התחדשתי בסאבוופר למערכת קולנוע
סוף כל סוף, אחרי כמעט חודשיים של בדיקות, התלבטויות, ולחכות שהדולר יהיה טיפה פחות, ניצלתי את הירידה האחרונה ורכשתי לעצמי מחו"ל את הHsu VTF2-MK3 http://www.hsuresearch.com/products/vtf-2-mk3.html
התשלום היה בפעם אחת לחברה עם משלוח fedex international economy כשהוא כולל את המכס ומע"מ ככה שלא צריך לחשוב בכלל או לדאוג, התשלום התבצע בהעברה בנקאית ומהרגע שהכסף עבר, תוך יום הועבר למשלוח. שלחו את הסאב ביום רביעי והוא הגיע בראשון עד לדלת שלי עם השליח(התפלאתי מהמהירות). 999$ למי שמתעניין עם כבל סאב נחמד שעולה אצלם 18$ באורך 6מטר בחינם.
לא עשיתי קאליברציה אמיתית או בדיקה של מיקום, רק חיברתי, שמתי ווליום לא גבוה במיוחד וסידרתי את הקרוסאובר ל80hz לפי התקן של THX. עשיתי כמה בדיקות קצרות עם סרטים ומוזיקה, אבל אז שמתי את המבחן האמיתי, הסרט Pulse בגרסאת הHD-DVD שלו, בזמן 1:12:00 והלאה. הבאס בקטע הזה מתחיל לאט, ואז כשהבחורה פותחת את הדלת מתחילים פולסים באזור 15-20hz. בלי הסאב בקטע הזה פשוט לא היה שום דבר, לא הרגשת כלום, לא שמעת כלום כמעט. עם הסאב העולם מתהפך, אתה מרגיש את הגוף שלך זז בפולסים, המיטה חוטפת שוקים (יש לי מיטת הולנדיה כבדה מאוד), אי אפשר לתאר, הרגשה מטורפת, באמת ההגדרה של שמיים וארץ לעומת בלי סאב. דרך אגב, לא מומלץ להפעיל את הקטע הזה בווליום גבוה בלי סאב, אתם תוכלו לראות בעיניים את הדרייברים ברמקולים שלכם זזים פנימה והחוצה בניסיון נואש להוציא את התדרים ויש סיכוי לא רע שתהרסו אותם.
אני חושב שאני עוד צריך להשיג מד SPL ולבדוק את החדר כי נראה לי האקוסטיקה די דפוקה מבחינת גלים עומדים, אבל מגניב ביותר.
רשמים נוספית אולי בהמשך אחרי שאתרגל ואכוון אותו יותר.
התשלום היה בפעם אחת לחברה עם משלוח fedex international economy כשהוא כולל את המכס ומע"מ ככה שלא צריך לחשוב בכלל או לדאוג, התשלום התבצע בהעברה בנקאית ומהרגע שהכסף עבר, תוך יום הועבר למשלוח. שלחו את הסאב ביום רביעי והוא הגיע בראשון עד לדלת שלי עם השליח(התפלאתי מהמהירות). 999$ למי שמתעניין עם כבל סאב נחמד שעולה אצלם 18$ באורך 6מטר בחינם.
לא עשיתי קאליברציה אמיתית או בדיקה של מיקום, רק חיברתי, שמתי ווליום לא גבוה במיוחד וסידרתי את הקרוסאובר ל80hz לפי התקן של THX. עשיתי כמה בדיקות קצרות עם סרטים ומוזיקה, אבל אז שמתי את המבחן האמיתי, הסרט Pulse בגרסאת הHD-DVD שלו, בזמן 1:12:00 והלאה. הבאס בקטע הזה מתחיל לאט, ואז כשהבחורה פותחת את הדלת מתחילים פולסים באזור 15-20hz. בלי הסאב בקטע הזה פשוט לא היה שום דבר, לא הרגשת כלום, לא שמעת כלום כמעט. עם הסאב העולם מתהפך, אתה מרגיש את הגוף שלך זז בפולסים, המיטה חוטפת שוקים (יש לי מיטת הולנדיה כבדה מאוד), אי אפשר לתאר, הרגשה מטורפת, באמת ההגדרה של שמיים וארץ לעומת בלי סאב. דרך אגב, לא מומלץ להפעיל את הקטע הזה בווליום גבוה בלי סאב, אתם תוכלו לראות בעיניים את הדרייברים ברמקולים שלכם זזים פנימה והחוצה בניסיון נואש להוציא את התדרים ויש סיכוי לא רע שתהרסו אותם.
אני חושב שאני עוד צריך להשיג מד SPL ולבדוק את החדר כי נראה לי האקוסטיקה די דפוקה מבחינת גלים עומדים, אבל מגניב ביותר.
רשמים נוספית אולי בהמשך אחרי שאתרגל ואכוון אותו יותר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ת. ת. ת.
HSU עושים סאבים מצויינים ללא ספק.
ה ULS-15 הינו סאב מעניין נוסף מתוצרתם אשר מכיל פתרון אלחוטי מובנה, בהחלט תכונה שהייתי רוצה לראות בכל סאב.
המחיר ששילמת וכל התהליך בהחלט מוכיחים פעם נוספת שאין מה לחשוש מהזמנת רמקולים כבדים (ובמיוחד סאבים) בצורה מקוונת.
HSU עושים סאבים מצויינים ללא ספק.
ה ULS-15 הינו סאב מעניין נוסף מתוצרתם אשר מכיל פתרון אלחוטי מובנה, בהחלט תכונה שהייתי רוצה לראות בכל סאב.
המחיר ששילמת וכל התהליך בהחלט מוכיחים פעם נוספת שאין מה לחשוש מהזמנת רמקולים כבדים (ובמיוחד סאבים) בצורה מקוונת.
צמצמתי את הסאבים לחברות הטובות ולמחיר שרציתי, Ed הפסיקו לייצר סאבים עם 220v אז האופציה הזולה שלהם ירדה מהשולחן, Outlaw כנ"ל והיה להם מבצע גדול שהיה יכול להיות נחמד, epik שינו את כל הליין שלהם ולא מכרו בכלל, BK האנגליים לא ענו בכלל, מה שהשאיר את החברות העיקריות שממילא היו בראש שלי, Svs וHsu. אני הייתי במרחק לחיצה מלקנות את ה25-31pci שנמצא בסייל חיסול תמידי מכוון ל-22hz, ואז ראיתי VTF3 בB-stock וביררתי לגביו, אבל זה היה דגם ישן. באותה הזדמנות בדקתי מה ההצעה הכי זולה שיכולים להציע לי על הvtf-2 שיורד עד 18hz, וידעתי שהדרך משלוח שלהם הרבה יותר נוחה שזה היה שיקול, וגם העובדה שאין לי באמת מקום לצילינדר בחדר, הסאב המרובע נכנס מאחורי המיטה שלי מתחת לשולחן. הם הציעו מחיר טוב, הביצועים לא היה לי ספק שיהיו טובים בחדר שלי, רק חששתי מזה שזה הדגם הקטן יותר והVTF3 הוא מה שמושווה כל הזמן לסאבים של SVS שמתחילים מעוצמת מגבר חזקה יותר.MartinHSabag כתב:תתחדש ותהנה !
איך הגעת לבחור דווקא את הסאב הזה?...
וכן זיו, בכוונה רשמתי את התהליך הקנייה כדי להראות עד כמה זה פשוט, במיוחד כשאין באמת סאבים טובים לקנות בארץ עם המחירים המופרכים (ובאופן כללי הסאבים הטובים באמת למחיר הם של החברות הנ"ל).
אה וצריך לציין שההשתלבות שלו במוזיקה פשוט מצויינת, הבס חסר כיווניות לחלוטין ומתמזג באופן מושלם עם הרמקולים. בלי לשים יד על הסאבוופר אפשר לחשוב שהבאס מגיע מהרמקולים הקדמיים (כי זה מה הראש שלך נוטה לחשוב בצורה הגיונית).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הרבה חידושים...
ED הפסיקו עם 220V? עד לא מזמן הם הציעו זאת, ייתכן אולי והאופציה זמינה בתוספת עלות? אני אבדוק מולם.
על איזה שינוי ש epik ביצעו אתה מדבר? רק ראיתי שהם העלו אתר חדש לפני מספר שבועות, הדגמים אותם דגמים.
מה קורה עם ה
?
ED הפסיקו עם 220V? עד לא מזמן הם הציעו זאת, ייתכן אולי והאופציה זמינה בתוספת עלות? אני אבדוק מולם.
על איזה שינוי ש epik ביצעו אתה מדבר? רק ראיתי שהם העלו אתר חדש לפני מספר שבועות, הדגמים אותם דגמים.
מה קורה עם ה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ED החליפו את המגברים של ה300 ו500 , אין בהם אופציה ל220v, ואפיק שינו את כל הליינאפ שלהם לא רק את האתרziv_r כתב:הרבה חידושים...
מה קורה עם ה?
...
ותמונות

התמונות באתר פשוט לא מכינות את אותך לגודל של זה במציאות, אתה יכול לקרוא את המידות מאה פעם אבל עדיין תחשוב שזה ענק כשתראה את זה בעיניים
וsadnes אני הזמנתי מחו"ל ולא שמעתי סאבים אחרים, אבל בארץ במחיר הזה באמת שלא צריך לעשות השוואות, אין לי צל של ספק שהוא יותר טוב מכל דבר אחר במחיר הזה כאן.