שלום לכולם,
בתור בחור שלא ממש מבחין בדקויות של sound, או לפחות הסתפק עד כה בשני רמקולים מצרצרים באלביט 29 הישנה, רציתי לשדרג את החוויה ובנוסף לפלזמה/LCD (כנראה V80) ביקשתי בחנות מתמחה שימליצו לי על המערכת מוכנה ולא יקרה.
הומלץ לי על ה- Pioneer HTZ-370DV Theater System, כאשר נאמר לי שהיא קיבלה אחלה ביקורות.
לאחר שלא מצאתי יותר מדי אזכורים בחיפוש פה ובגוגל, עולות השאלות:
1) האם מערכת שכזו באמת שווה את המחיר שלה?
2) האם למשהו יש מערכת דומה של פיוניר והוא מרוצה?
3) האם המערכות הללו מוגבלות מבחינת החיבורים,ז"א - למקרה וארצה להחליף בעתיד את ה DVD המצורף במגבר טוב יותר - האם זה יהיה אפשרי?
ברור לי שלאודיופילים המערכות הללו לא מספקות בלשון המעטה אבל אני לא מחשבי עצמי לאודיופיל ולכן אודה לתגובות רלוונטיות.
Pioneer HTZ-373DV Theater System
קצת פרטים טכניים כלליים - זה כל מה שמצאתי:.
[left]This latest combo features amplifier output 60W×5ch, HDMI output in 1080p and, DSP technology.
It has the capability to decode Dolby NR Digital, Dolby NR Professional Logic II, and DTS formats.
Five 60W surround speakers, one 30W central speaker and one 60W subwoofer offer a playback frequency zone of 82Hz - 20kHz. [/left]
[left]This latest combo features amplifier output 60W×5ch, HDMI output in 1080p and, DSP technology.
It has the capability to decode Dolby NR Digital, Dolby NR Professional Logic II, and DTS formats.
Five 60W surround speakers, one 30W central speaker and one 60W subwoofer offer a playback frequency zone of 82Hz - 20kHz. [/left]