שלום לכולם,
מתלבט כרגע בין מספר דגמים לטלויזיה לחדר שינה, השימוש העיקרי יהיה צפיה בYES ואולי קצת DVD. מבחינת גודל 32 מספיק. אחרי בדיקה ראשונית יש כמה דגמים שנראים לי שווים בדיקה, אני מבקש כרגע המלצות מבלי להתייחס למחירים של הדגמים, את חישובי העלות תועלת אני משאיר כרגע לסוף. הדגמים הם:
1. SHARP LC32D44
2. Samsung LA32A450
3. Philips 32PFL5403D
4. Sony KDL32S4000E
אשמח לשמוע בעד ונגד ממי שכבר נתקל באחד מהדגמים הנ"ל.
תודה
התלבטות בין דגמים LCD32
Sony KDL32S4000E
פצצה:
קונטרסט גבוהה, זויות צפיה מעולות פנל מעולה, מעבד ברוויה וליפעמים גם ברוויה 2 ! מתיחת אוטמטית לשידורים, חיבורי סקארט, סאונד טובה מאוד ב SD שפע חיבורים.. גם למחשב.
Samsung LA32A450
קונטרסט גבוהה מעבד תמונה מעולה אן חיבורי סקארט מתיחת תמונה ידנית !, סאונד בינוני ומטה ולא בטוח שתקבל פנל S A או C
שהטוב ביותר הוא S אחר כך A ואחר כך C
מעולה ב SD
SHARP LC32D44 סאונד מעולה חיבורי סקארט למתיחת תמונה אוטמטית זויויות צפיה בינוניות צבעים מעט פסטלים (יתכן וניתן לכיוון) אחריות ארוכה... בינונית ב SD
Philips 32PFL5403D
לא ראיתי אותה אך יש פה ביקורת:
http://whathifi.com/Review/Philips-32PFL5403D/
כדאי לך לריאות את כולם בעיניים במיוחד במישחקי כדורגל ועוד ב SD שם ניבחנת איכות המסך באמת....וגם בסצנות חשוכות לבדיקה עומק השחור.
פצצה:
קונטרסט גבוהה, זויות צפיה מעולות פנל מעולה, מעבד ברוויה וליפעמים גם ברוויה 2 ! מתיחת אוטמטית לשידורים, חיבורי סקארט, סאונד טובה מאוד ב SD שפע חיבורים.. גם למחשב.
Samsung LA32A450
קונטרסט גבוהה מעבד תמונה מעולה אן חיבורי סקארט מתיחת תמונה ידנית !, סאונד בינוני ומטה ולא בטוח שתקבל פנל S A או C
שהטוב ביותר הוא S אחר כך A ואחר כך C
מעולה ב SD
SHARP LC32D44 סאונד מעולה חיבורי סקארט למתיחת תמונה אוטמטית זויויות צפיה בינוניות צבעים מעט פסטלים (יתכן וניתן לכיוון) אחריות ארוכה... בינונית ב SD
Philips 32PFL5403D
לא ראיתי אותה אך יש פה ביקורת:
http://whathifi.com/Review/Philips-32PFL5403D/
כדאי לך לריאות את כולם בעיניים במיוחד במישחקי כדורגל ועוד ב SD שם ניבחנת איכות המסך באמת....וגם בסצנות חשוכות לבדיקה עומק השחור.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.