Tom Clancy's EndWar
אם לא שיחקת אז אני אגיד לך כך: חייב מיקרופון. זה לא משחק אסטרגיה רגיל. בא נקרא לזה אסטרגיה מגוף שלישי. אני אסביר, אתה לא רואה את כל היחידות שלך מלמעלה אלא בוחר יחידה והמצלמה מציצה מעבר ל"כתף" שלה. האפשרות שלך לראות את מצב שדה הקרב בשלמותו היא דרך מפה שמתעדכנת בזמן אמת. לכן, חייב מיקרופון. רק כך ניתן לשלוט על כל היחידות בצורה אפקטיבית ולנצח מבלי להשתמש במפה כל הזמן. הפלוס: זה כנראה הכי קרוב למג"ד שתגיע וזה גם עובד טוב למרבה הפלא. המינוס: לוקח זמן להתרגל והחדר חייב להיות שקט כדי למנוע שיבוש בקליטת הפקודה הקולית (המשחק מנמיך את הווליום אוטומטית כשאתה נותן פקודה).
לבסוף, אם יש לך מחשב מספיק חזק אז אפשר גם להוריד את המשחק למחשב. ושוב, אם אין לך אוזניית בלוטות' אז אל תחשוב אפילו על לקנות את המשחק לקונסולה.
לבסוף, אם יש לך מחשב מספיק חזק אז אפשר גם להוריד את המשחק למחשב. ושוב, אם אין לך אוזניית בלוטות' אז אל תחשוב אפילו על לקנות את המשחק לקונסולה.
1.אפשר להשתמש באוזניה של הסלולר
2.אפשר גם בלי , אני הסתדרתי בסדר.אבל לא הייתי ממליץ כי כל הקטע של המשחק זה האזניה הזו...
3.המשחק לדעתי לא משחק טוב....תחכה לרד אלרט 3.אם אתה בכל זאת מעוניין אז יש אותו בVGP ב 30$
2.אפשר גם בלי , אני הסתדרתי בסדר.אבל לא הייתי ממליץ כי כל הקטע של המשחק זה האזניה הזו...
3.המשחק לדעתי לא משחק טוב....תחכה לרד אלרט 3.אם אתה בכל זאת מעוניין אז יש אותו בVGP ב 30$
- Traklin
- עוסק בתחום

- תגובות: 190
- שם מלא: ליאור א.
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שחקתי במלא..
ומה אני אגיד? לא אהבתי אותו בכלל
יש גם את ה"סימולטור" החדש של טום קלנסי,נחמד לא משהו גם...

ומה אני אגיד? לא אהבתי אותו בכלל
יש גם את ה"סימולטור" החדש של טום קלנסי,נחמד לא משהו גם...
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il