הסיפור שלי, שמתאים אולי יותר לקבוצת תמיכה, הוא שבערך שבועיים מהיום שבו התחדשתי במסך שבכותרת (אצל רונן מדיוידי סנטר, בשביעות רצון מלאה ועל כך אולי בשרשור נפרד), נחרדתי לגלות בו שריטה (שלא הייתה שם קודם). בערך 5 ס"מ בצד הימני התחתון.
שאלה מתוך כאב לב - פיוניר 5090
מהי, מניסיונכם, מידת הסיכון לכך שבמהלך חייו של מסך דק שתלוי על הקיר בסלון, המסך עצמו (לא המסגרת) יישרט בטעות, ובלי שיש גורמים מתערבים כמו ילד, חתול או תנין בבית?
הסיפור שלי, שמתאים אולי יותר לקבוצת תמיכה, הוא שבערך שבועיים מהיום שבו התחדשתי במסך שבכותרת (אצל רונן מדיוידי סנטר, בשביעות רצון מלאה ועל כך אולי בשרשור נפרד), נחרדתי לגלות בו שריטה (שלא הייתה שם קודם). בערך 5 ס"מ בצד הימני התחתון.
יש לי חשד לגבי קרובת משפחה מסוימת שביקרה אצלי ואולי עברה עם משהו כבד ליד זה. עכשיו אולי לא שמים לב לשריטה במיוחד, אבל למי שיודע שהיא שם כבר אין דרך חזרה. 
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לדעתי בקר אצל הקרובת משפחה הזאת ו........

באמת לא נעים
הלוואי ואלה יהיו הבעיות היחידות שלך.
באמת לא נעים
הלוואי ואלה יהיו הבעיות היחידות שלך.
נערך לאחרונה על ידי shraga007 ב 27/03/2009 12:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא הבנתי איך אתה רוצה את התשובה
באחוזים או במספרים יחסיים
אבל
ליבי ליבי עלייך
חבל שגילית את זה
מסוג הדברים שעדיף לא לגלות
למרות שתמיד יבוא הנודניק ויגלה עבורך
באחוזים או במספרים יחסיים
אבל
ליבי ליבי עלייך
חבל שגילית את זה
מסוג הדברים שעדיף לא לגלות
למרות שתמיד יבוא הנודניק ויגלה עבורך
העם דורש..... כל מיני דברים
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
כנ"לאיינשטיין כתב:אצלי הפלזמה תלוייה על הקיר כשלפניה יש מזנון. זה די פותר את הבעיה, אצלי הילדים לא מטפסים על המזנון (תכונה מולדת)...
...
גיאH, שלא תדע עוד צער
אגב, אי אפשר לנסות להפעיל אחריות ולומר שהמסך הגיע ככה? אגב, זה גם יכול להיות מאוד שכן, ושלא שמת לב לזה בהתחלה..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמו השריטה הראשונה על רכב חדש - כאב לב...
צריך לשים תייל מסביב לציודים חדשים
צריך לשים תייל מסביב לציודים חדשים
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
עוד כמה חודשים זה יפסיק לעניין אותך ככה זה בחיים NEXT 
בקשר לקרובת משפחה , אני בתור עונש הייתי מכניס אותה לחדר אטום עם מסך LCD ונותן לה לצפות שלשה ימים רצופים בערוץ 11 ככה שתתן כבוד לפלזמות
בקשר לקרובת משפחה , אני בתור עונש הייתי מכניס אותה לחדר אטום עם מסך LCD ונותן לה לצפות שלשה ימים רצופים בערוץ 11 ככה שתתן כבוד לפלזמות
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מדובר על המסך או על המסגרת השחורה ?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עוזרת בית ממהרת + שואב אבק \ מטאטא \ מגב.
שילוב קטלני ..
שילוב קטלני ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לי זה קרה עים מסך מחשב EIZO S1910 ואז הוא עבר לחדר הילדים ואני היתחדשתי ב S1931....
אן מה לעשות אן מושלם גם לנו יש צלקות בנשמה צלקות מניתוחים שערות לבנות..... וסתימות שחורות בשיניים ! למכשירים לדיסקים ולתקליטים יש שריטות....
כך את זה בקלות אחרת זה יוביל אותך לביקור אצל קרדיולוג !
תהיה לך סיבה טובה לקצר את הזמן לשידרוג הבא...
תעשה ביטוח דירה אולי יגנבו לך אותה ותיקנה חדשה.
אן מה לעשות אן מושלם גם לנו יש צלקות בנשמה צלקות מניתוחים שערות לבנות..... וסתימות שחורות בשיניים ! למכשירים לדיסקים ולתקליטים יש שריטות....
כך את זה בקלות אחרת זה יוביל אותך לביקור אצל קרדיולוג !
תהיה לך סיבה טובה לקצר את הזמן לשידרוג הבא...
תעשה ביטוח דירה אולי יגנבו לך אותה ותיקנה חדשה.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
גיאH כתב:מהי, מניסיונכם, מידת הסיכון לכך שבמהלך חייו של מסך דק שתלוי על הקיר בסלון, המסך עצמו (לא המסגרת) יישרט בטעות, ובלי שיש גורמים מתערבים כמו ילד, חתול או תנין בבית?
![]()
![]()
יש לי חשד לגבי קרובת משפחה מסוימת שביקרה אצלי ואולי עברה עם משהו כבד ליד זה. עכשיו אולי לא שמים לב לשריטה במיוחד, אבל למי שיודע שהיא שם כבר אין דרך חזרה.
[/quote
באמת כואב הלב....אך הבריאות בסדר?....אז...לפי מילות השיר אני ממליץ....
"הלאה, צריך ללכת הלאה......."...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אודיופיל נפטר ,dodi88 כתב:בואו נקים מצבה לפלאזמה
אנשים פה יצאו מן הכלים אה, מנחמים אותו כאילו קרוב משפחה נפטר ואשכרה משתתפים בצערו .
קצת פרופורציות בחיים הלוואי ואלו היו הבעיות היחידות
ת.נ.צ.ב.ה...
החברה שואלים מה היה לו ?
עונים : פיוניר, טושיבה ומורל