לא מצליח להריץ FF או RW ב-Media Control Plugin
היי,
התקנתי את ה-plugin ל-VMC ופשוט לא מצליח להריץ fast forward או rewind
מהשלט ....
רק ה-skip עובד, ומדלג 30 שניות בכל לחיצה.
יש לי שלט media center של HP וכל שאר ה-features של ה-plugin (כמו ה-resume המעולה) עובדים. אבל ההרצה קדימה ואחורה פשוט לא קורות (למרות שרואים שה-VMC מזהה את הלחיצה כי עולה -bar על המסך) בפועל אין הרצה לא קדימה ולא אחורה.
רעיונות ?
התקנתי את ה-plugin ל-VMC ופשוט לא מצליח להריץ fast forward או rewind
מהשלט ....
רק ה-skip עובד, ומדלג 30 שניות בכל לחיצה.
יש לי שלט media center של HP וכל שאר ה-features של ה-plugin (כמו ה-resume המעולה) עובדים. אבל ההרצה קדימה ואחורה פשוט לא קורות (למרות שרואים שה-VMC מזהה את הלחיצה כי עולה -bar על המסך) בפועל אין הרצה לא קדימה ולא אחורה.
רעיונות ?
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
תבדוק את ההגדרות של ה- ffdshow.
יש להם הוראות באתר.
אישית אני השתמשתי בזה פעם או פעמיים, וזה עיצבן אותי.... זה מתחיל להריץ ואז כשאתה לוחץ על play זה לא תמיד עוצר, לפעמים צריך ללחוץ כמה פעמים.
בחלונות 7 הוא מריץ הכל גם avi - מובנה במדיה סנטר בלי פלאגאין
יש להם הוראות באתר.
אישית אני השתמשתי בזה פעם או פעמיים, וזה עיצבן אותי.... זה מתחיל להריץ ואז כשאתה לוחץ על play זה לא תמיד עוצר, לפעמים צריך ללחוץ כמה פעמים.
בחלונות 7 הוא מריץ הכל גם avi - מובנה במדיה סנטר בלי פלאגאין
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה נשמע כאילו לא התקנת לפי ההוראות את הפלאג אין, או שהשתמשת בגירסה לא טובה של FFDShow.
עוד אפשרות זה שהקובץ לא מנוגן כלל ע"י המקודד FFDShow. חשוב מאוד שהקובץ יתנגן ע"י FFDShow כדי שהפלאג אין יעבוד.
עוד אפשרות זה שהקובץ לא מנוגן כלל ע"י המקודד FFDShow. חשוב מאוד שהקובץ יתנגן ע"י FFDShow כדי שהפלאג אין יעבוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה יכול להפעיל ב-FFDShow Video decoder configuration פונקצייה שנקראת OSD, ואז הוא יציג לך על גבי הסרט נתונים סטטיסטיים עליו בטקסט ירוק.
כמו שציינתי קודם, ה-Media Control עובד כשהקובץ מנוגן ב-FFDShow ולא ב-CoreAVC. וזה כמובן כולל קובץ MKV. אם הוא מנוגן ב-FFDShow תוכל להריץ קדימה ואחורה עם ה-Media Control. אם אתה משתמש ב-CoreAVC, תיאלץ להסתפק בקפיצות הבודדות של חצי דקה קדימה או חמש שניות אחורה, או פשוט לעבור לתוכנת מדיה סנטר אחרת, כמו המדיה פורטל, שנותנת יותר אפשרויות בנגן שלה.
כמו שציינתי קודם, ה-Media Control עובד כשהקובץ מנוגן ב-FFDShow ולא ב-CoreAVC. וזה כמובן כולל קובץ MKV. אם הוא מנוגן ב-FFDShow תוכל להריץ קדימה ואחורה עם ה-Media Control. אם אתה משתמש ב-CoreAVC, תיאלץ להסתפק בקפיצות הבודדות של חצי דקה קדימה או חמש שניות אחורה, או פשוט לעבור לתוכנת מדיה סנטר אחרת, כמו המדיה פורטל, שנותנת יותר אפשרויות בנגן שלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"