אוקיי,החלטה הסופית - A650 VS. 7403 VS. 7603
אהלן..סוף סוף קיבלתי חיובי מההורים שלי לקנות טלוויזיה בפסח.
מרחק צפייה 3 מטר,תחליף 42 אינץ' ישנה שזכיתי בה שכבר נמצאת במקום.
שימושים: 70% HD,מחשב,משחקי מחשב
30% SD,DVD
סגור על LCD
תקציב עד 7.5
עכשיו,ההתלבטות הכי גדולה שלי היא בין הפיליפס 7403/7603 לבין הסמסונג A650.
הבנתי שאת ה7403 אפשר להשיג בסביבות 7 בשקם אלקטריק.הבעיה היא שלאף אחד מהורים שלי או הקרובים אליהם אין כרטיס "חבר". בכל מקרה על פי סיפור בפורום אפשר להשיג באותו מחיר באלמ בלי הכרטיס אז לא משנה.
את ה7603 אפשר להשיג במכרזים של וואלה שופס,אבל נגיד והם מאשרים מחיר 6800 שאני מציע עליה,השאלה היא האם שווה להשקיע עוד קצת לסמסונג.
את הסמסונג הציאו לי ב7.5 ואני מאמין שאני יוכל להוריד עוד....
פתחתי דיון בAVSFORUM,די הפתיעו אותי התגובות:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1132831
מה גם שפסח בפתח,והשאלה היא האם תהיה הוזלה על הדגמים האלה..
ואחרי החפירה הזאת,מה אתם אומרים? מה לדעתכם כדאי? תודה מראש..
מרחק צפייה 3 מטר,תחליף 42 אינץ' ישנה שזכיתי בה שכבר נמצאת במקום.
שימושים: 70% HD,מחשב,משחקי מחשב
30% SD,DVD
סגור על LCD
תקציב עד 7.5
עכשיו,ההתלבטות הכי גדולה שלי היא בין הפיליפס 7403/7603 לבין הסמסונג A650.
הבנתי שאת ה7403 אפשר להשיג בסביבות 7 בשקם אלקטריק.הבעיה היא שלאף אחד מהורים שלי או הקרובים אליהם אין כרטיס "חבר". בכל מקרה על פי סיפור בפורום אפשר להשיג באותו מחיר באלמ בלי הכרטיס אז לא משנה.
את ה7603 אפשר להשיג במכרזים של וואלה שופס,אבל נגיד והם מאשרים מחיר 6800 שאני מציע עליה,השאלה היא האם שווה להשקיע עוד קצת לסמסונג.
את הסמסונג הציאו לי ב7.5 ואני מאמין שאני יוכל להוריד עוד....
פתחתי דיון בAVSFORUM,די הפתיעו אותי התגובות:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1132831
מה גם שפסח בפתח,והשאלה היא האם תהיה הוזלה על הדגמים האלה..
ואחרי החפירה הזאת,מה אתם אומרים? מה לדעתכם כדאי? תודה מראש..
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
גם לי היתה אותה התלבטות לפני חצי שנה בין שלושת המסכים ובסוף בחרתי ב7603.
בשידורי sd היתרון של שני המסכים של פיליפס היה בולט ביותר ובשידורי hd הרמות שוות אבל ב-7603 יש את האמבלייט שמוסיף
מאוד כאשר צופים בחדר חשוך.
בשידורי sd היתרון של שני המסכים של פיליפס היה בולט ביותר ובשידורי hd הרמות שוות אבל ב-7603 יש את האמבלייט שמוסיף
מאוד כאשר צופים בחדר חשוך.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
השחורים של פיליפס עולים על הסמסונג הנ"ל .
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא בהכרח, לא מדויק...claudia
בדוק אותם אחד מול השני, דווקא אחת ההיתרנות של הסמסונג הנ''ל היא בשחורים ושל סמסונג וסוני בכלל.
ההיתרונות של הפיליפס הם בשידורים רגילים אך גם פה מדובר בעניין של טעם אישי הצבעים של סמסונג מאוד חיים וחזקים, פיליפס קצת יותר שמרנים יש כאלה שאוהבים ככה ויש כאלה שאוהבים ככה, אם תשים אותם אחד ליד השניה הפיליפס תיראה לך יותר כהה ומשעממת, אך הצבעים שלה יראו לך יותר טבעי...זה משהו שבהחלט שמים לב עליו עם כיול נכון למצב אופטימלי של שני המסכים.
עצה שלי תיגש לחנות הקרובה לביתך ותצפה בשני הדגמים....זו החלטה קשה, אני יכול להגיד כאחד שמכיר אישית את שני הדגמים והתעסק במקצוע, הרבה חברים שלי עוד מתעסקים עדיין בדעות חלוקות איתי לגבי מי עדיפה, ואני מדבר על אנשים שמתעסקים בתחום ברמה של מחירת מאות מוצרים כאלה בשנה.
עצה נוספת- אל תדבר עם האנשי מחירות הם רק ינסו למשוך אותך למה שהם מעדיפים למכור יש כאלה שיש להם יותר אחוזים על הסמסונג ויש כאלה שמעדיפים למכור את הפיליפס....
תוכל להעזר בהם אבל סמוך על העניים שלך ותבדוק ביותר מחנות אחת, כיוון שיש מספר גדול של חנוויות שלא יודעות לכייל מסכים נכון לכן ההשוואה לא תיהיה הוגנת.
מעבר לזה כל עצה או דעה אישית שלי או מישהו פה בפורם לא רלוונטית כיוון שזה באמת עניין של טעם אישי בנוגע לשני המסכים הנ''ל.(7403vs a650)
בהצלחה.
ההיתרונות של הפיליפס הם בשידורים רגילים אך גם פה מדובר בעניין של טעם אישי הצבעים של סמסונג מאוד חיים וחזקים, פיליפס קצת יותר שמרנים יש כאלה שאוהבים ככה ויש כאלה שאוהבים ככה, אם תשים אותם אחד ליד השניה הפיליפס תיראה לך יותר כהה ומשעממת, אך הצבעים שלה יראו לך יותר טבעי...זה משהו שבהחלט שמים לב עליו עם כיול נכון למצב אופטימלי של שני המסכים.
עצה שלי תיגש לחנות הקרובה לביתך ותצפה בשני הדגמים....זו החלטה קשה, אני יכול להגיד כאחד שמכיר אישית את שני הדגמים והתעסק במקצוע, הרבה חברים שלי עוד מתעסקים עדיין בדעות חלוקות איתי לגבי מי עדיפה, ואני מדבר על אנשים שמתעסקים בתחום ברמה של מחירת מאות מוצרים כאלה בשנה.
עצה נוספת- אל תדבר עם האנשי מחירות הם רק ינסו למשוך אותך למה שהם מעדיפים למכור יש כאלה שיש להם יותר אחוזים על הסמסונג ויש כאלה שמעדיפים למכור את הפיליפס....
תוכל להעזר בהם אבל סמוך על העניים שלך ותבדוק ביותר מחנות אחת, כיוון שיש מספר גדול של חנוויות שלא יודעות לכייל מסכים נכון לכן ההשוואה לא תיהיה הוגנת.
מעבר לזה כל עצה או דעה אישית שלי או מישהו פה בפורם לא רלוונטית כיוון שזה באמת עניין של טעם אישי בנוגע לשני המסכים הנ''ל.(7403vs a650)
בהצלחה.
אין בסביבה שלי איפה לראות את A650...[חיפה]
ראיתי את ה7403,והיא נראית בסדר...לא משהו מיוחד.
מצד אחד לפיליפס יתרונות רבים:
2 אינץ יותר,אמבלייט,2 כניסות סקארט,מחיר זול יותר
מצד שני...לראות את התגובות שם...וגם כולם אומרים שסמסונג הוא LCD השנה..ושחורים של פלזמה :X
ראיתי את ה7403,והיא נראית בסדר...לא משהו מיוחד.
מצד אחד לפיליפס יתרונות רבים:
2 אינץ יותר,אמבלייט,2 כניסות סקארט,מחיר זול יותר
מצד שני...לראות את התגובות שם...וגם כולם אומרים שסמסונג הוא LCD השנה..ושחורים של פלזמה :X
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
אני מסכים עם guy11, השחורים של הסמסונג הרבה יותר טובים משל הפיליפס בעיקר בגלל המסך המבריק. כאשר יש קצת אור בחדר, השחורים של המסך הזה מדהימים אותי כל פעם מחדש.guy11 כתב:אני ראיתי בדיוק הפוך.המסך המבריק של הסמסונג נותן לה שחורים טובים יחסית ל LCD.claudia5 כתב:השחורים של פיליפס עולים על הסמסונג הנ"ל .......
לי היתה את אותה התלבטות לפני 5 חודשים ובסופו של דבר לקחתי את 40 A650 ויום אחרי זה שדרגתי ל46 A650 ואני יכול להגיד לך שאין מאושר ממני.
חברים שלי מחכים שאני יזמין אותם לראות כדורגל, פשוט תענוג.
לא בעיית שחורים ולא כלום, פשוט רואים מדהים(ממיר HOT HD) וגם ב PS3.
אל תחשוב פעמיים ותהיה שלם עם ההחלטה, לא תצטער.
חברים שלי מחכים שאני יזמין אותם לראות כדורגל, פשוט תענוג.
לא בעיית שחורים ולא כלום, פשוט רואים מדהים(ממיר HOT HD) וגם ב PS3.
אל תחשוב פעמיים ותהיה שלם עם ההחלטה, לא תצטער.
נראה כאילו כל מי שהגיב לך שם בפורום לא באמת מכיר את הדגמים.
אני כבר זמן מה עם אותה דילמה בדיוק ולא מצליח להחליט.
יש לי שאלה שכבר שאלתי בעבר רק לגבי הסמסונג ולא קיבלתי לגביה תשובה: מישהו יודע איזה סוג פאנלים יש בטלוויזיות האלו? אני מתכוון לטכנולוגיה: האם זה פאנל מזן IPS או VA?
אני כבר זמן מה עם אותה דילמה בדיוק ולא מצליח להחליט.
יש לי שאלה שכבר שאלתי בעבר רק לגבי הסמסונג ולא קיבלתי לגביה תשובה: מישהו יודע איזה סוג פאנלים יש בטלוויזיות האלו? אני מתכוון לטכנולוגיה: האם זה פאנל מזן IPS או VA?
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
ההבדלים בין שלושת הדגמים ממש קלים. ראיתי את שלושתם אחד ליד השני והיה לי קשה להחליט מי יותר טוב.
אני הייתי הולך על הפיליפס אבל לא משיקולי איכות. היא יפה יותר וזולה יותר. מכיון שההפרש המחיר בין ה 7403 ל 7603 הוא זעום הייתי קונה את ה 7403 בשביל השקט הנפשי
אני הייתי הולך על הפיליפס אבל לא משיקולי איכות. היא יפה יותר וזולה יותר. מכיון שההפרש המחיר בין ה 7403 ל 7603 הוא זעום הייתי קונה את ה 7403 בשביל השקט הנפשי