שעון קיץ ולוח תוכניות
עוד לא יצא לי לבדוק את זה עדיין בשינוי שעון הנוכחי אבל פעם היה אפשרות של
tzoffset בקובץ הגדרות של megaepg.ini
נראה לי שזה כבר ירד בגירסא הנוכחית של התוכנה אבל יכול להיות שזה עדיין יעשה את העבודה.
צריך להוסיף
tzoffset=+0200 או 0300
ברגע שיהיה לי כח לבדוק את זה אני אחזור להודיע.
tzoffset בקובץ הגדרות של megaepg.ini
נראה לי שזה כבר ירד בגירסא הנוכחית של התוכנה אבל יכול להיות שזה עדיין יעשה את העבודה.
צריך להוסיף
tzoffset=+0200 או 0300
ברגע שיהיה לי כח לבדוק את זה אני אחזור להודיע.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אצלי, עם MegaEPG 1.3.1 + VMC + hot_he, הכל עבר חלק ללא תקלות: השעון במערכת ההפעלה, השעון ב-VMC ולוח המשדרים עצמו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני בכלל לא טרחתי לבדוק האם המעבר היה חלק או לא מכיוון שהיה לי ברור שהוא יעבור חלק, כפי שהיה בשש החלפות שעון האחרונות.
המערכת: לינוקס + mythtv, כאשר ה-EIT offset מוגדר auto.
המערכת: לינוקס + mythtv, כאשר ה-EIT offset מוגדר auto.
You are never fully dressed without a smile
אחי שיחקת אותה. ה TZOFFSET לא עזר אבל הפתרון שלך כן.galdoron כתב:הפתרון שאני אימצתי הוא לבטל את העיכדכון האוטומטי ולעבור לאזור 0200+ איסטנבול
וברגע שיסדרו את לוח המשדרים לחזור לאזור ירושלים...
עכשיו האישה תוכל להירגע ולעזוב אותי בשקט.
תודה רבה
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מאוד מוזר.Shed כתב:אני בכלל לא טרחתי לבדוק האם המעבר היה חלק או לא מכיוון שהיה לי ברור שהוא יעבור חלק, כפי שהיה בשש החלפות שעון האחרונות.
המערכת: לינוקס + mythtv, כאשר ה-EIT offset מוגדר auto....
אני עובד גם כן עם mythbuntu. ההגדרות של ב- backend מוגדר כאוטומטי ועדיין יש סטייה של שעה.
אגב, השעה במערכת (ובmythtv) תקינה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מאיפה אתה לוקח את ה-EPG? אם אתה משתמש ב-megaepg ובאחד הסקריפטים של ויסטה - סביר להניח ששם לא השתנה ה-TZ של התוכניות. אתה יכול לפתוח את קובץ ה-XML שאותו אתה מכניס ל-mythfilldatavase ולראות איזה offset יש לשעות.tur כתב:מאוד מוזר.Shed כתב:אני בכלל לא טרחתי לבדוק האם המעבר היה חלק או לא מכיוון שהיה לי ברור שהוא יעבור חלק, כפי שהיה בשש החלפות שעון האחרונות.
המערכת: לינוקס + mythtv, כאשר ה-EIT offset מוגדר auto....
אני עובד גם כן עם mythbuntu. ההגדרות של ב- backend מוגדר כאוטומטי ועדיין יש סטייה של שעה.
אגב, השעה במערכת (ובmythtv) תקינה....
אופציה נוספת שיש לך, היא להורות ל-myth להתעלם לחלוטין מ-timezone ולקחת את השעות המופיעות ב-XML כפי שהן.
You are never fully dressed without a smile
Jerusalem
זאת אומרת GMT+2 והעברת השעון חורף<->קיץ אוטומטית.
השעון של המחשב מסונכרן דרך NTP משרתים באינטרנט.
הבעיה של הפרש של שעה בין תוכנית ולוח שידורים נוצרת בגלל שהלוח שידורים לא נכון, לדוגמה שורה מקובץ ה-epgdata.xml
אם יש את ההגדרות הנ"ל ובתכנת mythtv מוגדר timezone ב-auto, התכנה מוסיפה עוד שעה 1 לזמן הרשום בלוח (בקיץ יש לנו GMT+3) - פיתרון במקרה כזה - לשנות את ה-auto ל-none ולוח השידורים לא משתנה.
זאת אומרת GMT+2 והעברת השעון חורף<->קיץ אוטומטית.
השעון של המחשב מסונכרן דרך NTP משרתים באינטרנט.
הבעיה של הפרש של שעה בין תוכנית ולוח שידורים נוצרת בגלל שהלוח שידורים לא נכון, לדוגמה שורה מקובץ ה-epgdata.xml
קוד: בחירת הכל
<programme start="20090403013500 +0200" stop="20090403032000 +0200" channel="hot
action">Linux Professional Institute Certificated Level-3