מפעם לפעם - INFAMOUS נראה לי יותר ויותר כMUST
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73348
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לאף אחד זה לא מזכיר את FORCE UNLEASHED??? יש שם בחור שיורה פרצי אנרגיה מהידיים ודוחף מכוניות ושאר עציצים - לא מזכיר לכם את כוחות הג'דיי?!
הורדתי את הסירטונים מה PSN ונראה טוב, אבל דבר אחד שלמדתי מניסיון - לא לפתח HYPE מסירטונים בלבד - התאכזבתי מספיק פעמים ככה. אני אישית אחכה לביקורות ואם יהיה DEMO - הכי טוב
הורדתי את הסירטונים מה PSN ונראה טוב, אבל דבר אחד שלמדתי מניסיון - לא לפתח HYPE מסירטונים בלבד - התאכזבתי מספיק פעמים ככה. אני אישית אחכה לביקורות ואם יהיה DEMO - הכי טוב
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה משחק שתכננתי לעשות לו preorder, אבל כל הסרטונים שלו מציגים שוב ושוב את אותו גייםפליי. אני אחכה לביקורות.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
MAL
אמנם בסופו של דבר - הכל נראה אותו הדבר בגדול
אבל ראיתי כבר כל כך הרבה דברים שונים במשחק וכ"כ הרבה אפשרויות - זה נראה פשוט מדהים
השאלה היא אם השליטה במשחק תהיה נוחה או לא.
אם אני זוכר נכון - ראינו איזה דמות ענקית גדולה - מעין בוס, האוטובוס היום, סתם דמויות "אנשים"
הדמות שלנו - יכולה לטפס, לירות תוך כדי, לרחף, לירות חשמל/ליידות מטעני חשמל, ליצור פיצוץ סביבה, בחדש הוא גם גולש על חוטי החשמל...
ובטח אני שוכח עוד כמה דברים...
מדליק (תרתי משמע)
אמנם בסופו של דבר - הכל נראה אותו הדבר בגדול
אבל ראיתי כבר כל כך הרבה דברים שונים במשחק וכ"כ הרבה אפשרויות - זה נראה פשוט מדהים
השאלה היא אם השליטה במשחק תהיה נוחה או לא.
אם אני זוכר נכון - ראינו איזה דמות ענקית גדולה - מעין בוס, האוטובוס היום, סתם דמויות "אנשים"
הדמות שלנו - יכולה לטפס, לירות תוך כדי, לרחף, לירות חשמל/ליידות מטעני חשמל, ליצור פיצוץ סביבה, בחדש הוא גם גולש על חוטי החשמל...
ובטח אני שוכח עוד כמה דברים...
מדליק (תרתי משמע)
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אני דווקא הייתי אומר PROTOTYPE
באמת יש את שני המשחקים האלו infamous ו-prototype
נראים לי בדיוק אותו דבר, מנסים לייצר הייפ מסביב לשניהם ואני עד עכשיו לא מצליח להבין למה,
הם נראים מאוד רגילים ולא מיוחדים, כי זה עולם פתוח? עד עכשיו כל משחק עולם פתוח שראיתי שהוא לא GTA היה זוועתי ולא מעניין
נראים לי בדיוק אותו דבר, מנסים לייצר הייפ מסביב לשניהם ואני עד עכשיו לא מצליח להבין למה,
הם נראים מאוד רגילים ולא מיוחדים, כי זה עולם פתוח? עד עכשיו כל משחק עולם פתוח שראיתי שהוא לא GTA היה זוועתי ולא מעניין