התקנתי 7 והיא אחלה מערכת הפעלה ,
אבל אני לא מצליח להתקין לה מקודדים או מה שזה לא יהיה כדי לנגן פורמטי MKV וכדומה.
DIVX למינהם אני רואה סביר יחסית
בקיצור שאלתי היא ,מה להתקין כדי לראות MKV כראוי?
ושאלה קטנה - האם הכרטיס PVR 150 הרגיל תומך 7 ?
למישו יש אותו עם 7 MC ?
תודה חברה
window 7 ומקודדים וגם שאלה קטנה על הPVR150
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
חלונות 7
אני התקנתי את 7MC. לדעתי עובד יופי.
אני התקנתי את החבילה של shark007 ואני רואה הכל כולל MKV.
לא בדקתי טלויזיה, כי כרגע אין לי לא כבלים ולא יס, למרות ש-7 זיהה את הכרטיס 150 עם הדריברים של ויסטה.
קישור למקודדים:
http://shark007.net
משום מה כתוביות במדיה פלייר 12 לא תמיד עובדות עם vobsub. אני עדיין מחפש פיתרון.
אני התקנתי את החבילה של shark007 ואני רואה הכל כולל MKV.
לא בדקתי טלויזיה, כי כרגע אין לי לא כבלים ולא יס, למרות ש-7 זיהה את הכרטיס 150 עם הדריברים של ויסטה.
קישור למקודדים:
http://shark007.net
משום מה כתוביות במדיה פלייר 12 לא תמיד עובדות עם vobsub. אני עדיין מחפש פיתרון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מה התקנת? גירסת 32 ביט או 64 ביט? ה-64 ממש לא מומלץ. אני הצלחתי ב-WIN 7 32 bit בלי בעייה לצפות בקבצי MKV ב-7MC ע"י התקנה פשוטה של Haali + FFDShow על פי המדריך לסדר התקנה מומלץ שנמצא בראש הפורום.
הבעייה של הכתוביות בקבצי AVI (ב-MKV אין את הבעייה הזו) כאובה ביותר בגלל מקודדים פנימיים של ה-WIN7 שמאוד קשה לבטל אותם. כרגע יש פתרון מגעיל של החלפת 2 קבצי מערכת ב-System32.
אני הייתי מציע לחכות שמפתחי FFDShow ו-Haali ימצאו פתרון לבעיות האלה, ובכל מקרה, להתקין רק את גירסת ה-32 ביט ולהימנע מגירסת ה-64 ביט, בדיוק כמו ההמלצה עבור ויסטה.
הבעייה של הכתוביות בקבצי AVI (ב-MKV אין את הבעייה הזו) כאובה ביותר בגלל מקודדים פנימיים של ה-WIN7 שמאוד קשה לבטל אותם. כרגע יש פתרון מגעיל של החלפת 2 קבצי מערכת ב-System32.
אני הייתי מציע לחכות שמפתחי FFDShow ו-Haali ימצאו פתרון לבעיות האלה, ובכל מקרה, להתקין רק את גירסת ה-32 ביט ולהימנע מגירסת ה-64 ביט, בדיוק כמו ההמלצה עבור ויסטה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
התקנתי 32 ביט.
יש לי שני מחשבים עם 7, ובהתחלה לא הצלחתי לגשת לשיתופים, עם ויסטה השתמשתי בשיתופים האדמיניסרטיבים, כדי למפות כונני רשת. בחלונות 7 השיתופים קיימים אבל הגישה אליהם מאופשרת רק כאשר המחשב מחובר לדומיין.
בכל אופן מצאתי פתרון גם לזה ע"י הוספת מפתח לרג'יסטרי. אם מישהו מעוניין אני אפרסם אותו.
יש לי שני מחשבים עם 7, ובהתחלה לא הצלחתי לגשת לשיתופים, עם ויסטה השתמשתי בשיתופים האדמיניסרטיבים, כדי למפות כונני רשת. בחלונות 7 השיתופים קיימים אבל הגישה אליהם מאופשרת רק כאשר המחשב מחובר לדומיין.
בכל אופן מצאתי פתרון גם לזה ע"י הוספת מפתח לרג'יסטרי. אם מישהו מעוניין אני אפרסם אותו.