שילוב Sub עם Polk LSi9

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
אילון פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
שם מלא: אילון
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אני בדרך לרכוש רמקולים שישמשו בעיקר למוסיקה (רוק, אקוסטי והופעות חיות) אבל גם ק"ב. ככל הנראה יוגברו ע"י 3100 NAD שישמש כ POWER בשילוב רסיבר ק"ב.

מה אומרים על שילוב מדפיים + סאב? האם מעשה כפירה?
אני יודע ש ה LSi9 הם אחד הזוגות המדפיים עם הבאס הכי מלא בגזרה (האזנתי ל Focal 807, Triangle B&W 705, Paradigm S40 ועוד) יחד עם זאת, למרות הפרוט המדהים, הטוויטר הנעים והבמה "בפנים" - חסר לי הבס ההדוק "בבטן".
הוזהרתי ששילובם עם סאב (בראש יושבים לי Sunfire HRS 8/10) יהיה כרוך בכיוונון מתמיד של הסאב ובפגיעה בתמונת הסאונד המקורית שלהם.

אני יודע שרמקולים רצפתיים יכולים לתת מענה לטעם ולצורך שלי - אבל הם לא מסתדרים לי עם העיצוב.

האם למישהו ניסיון עם סיטואציה דומה?
האם אכן לא ניתן ליהנות מבאס עמוק והדוק מבלי שסאב יפגע בביצועים של זוג מדפי?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

שום מעשה הוא לא מעשה כפירה אם אתה נהנה מהתוצאה.
השאלה היא מה המחיר כדי להגיע לזה....

אפשר להגיע לתוצאה טובה עם מדפיים וסאב, השאלה היא באיזה מחיר (כסף, מיקום, מדידות וכו').
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

אילון פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
שם מלא: אילון
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

"המחיר" במונחי סאונד

שליחה #3 

MartinHSabag כתב:שום מעשה הוא לא מעשה כפירה אם אתה נהנה מהתוצאה.
השאלה היא מה המחיר כדי להגיע לזה....

אפשר להגיע לתוצאה טובה עם מדפיים וסאב, השאלה היא באיזה מחיר (כסף, מיקום, מדידות וכו').
...
הי מרטין,
השאלה הי מהו המחיר שאני עלול לשלם בגזרת הסאונד? אין לי בעיה למדוד ולכוונן כמו שצריך - אבל פעם אחת בלבד ולא פר כותר מוסיקה. המיקום יכול להיות גמיש ותקציב לסאב עומד על K5)

כל הנ"ל הנם מחירים שאוכל לחיות איתם. מאידך אם תפעול המערכת ידרוש כוונן מתמיד או יגרום ל LSI9 להשמע פחות טוב מאשר ללא סאב אז.... בעיה.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #4 

כמעט כמו בכל דבר שקשור באודיו - גם זה עניין לטעם אישי.
הטוב ביותר מבחינתך זה להשאיל סאב לניסיון בבית (יש דברים כאלה ובדרך כלל זה גם לא כרוך בתשלום מיוחד כי אם זהימצא חן בעיניך אז תרכוש אותם....).

אגב,
אם אתה מחפש רמקול מדף עם באס חזק אני יכול להמליץ לך על JAMO (נדמה לי שזה היה דגם 803 או דגם 430) שהבאס שלו פשוט העיף אותי אחורה...ברמת המחיר שלו (זול יותר מהפולק LSI9 ) לא שמעתי מדפי עם באס כזה.
ארז

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

אחת הבעיות בשילוב של סאב זה הרגישות השונה, מה שאומר שהכיוון יעיל בווליום אחד....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #6 

לי יש בסלון LSI9+ DENO PMA 1500AE + סטנדים של מישן סטנדרט (הגדולים ביותר) שהן שידוך נהדר ולא חסרים לי באסים והסלון שלי 35 מטר.... מלא ברהיטים.

הכל שאלה של סטנדים והתאמה בן הרמקול למגבר...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46371
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #7 

אין ממש קשר לסטנדים, סאב יתן באסים טובים יותר מכל שילוב של סטנד\הגברה.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #8 

לדעתי ודעת אוזני יש הבדל גדול, סטנד נכון עים ספייקים לא בולע את הבאסים ולרמקול הזה לא חסרים באסים.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”