בעיית קריסה של ה VMC - ולמה הנרו קשור לכך ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

שלום.
בשבוע האחרון יש לי בעיה ב VISTA MEDIA CENTER שכאשר אני נכנס לאחת מהתיקיות של הסרטים שלי דרך ה VMC אז התוכנה קורסת ונסגרת
כידוע , לויסטה יש אפשרות see online for solution (או משהו כזה). כשבחרתי באפשרות הנ"ל עלה לי משוב שאני צריך להתקין NERO AG (?) או בגדול עדכון לנרו כדי לפתור את הבעיה
למה זה קשור? אני כבר קרוב לשנה משתמש בכגרסא הנוכחית של הנרו שלי ואין לי שום בעיות. למה אני צריך לעדכן נרו ואיך זה קשור ל VMC?

תודה רבה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אם נסמוך אל הדיאגנוזה של מיקרוסופט שלא תמיד אמינה (אם כי במקרה זה אני חושש שכן) אז הבעיה כנראה קשורה לכך שכאשר אתה נכנס לתיקיה ה VMC מנסה לייצר או להציג את הצלמיות של הסרטים וכאן אתהה נכנס לצרה אם התקנת את כל החבילה של NERO.

יש תופעה מוכרת אצל מי שהתקין את כל החבילה ולא בחר באפשרות של התקנה פרטנית. בררת המחדל מתקינה גם את Nero Showtime שהוא מאוד בעייתי, בין היתר הוא דופק את יצירת ה ICONS של הסרטים בסייר החלונות, מתקין את עצמו באופן שבלתי אפשרי להסיר אותו ומנסה להשתלט על כל אפשרויות של ניגון מדיה. הוא גם לא הכי יציב שבעולם.

ייתכן מאוד ומה שקורה אצלך עכשיו זה שעם פתיחת התיקיה, ה VMC מנסה לייצר ולהציג את צלמיות הסרטים. Nero Showtime ישר מתערב ובגלל פגם כלשהוא - יכול להיות אפילו שבזמן האחרון נדפק אצלו קובץ מערכת בלי שתשים לב - הוא מבצע פעולה הגורמת ל VMC לקרוס.

ייתכן ואם תאפס את הצלמיות העסק יסתדר. תיכנס לכלי המערכת של Vista בתפריט האביזרים, בחר בכלי לניקוי הדיסק. כשהוא יסיים לסרוק את הדיסק ויציג לך את האפשרויות, וודא שהאפשרות של מחיקת הצלמיות נבחרה.

בנוסף גש לאתר של NERO ועדכן את החבילה שלך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

Catskinner כתב:אם נסמוך אל הדיאגנוזה של מיקרוסופט שלא תמיד אמינה (אם כי במקרה זה אני חושש שכן) אז הבעיה כנראה קשורה לכך שכאשר אתה נכנס לתיקיה ה VMC מנסה לייצר או להציג את הצלמיות של הסרטים וכאן אתהה נכנס לצרה אם התקנת את כל החבילה של NERO.

יש תופעה מוכרת אצל מי שהתקין את כל החבילה ולא בחר באפשרות של התקנה פרטנית. בררת המחדל מתקינה גם את Nero Showtime שהוא מאוד בעייתי, בין היתר הוא דופק את יצירת ה ICONS של הסרטים בסייר החלונות, מתקין את עצמו באופן שבלתי אפשרי להסיר אותו ומנסה להשתלט על כל אפשרויות של ניגון מדיה. הוא גם לא הכי יציב שבעולם.

ייתכן מאוד ומה שקורה אצלך עכשיו זה שעם פתיחת התיקיה, ה VMC מנסה לייצר ולהציג את צלמיות הסרטים. Nero Showtime ישר מתערב ובגלל פגם כלשהוא - יכול להיות אפילו שבזמן האחרון נדפק אצלו קובץ מערכת בלי שתשים לב - הוא מבצע פעולה הגורמת ל VMC לקרוס.

ייתכן ואם תאפס את הצלמיות העסק יסתדר. תיכנס לכלי המערכת של Vista בתפריט האביזרים, בחר בכלי לניקוי הדיסק. כשהוא יסיים לסרוק את הדיסק ויציג לך את האפשרויות, וודא שהאפשרות של מחיקת הצלמיות נבחרה.

בנוסף גש לאתר של NERO ועדכן את החבילה שלך.
...
אני נכנס לתיקיית MOVIES (יש שם מלא סרטים עם צלמיות) ושם אני נכנס לעוד תיקייה בשם ISRAELI (צחוק מעבודה וכאלו) ורק אז זה קורס.
האם זו בעיה בצלמיות הנ"ל או שהבעיה היא אחרת ?

ותודה רבה על התגובה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20179
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יכול להיות שזה לא אוהב כשהשמות של הקבצים הם בעיברית?

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

TheCoolest כתב:יכול להיות שזה לא אוהב כשהשמות של הקבצים הם בעיברית?
...
למען האמת רובם באנגלית
ומעבר לכך - כבר שנה שאני משתמש שם בתיקייה עם שמות בעברית ולא נתקלתי במשהו דומה.

עדכון :
עדכנתי את הנרו ומאז הכל עובד חלק בלי שום בעיות

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”