שאלה לגבי המרת סרט בתוכנה MKV2VOB
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום.
מזה הרבה זמן שאני משתמש בתוכנת MKV2VOB להמרת סרטים שאני מוריד בפורמט MKV באיכות HD לPS3 שלי.
לאחרונה נתקלתי בתקלה בהמרה של מספר סרטים.
התקלה היא שלאחר ההמרה, בחלק מהסרטים הסאונד אינו נקלט, והסאונד שאני מקבל הוא רעשי " ערוץ שלג" - רעש של כאילו אין קליטה בטלוויזיה או משהו כזה...מקווה שהסברתי טוב.
שאלה נוספת היא:
ישנם סרטים שמגיעים עם יותר מפס-קול אחד של דיבוב. במחשב כשאני פותח אותם בנגן אחד הם מושמעים באנגלית, ובנגן אחר בשפה אחרת. איך ניתן לבחור? איך ניתן להמיר ולבחור בסאונד הרצוי?
תודה מראש
מזה הרבה זמן שאני משתמש בתוכנת MKV2VOB להמרת סרטים שאני מוריד בפורמט MKV באיכות HD לPS3 שלי.
לאחרונה נתקלתי בתקלה בהמרה של מספר סרטים.
התקלה היא שלאחר ההמרה, בחלק מהסרטים הסאונד אינו נקלט, והסאונד שאני מקבל הוא רעשי " ערוץ שלג" - רעש של כאילו אין קליטה בטלוויזיה או משהו כזה...מקווה שהסברתי טוב.
שאלה נוספת היא:
ישנם סרטים שמגיעים עם יותר מפס-קול אחד של דיבוב. במחשב כשאני פותח אותם בנגן אחד הם מושמעים באנגלית, ובנגן אחר בשפה אחרת. איך ניתן לבחור? איך ניתן להמיר ולבחור בסאונד הרצוי?
תודה מראש
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הבעיה היא כזאת.
הסאונד הוא DTS ואם לא סימנת ב-MKV2VOB לקודד מחדש את הסאונד ל-AC3 הוא ישאיר אותו ב-DTS ועל מנת לשמוע אותו ב-PS3 עליך:
ללחוץ על הכתפור המשולש, ללכת בתפריט לאודיו ולקנפג אותו ל-0(NORMAL).
אופציה אחרת היא לסמן טרם הקידוד את האופציה "ALWAYS TRANSCODE DTS" ואז התוכנה אוטומטית תמיר לך את הסאונד ל-AC3 ולא תהייה לך שום בעיה ושום קינפוג.
בהצלחה.
הסאונד הוא DTS ואם לא סימנת ב-MKV2VOB לקודד מחדש את הסאונד ל-AC3 הוא ישאיר אותו ב-DTS ועל מנת לשמוע אותו ב-PS3 עליך:
ללחוץ על הכתפור המשולש, ללכת בתפריט לאודיו ולקנפג אותו ל-0(NORMAL).
אופציה אחרת היא לסמן טרם הקידוד את האופציה "ALWAYS TRANSCODE DTS" ואז התוכנה אוטומטית תמיר לך את הסאונד ל-AC3 ולא תהייה לך שום בעיה ושום קינפוג.
בהצלחה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

באמת הV לא היה מסומן בתוכנה. תודה.
שאלה אחרת - האם ניתן להמיר רק את הסאונד?
אני מתכוון...המרתי כבר את הסרטים וכעת הם MPEG...ככה שאני לא יכול להמיר אותם בMKV2VOB.
יש דרך? פשוט אני לא רוצה להוריד עוד פעם את הסרטים סתם...
תודה
שאלה אחרת - האם ניתן להמיר רק את הסאונד?
אני מתכוון...המרתי כבר את הסרטים וכעת הם MPEG...ככה שאני לא יכול להמיר אותם בMKV2VOB.
יש דרך? פשוט אני לא רוצה להוריד עוד פעם את הסרטים סתם...
תודה
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

לא סימנתי למחוק את המקור, אבל אני תמיד מוחק את המקור בעצמי אחרי המרה.
הבעיה שלי עכשיו היא שאין לי את הקבצי MKV של הסרטים שכבר המרתי...
זה אומר שאני חייב להוריד אותם שוב כך שיהיו בפורמט MKV ואז להמיר אותם שוב? אין דרך להמיר רק את הסאונד לAC3 בקבצי הMPEG שכבר מומרים על סאונד DTS?
הבעיה שלי עכשיו היא שאין לי את הקבצי MKV של הסרטים שכבר המרתי...
זה אומר שאני חייב להוריד אותם שוב כך שיהיו בפורמט MKV ואז להמיר אותם שוב? אין דרך להמיר רק את הסאונד לAC3 בקבצי הMPEG שכבר מומרים על סאונד DTS?