האטה במהירות Newshosting
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
ביום שישי דיברתי איתם, לא היה עם מי לדבר, הנציגה דיקלמה לי באוזן, "אנחנו לא חוסמים פורטים ולא נותנים העדפות לפורטים ספציפיים".
החלפתי פורט ובסוף זה הסתדר.
אבל בכלל בזמן האחרון יש יותר מידי בעיות של מהירות איתם, הבעיה שאצל כל החברות זה ככה, אז אין אלטנרטיבה טובה...
אבל בכלל בזמן האחרון יש יותר מידי בעיות של מהירות איתם, הבעיה שאצל כל החברות זה ככה, אז אין אלטנרטיבה טובה...
שחר
איך יכול הגולש הפשוט לבוא ולהוכיח כי חברה כזו או אחרת חוסמת את הפורטים
גם אני הייתי עם 012 על הקו שעה והראו לי שדרך האתר המיוחד שלהם אני מוריד במלא המהירות וגם לאתרים בחו"ל כגון WINAMP ההורדה הייתה בסדר
זה די מתסכל
גם אני הייתי עם 012 על הקו שעה והראו לי שדרך האתר המיוחד שלהם אני מוריד במלא המהירות וגם לאתרים בחו"ל כגון WINAMP ההורדה הייתה בסדר
זה די מתסכל
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הבדיקה מולם, באתר כלשהו בדפדפן, נעשית בפרוטוקול HTTP, שזה האינטרנט הרגיל, שלא חסום.shay1 כתב:איך יכול הגולש הפשוט לבוא ולהוכיח כי חברה כזו או אחרת חוסמת את הפורטים
זה די מתסכל...
הניוז נוסעים בפרוטוקול נפרד, NNTP, ושם הם חוסמים חופשי.
למרות מה שאמרת עדיין אין לגולש את האפשרות להוכיח מול התמיכה הטכנית או מול שרות הלקוחות שהפרוטוקולים חסומים הם יכולים להגיד שהם לא חוסמים ומיכאן אין הרבה מה לעשות למעט ניתוק שעלול לגרור קנס, בצורה הזו כל שני וחמישי נחליף ספק שרות או תשתיתאיתי_הגיתי כתב:הבדיקה מולם, באתר כלשהו בדפדפן, נעשית בפרוטוקול HTTP, שזה האינטרנט הרגיל, שלא חסום.shay1 כתב:איך יכול הגולש הפשוט לבוא ולהוכיח כי חברה כזו או אחרת חוסמת את הפורטים
זה די מתסכל...
הניוז נוסעים בפרוטוקול נפרד, NNTP, ושם הם חוסמים חופשי....
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מזה למרות?, בגלל.shay1 כתב:למרות מה שאמרת עדיין אין לגולש את האפשרות להוכיח מול התמיכה הטכנית או מול שרות הלקוחות שהפרוטוקולים חסומים הם יכולים להגיד שהם לא חוסמים ומיכאן אין הרבה מה לעשות למעט ניתוק שעלול לגרור קנס, בצורה הזו כל שני וחמישי נחליף ספק שרות או תשתיתאיתי_הגיתי כתב:הבדיקה מולם, באתר כלשהו בדפדפן, נעשית בפרוטוקול HTTP, שזה האינטרנט הרגיל, שלא חסום.shay1 כתב:איך יכול הגולש הפשוט לבוא ולהוכיח כי חברה כזו או אחרת חוסמת את הפורטים
זה די מתסכל...
הניוז נוסעים בפרוטוקול נפרד, NNTP, ושם הם חוסמים חופשי.......
אנשים לא מודעים לזה שהניוז זה תעבורה מסוג אחר מהדפדפן.
ה"תמיכה", או שגם הם לא יודעים, או שהם יודעים, ו*&$#@ לך את השכל.
שתי אופציות משפטיות לבחירת הסנגוריה.
אתה יכול להסביר איך החלפת פורט והייכן?spacedude כתב:ביום שישי דיברתי איתם, לא היה עם מי לדבר, הנציגה דיקלמה לי באוזן, "אנחנו לא חוסמים פורטים ולא נותנים העדפות לפורטים ספציפיים".
אבל בכלל בזמן האחרון יש יותר מידי בעיות של מהירות איתם, הבעיה שאצל כל החברות זה ככה, אז אין אלטנרטיבה טובה......
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
בשיחה עם נציגי שרות של 012 נאמר מפורשות שהניטוב לשרתי ההורדה חסומים וכדי לפתוח את הניטוב הם רוצים תוספת כסף לערוץ גיימרים
עוד נאמר כי לפי תקנון משרד התקשורת הם לא חייבים לדאוג לתקשורת לשרתים בחו"ל
והם מחוייבים לתקינות ותעבורה פנים ארצית בלבד
כרגע אני מחכה לשיחה עם נציג שרות של 012 לראות מה ניתן לעשות הם דורשים קנס עבור ניתוק כי אני בהתחייבות
עוד נאמר כי לפי תקנון משרד התקשורת הם לא חייבים לדאוג לתקשורת לשרתים בחו"ל
והם מחוייבים לתקינות ותעבורה פנים ארצית בלבד
כרגע אני מחכה לשיחה עם נציג שרות של 012 לראות מה ניתן לעשות הם דורשים קנס עבור ניתוק כי אני בהתחייבות
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
חוזר אליכם..
כולכם צודקים זה מגמתי! , שעה עם נציג שנראה כאילו ( או אולי באמת ) מנסה לעזור לי
בסופו של דבר פתר את הבעיה לאחר המתנה.... איך: חיבר אותי לחבילה של גיימרים באופן זמני
עד הפעם הבאה שאתנתק מהמודם...
כדי שאראה שזה הפתרון היחיד והמליץ לי לעבור לחבילה זו...
חל**ות!
ממש חוצפה! אתה משלם למהירות מסוימת במחיר מסוים ומאלצים אותך...
מישהו יודע מה עלות חבילת הגיימרים ב 012 ?
כולכם צודקים זה מגמתי! , שעה עם נציג שנראה כאילו ( או אולי באמת ) מנסה לעזור לי
בסופו של דבר פתר את הבעיה לאחר המתנה.... איך: חיבר אותי לחבילה של גיימרים באופן זמני
עד הפעם הבאה שאתנתק מהמודם...
כדי שאראה שזה הפתרון היחיד והמליץ לי לעבור לחבילה זו...
ממש חוצפה! אתה משלם למהירות מסוימת במחיר מסוים ומאלצים אותך...
מישהו יודע מה עלות חבילת הגיימרים ב 012 ?
גם אצלי
kalinium ,החסימה היא מ012 לא מהוט.
מחובר ל012 ולASTRAWEB . מיום שישי האטה דרסטית מ 187 לבקושי 60.
קיצצצו בשני שליש הנבלות. משלם על 1.5 מקבל0.5.
בשיחה עם 012 הציעו חבילת גיימר ,וסירבתי. למזלי אני לא בהתחייבות.
חברה, חייבים לעשות משהו .
מחובר ל012 ולASTRAWEB . מיום שישי האטה דרסטית מ 187 לבקושי 60.
קיצצצו בשני שליש הנבלות. משלם על 1.5 מקבל0.5.
בשיחה עם 012 הציעו חבילת גיימר ,וסירבתי. למזלי אני לא בהתחייבות.
חברה, חייבים לעשות משהו .