פלזמה 42 אינץ או 50 הבדלים מבחינת רזולוציה מה המשמעות ?
שלום
אני יודע שבפלזמות יש הבדל בין 50 אינץ ל42 מבחינת הרזולוציה על מה הדבר משפיע?
אני מתלבט בין ה50 ל42 הבעיה שההבדל הוא 3 אלף בערך בין ה2 דבר שנראה לי לא מעט כסף שאני יכול לעשות בו שימוש לשלב יותר מאוחר (מקרן ).
מבחינת הגודל אני יכול להתפשר השאלה אילו עוד הבדלים ישנם (איכות תמונה,חיבור למחשב לצורך סרטים ...).
תודה רבה .
אני יודע שבפלזמות יש הבדל בין 50 אינץ ל42 מבחינת הרזולוציה על מה הדבר משפיע?
אני מתלבט בין ה50 ל42 הבעיה שההבדל הוא 3 אלף בערך בין ה2 דבר שנראה לי לא מעט כסף שאני יכול לעשות בו שימוש לשלב יותר מאוחר (מקרן ).
מבחינת הגודל אני יכול להתפשר השאלה אילו עוד הבדלים ישנם (איכות תמונה,חיבור למחשב לצורך סרטים ...).
תודה רבה .
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הפיקסלים בפלזמה "42 ברזולוציה 1024x768 מלבניים בעוד שבפלזמה "50 ברזולוציה 1366x768 הם ריבועיים.
בעקבות זאת, בחיבור למחשב ברזולוציה הטבעית של המסך תמונת הדסקטופ ב-"42 תוצג לרוחב המסך בצורה מעוותת (Aspect Ratio לא מתאים) - תמונת 4:3 תוצג על מסך 16:9.
בעקבות זאת, בחיבור למחשב ברזולוציה הטבעית של המסך תמונת הדסקטופ ב-"42 תוצג לרוחב המסך בצורה מעוותת (Aspect Ratio לא מתאים) - תמונת 4:3 תוצג על מסך 16:9.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אממ
מכיוון שאני לא הולך לגלוש על המחשב בכל זאת זה פלזמה ורק להריץ דרכו סרטים וסדרות בעיקר ,יהיה הבדל באיכות התמונה או כמו שאמרת יהיה עיוותים ?
או שאין בעיה ויראו הכל כרגיל..עוד שאלה האם יש הבדל בגלל הרזולוציה בהצגות של תכנים של hd?
או שאין בעיה ויראו הכל כרגיל..עוד שאלה האם יש הבדל בגלל הרזולוציה בהצגות של תכנים של hd?
האמת שהוא משתנה
יש לי אפשרות לעד 3.8 מטר ונניח מתחיל מ2.5
כי זו דירה חדשה.
הבעיה שלא בא לי לשבת ממש ממש רחוק מהטלויזיה אלה שיראו טוב
אני מניח שהרזולוציה הנמוכה יותר לא משפיעה בתכנים רגילים(sd) אבל בתכנים של hd בטח יש איזו ירידה באיכות לא?
כי זו דירה חדשה.
הבעיה שלא בא לי לשבת ממש ממש רחוק מהטלויזיה אלה שיראו טוב
אני מניח שהרזולוציה הנמוכה יותר לא משפיעה בתכנים רגילים(sd) אבל בתכנים של hd בטח יש איזו ירידה באיכות לא?
האמת שעדיין לא החלטתי
זה מעט נעצר כי גם מגיעים דגמים חדשים אז כבר שווה לחכות אני חושב
או לפחות לקנות את הישנים יותר ביותר בזול.
אבל שוב הדילמה הזו שבאמת אני לא צריך יותר מ42 ממש מעצבנת..למה אי אפשר כמו בחול ב900 דולר אתה מביא 50 אינץ טובה:(
או לפחות לקנות את הישנים יותר ביותר בזול.
אבל שוב הדילמה הזו שבאמת אני לא צריך יותר מ42 ממש מעצבנת..למה אי אפשר כמו בחול ב900 דולר אתה מביא 50 אינץ טובה:(
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היום חיברתי את ה42pv80
ואני חייב לציין שהמתיחה לא נראת לעיין כלל(מרחק 3מ') רק אם אני מתקרב למרחק של 20 ס"מ אני יכול לראות טיפה מתיחה ורק בגלל שאני יודע איך הם ניראים רגיל, אני מאמין כשאני יתרגל ועם הזמן גם במרחק של 20 ס"מ אני לא ירגיש בהבדל.
Re: היום חיברתי את ה42pv80
איזו רזולוציה הגדרת במחשב?the_lighting כתב:ואני חייב לציין שהמתיחה לא נראת לעיין כלל(מרחק 3מ') רק אם אני מתקרב למרחק של 20 ס"מ אני יכול לראות טיפה מתיחה ורק בגלל שאני יודע איך הם ניראים רגיל, אני מאמין כשאני יתרגל ועם הזמן גם במרחק של 20 ס"מ אני לא ירגיש בהבדל....
איך רואים תמונות?
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

1024*768sul כתב:איזו רזולוציה הגדרת במחשב?the_lighting כתב:ואני חייב לציין שהמתיחה לא נראת לעיין כלל(מרחק 3מ') רק אם אני מתקרב למרחק של 20 ס"מ אני יכול לראות טיפה מתיחה ורק בגלל שאני יודע איך הם ניראים רגיל, אני מאמין כשאני יתרגל ועם הזמן גם במרחק של 20 ס"מ אני לא ירגיש בהבדל....
איך רואים תמונות?...
רואים תמונות מצויין
חיברת ב HDMI או ב VGA?the_lighting כתב:ואני חייב לציין שהמתיחה לא נראת לעיין כלל(מרחק 3מ') רק אם אני מתקרב למרחק של 20 ס"מ אני יכול לראות טיפה מתיחה ורק בגלל שאני יודע איך הם ניראים רגיל, אני מאמין כשאני יתרגל ועם הזמן גם במרחק של 20 ס"מ אני לא ירגיש בהבדל....
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

VGAroei_s כתב:חיברת ב HDMI או ב VGA?the_lighting כתב:ואני חייב לציין שהמתיחה לא נראת לעיין כלל(מרחק 3מ') רק אם אני מתקרב למרחק של 20 ס"מ אני יכול לראות טיפה מתיחה ורק בגלל שאני יודע איך הם ניראים רגיל, אני מאמין כשאני יתרגל ועם הזמן גם במרחק של 20 ס"מ אני לא ירגיש בהבדל.......