מתאם Input/Output לכבל הפוך, הגיוני..?
שלום לכולם,
קניתי לפני חודש כבל S Video ל- Scart הפוך, ואין לי אפשרות לקבל אות כשאני מחבר אותו מהממיר לטלויזיה.
הכבל הוא של MONSTER ואין בו את הכפתור הקטן שניתן לשנות את כיוון האות IN/OUT.
מצאתי באיביי מתאם שככל הנראה יוכל לפתור לי את הבעיה, לפני שאני מזמין אותו אני אשמח מאוד אם תוכלו לאמת לי את המציאה.
הינה הקישור למתאם:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 2759.l1259
תודה לעוזרים.
קניתי לפני חודש כבל S Video ל- Scart הפוך, ואין לי אפשרות לקבל אות כשאני מחבר אותו מהממיר לטלויזיה.
הכבל הוא של MONSTER ואין בו את הכפתור הקטן שניתן לשנות את כיוון האות IN/OUT.
מצאתי באיביי מתאם שככל הנראה יוכל לפתור לי את הבעיה, לפני שאני מזמין אותו אני אשמח מאוד אם תוכלו לאמת לי את המציאה.
הינה הקישור למתאם:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 2759.l1259
תודה לעוזרים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איפה יש כאלו מתאמים בארץ? לא מצאתי באייס ובהום סנטר, יש מקום אחר שיכול להיות שיש בו את המתאם הספציפי הזה?shraga007 כתב:אגב יש כאלה בארץ ולא צריך להזמין מחו"ל....
ד"א, המתאם ישנה לי את האות, אני שואל רק כדי לוודא.
תודה רבה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לפי מה שהבנתי רכשת כבל הפוך והמליצו לך לגבי מתאם שכבר הזמנת.
עד כו הכל ברור אך יש בעיה אחת... לא בדקת לפני זה האם הכבל שקיים אצליך הוא כבל מלא והמתאם שאתה עומד לרכוש הוא מוצלב.
בטח לא הבנת על מה מדובר אז אני אסביר.
בראש SCART יש מס פינים ליציאה ומס פינים לכניסה, במקרה שלך אם הראש היה פריק יכלת להלחים מחדש שני חוטים לפינים אחרים וזהו.
במקרה של מתאם אתה תוכל להפוך במתאם את המצב מIN ל OUT אך עדיין לא תראה כלום בגלל שהכבל שלך הוא הפוך וסביר להניח שאין לך את כל הפינים בו.
תעדכן בהמשך כי רוב הסיכויים שלא תראה בכל שלך כלום.
אלא אם כן אתה מתכוון לחבר למתאם כבל S בודד וכבלי אודיו בנפרד.
עד כו הכל ברור אך יש בעיה אחת... לא בדקת לפני זה האם הכבל שקיים אצליך הוא כבל מלא והמתאם שאתה עומד לרכוש הוא מוצלב.
בטח לא הבנת על מה מדובר אז אני אסביר.
בראש SCART יש מס פינים ליציאה ומס פינים לכניסה, במקרה שלך אם הראש היה פריק יכלת להלחים מחדש שני חוטים לפינים אחרים וזהו.
במקרה של מתאם אתה תוכל להפוך במתאם את המצב מIN ל OUT אך עדיין לא תראה כלום בגלל שהכבל שלך הוא הפוך וסביר להניח שאין לך את כל הפינים בו.
תעדכן בהמשך כי רוב הסיכויים שלא תראה בכל שלך כלום.
אלא אם כן אתה מתכוון לחבר למתאם כבל S בודד וכבלי אודיו בנפרד.