אולי עכשיו הצרכן הישראלי יפסיק לשמוע למוכרים במחסני חשמל, שקם אלקטריק ודומיהם ויפסיק לרכוש LCD בגלל שזו טכנולוגיה "חדשה" יותר ושמחזיקה ליותר זמן, אה ושלא צריך למלא לה גז
אולי הצרכן הישראלי "יקבל קצת שכל",כתבה על מסכים דק
היום בערוץ 2 היתה כתבה בתכנית הכלכלית על מה עדיף, LCD או פלזמה, והם הצהירו חד משמעית במסקנות הכתבה שעד גודל 37 אינץ LCD ומעלה מכך רק פלזמה, והדגישו המילה רק, אמרו שרק LCD במחיר אסטרונומי מתקרב לביצועים של פלזמה טובה במחיר יחסית עממי.
אולי עכשיו הצרכן הישראלי יפסיק לשמוע למוכרים במחסני חשמל, שקם אלקטריק ודומיהם ויפסיק לרכוש LCD בגלל שזו טכנולוגיה "חדשה" יותר ושמחזיקה ליותר זמן, אה ושלא צריך למלא לה גז
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ממילא המורכבות ועלויות היצור הגבוהות של מסכי הפלזמה הפכו אותם למוצרי נישה. עם כל הכאב, הטכנולוגיה הזו, שדרך אגב חדשה יותר מ LCD, תהפוך ללא רלוונטית תוך מספר שנים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גם אני צפיתי בשידור הזה ויצא הרושם שהם זרקו מסקנות ללא התחשבות ביתרונות / חסרונות.
הכתבה היתה שיטחית מאוד ולא מקצועית לפי דעתי.
הפלזמה טובה בתנאים מסויימים וה LCD טובה לשימושים אחרים.
מעניין איך קבעו חד משמעית...
הכתבה היתה שיטחית מאוד ולא מקצועית לפי דעתי.
הפלזמה טובה בתנאים מסויימים וה LCD טובה לשימושים אחרים.
מעניין איך קבעו חד משמעית...
רבותי (וגבירותי), תפנימו - הפלזמה הגיעה לסוף דרכה. כמו תקליטי ויניל בשעתם, הפלזמה על המסלול המהיר להפוך למוצר נישה.
כמו הרבה מלחמות טכנולוגיות אחרות, בסוף יש מנצח אחד. לא תמיד זה המוצר הכי טוב. תמיד זה המוצר שהצליח לייצר את רמת ההכנסות הגבוהה ביותר ליצרנים.
הטלויזיה הבאה שלכם היא LCD.
כמו הרבה מלחמות טכנולוגיות אחרות, בסוף יש מנצח אחד. לא תמיד זה המוצר הכי טוב. תמיד זה המוצר שהצליח לייצר את רמת ההכנסות הגבוהה ביותר ליצרנים.
הטלויזיה הבאה שלכם היא LCD.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אמת ויציב
נכון מאד והדוגמה הטובה ביותר היא הנצחון המעשי של תואם pclaad כתב:רבותי (וגבירותי), תפנימו - הפלזמה הגיעה לסוף דרכה. כמו תקליטי ויניל בשעתם, הפלזמה על המסלול המהיר להפוך למוצר נישה.
הטלויזיה הבאה שלכם היא LCD....
על המקינטוש.
יש דבר מוזר בטיעונים: מצד אחד אומרים שבאותו מחיר,הפלזמה יותר
טובה מ lcd.אז למה הלקוחות לא מעדיפים פלזמה ? ה pc ניצח בעיקר
בגלל המחיר והארכיטקטורה הפתוחה.אז למה הפלזמה מפסידה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: