איך להזרים מדיה לPS3 דרך ראוטר ?
שלום רב לכולם!
ברשותי PS3 80G ומחשב ביתי בעל מערכת הפעלה VISTA שמחובר חוטית לראוטר EDIMAX
מה ההגדרות שאני צריך להגדיר על מנת שאני אוכל להזרים מדיה (בצורה אלחוטית דרך הראוטר) מהמחשב שלי לPS3 בעזרת תוכנת PMS ?
P.S
יש לי מחשב נייד שדרכו אני כן מצליח להזרים לPS3 (בגלל שיש לו כרטיס רשת אלחוטי)
בעזרת תוכנה PMS .
תודה רבה מראש לכל העוזרים!
ברשותי PS3 80G ומחשב ביתי בעל מערכת הפעלה VISTA שמחובר חוטית לראוטר EDIMAX
מה ההגדרות שאני צריך להגדיר על מנת שאני אוכל להזרים מדיה (בצורה אלחוטית דרך הראוטר) מהמחשב שלי לPS3 בעזרת תוכנת PMS ?
P.S
יש לי מחשב נייד שדרכו אני כן מצליח להזרים לPS3 (בגלל שיש לו כרטיס רשת אלחוטי)
בעזרת תוכנה PMS .
תודה רבה מראש לכל העוזרים!
אין סיבה שהקרטועים שלו יהיו שונים בין הנייד לנייח, שני החיבורים עוברים דרך הראוטר להיפך עם הנייח אחד החיבורים הוא חוטי, אני מניח גם שהנייח מחשב חזק יותר,
כעקרון רק תוריד ותתקין את ההתוכנה PMS, כדאי לך לשנות את הגדרות הטרנסקודר ל:
keyint=25:vqmax=5:vqmin=2
בהצלחה
כעקרון רק תוריד ותתקין את ההתוכנה PMS, כדאי לך לשנות את הגדרות הטרנסקודר ל:
keyint=25:vqmax=5:vqmin=2
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי sagioto ב 29/03/2009 21:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
הן מורידות את הביטרייט ומאפשרות הזרמה חלקה ע"ג רשת אלחוטית,
זאת על חשבון פגיעה מסויימת באיכות הוידאו ועבודה של המחשב שממיר בזמן אמת- בכל מקרה המחשב עובד שהוא ממיר MKV אבל אם אתה מגביל אותו לבירייט מסויים הוא עובד קשה יותר בשביל לדחוס יותר את התמונה, יש שם מספר הגדרות זה פשוט מה שעובד אצלי הכי טוב - גם קוראים לזה good quality for wi fi
זאת על חשבון פגיעה מסויימת באיכות הוידאו ועבודה של המחשב שממיר בזמן אמת- בכל מקרה המחשב עובד שהוא ממיר MKV אבל אם אתה מגביל אותו לבירייט מסויים הוא עובד קשה יותר בשביל לדחוס יותר את התמונה, יש שם מספר הגדרות זה פשוט מה שעובד אצלי הכי טוב - גם קוראים לזה good quality for wi fi
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בדיוק כמו שמזרימים מהמחשב הנייד
הנתב מגשר בין הרשת הקווית והאלחוטית כך שמבחינת האפליקציות אין הבדל בינהן. בדיוק כמו שאתה לא גולש באופן שונה בחיבור אלחוטי ובחיבור קוי, אין שום סיבה ש-PMS לא תעבוד בחיבור קוי. כמו שציינו, החיבור הקווי מהיר יותר ואמין יותר באופן כללי כל שאם זה עבד לך בחיבור אלחוטי על אחת כמה וכמה זה יעבוד בחיבור קווי.