודע אם בהבדל של 500 שקל הייתי הולך על אחריות לא מקורית,מה גם שליורוקום יש אחריות טובה לפי
תגובות של אנשים פה.

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אל תוותר על אחריות בשביל 500 שקל זה לא ממש חכם.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

בו אני אעזור לך לחשוב 8O
קודם כל אתה קונה מסך ולא אחריות. כלומר תקנה מה שמוצא חן בעינך הכי הרבה. עכשיו תחשוב על האחריות. קצת מעל מאה ש"ח לשנה עבור התוספת ליורוקום. כנגד זה תחשוב איזה כאב לב אם הולך לך המסך ולא עשית את זה ? :( :( :(
השיקול כיום בקניהלדעתי הוא כמה שיותר אחריות. בסיום האחריות אם יקרה משהו למסך (אחרי 5 שנים) במיוחד כשמדובר במסך זול לא יכאב לך להחליף אותו. לעומת זאת אחרי אחריות של שנה או שנתיים תהייה בבעיה קשה להחליט מה לעשות אם יתקלקל.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”