האם יכול להיות שנטוויז'ן מגבילה מהירות הורדה?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
בזמן האחרון שמתי לב שהביטורנט מוריד לאט גם כאשר אני משתמש בטורנטים מאתר פרטי (טורנטליץ'), ושמתי לב גם שהאינטרנט ממש איטי בחלק מהאתרים,
אני לקוח של נטוויז'ן בADSL, האם יכול להיות שהם התחילו להגביל מהירות בחלק מהאתרים\הורדות?
תודה
בזמן האחרון שמתי לב שהביטורנט מוריד לאט גם כאשר אני משתמש בטורנטים מאתר פרטי (טורנטליץ'), ושמתי לב גם שהאינטרנט ממש איטי בחלק מהאתרים,
אני לקוח של נטוויז'ן בADSL, האם יכול להיות שהם התחילו להגביל מהירות בחלק מהאתרים\הורדות?
תודה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
sam22, הרגת אותי
hananmori12 - אתה יודע כמה ארוך השרשור על הגבלות מהירויות הורדה ? בטח שהם חוסמים. אגב- אם תתחבר לאתר הורדות בישראל בלבד לא תרגיש הפרעות, רק לאלו בחו"ל... מענין למה..
hananmori12 - אתה יודע כמה ארוך השרשור על הגבלות מהירויות הורדה ? בטח שהם חוסמים. אגב- אם תתחבר לאתר הורדות בישראל בלבד לא תרגיש הפרעות, רק לאלו בחו"ל... מענין למה..
Vocare Ad Regnum
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

בזמן האחרון התחלתי להרגיש את זה באינטרנט\בהורדות, זה ממש מתחיל להיות בלתי נסבל לפעמים,
איזה חברות לא מגבילות מהירות וכל הדברים שמסביב לזה?
תודה לכם חברה
איזה חברות לא מגבילות מהירות וכל הדברים שמסביב לזה?
תודה לכם חברה
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אקספון זה חברה?
ואורנג' היא ספקית אינטרנט כמו נטוויז'ן וכו'..?
תודה
ואורנג' היא ספקית אינטרנט כמו נטוויז'ן וכו'..?
תודה
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי תודה בינתיים אני יבדוק את זה.
אולי אתה לא לבד בעניין הזה...hananmori12 כתב:שלום,
תודה...
משך חודשיים הייתי מחובר דרך נטוויזן (תשתית של HOT) במהירות של 2.5 מגה ללא הפרעות והורדה במהירות מקסימלית (שימוש ב Torrentleech דרך Giganews).
לפני שבועיים שדרגתי ל 5 מגה- ההורדה הייתה רציפה ומקסימלית אולם בשבוע האחרון אני נתקל בהאטה משמעותית היורדת לפחות מ 2 מגה. (מעניין שבמהלך הלילה המהירות חוזרת ל 5 מגה ).
דיברתי עם נציגים בנטויזן ובכבלים, שאלתי אותם אם יש חסימת פורטים וכדומה..
כמובן, לא קיבלתי כל תשובה...
זה לא מצחיק בכלל, אבל לאחר שפניתי אליהם, מהירות ההורדה חזרה לשיא.
תמשיך לעדכן בנושא.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

כן זה ממש בתקופה האחרונה האטה הזאת, האם לאחר שפנית אליהם המהירות חזרה להיות נורמלית?jdakwar כתב:אולי אתה לא לבד בעניין הזה...hananmori12 כתב:שלום,
תודה...
משך חודשיים הייתי מחובר דרך נטוויזן (תשתית של HOT) במהירות של 2.5 מגה ללא הפרעות והורדה במהירות מקסימלית (שימוש ב Torrentleech דרך Giganews).
לפני שבועיים שדרגתי ל 5 מגה- ההורדה הייתה רציפה ומקסימלית אולם בשבוע האחרון אני נתקל בהאטה משמעותית היורדת לפחות מ 2 מגה. (מעניין שבמהלך הלילה המהירות חוזרת ל 5 מגה ).
דיברתי עם נציגים בנטויזן ובכבלים, שאלתי אותם אם יש חסימת פורטים וכדומה..
כמובן, לא קיבלתי כל תשובה...
זה לא מצחיק בכלל, אבל לאחר שפניתי אליהם, מהירות ההורדה חזרה לשיא.
תמשיך לעדכן בנושא....
אני ינסה לפנות אליהם.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עשה גם בדיקה מול ספקית התשתית שלך, אולי עשו שם שינוי.
תבדוק - אתרים בישראל רצים טוב ?
תיכנס לעשות הורשה לבדיקת מהירות, אם היא רצה מהר - והורדות בחו"ל לא - זו הגבלה. השאלה איפה.
תבדוק - אתרים בישראל רצים טוב ?
תיכנס לעשות הורשה לבדיקת מהירות, אם היא רצה מהר - והורדות בחו"ל לא - זו הגבלה. השאלה איפה.
Vocare Ad Regnum
שלום לכולם
ישנה מגמה בקרב ספקיות ה- ISP להוסיף רכיב רשת שנקרא DPI שזהו הוא deep package inspection
הרכיב הנ"ל זה כמו ראוטר אבל מאוד חזק מבחינת יכולות יודע לטפל ב- 10GBps וניתן לשים כמה שרוצים
מה שהם יכולים לעשות זה בעזרתו לאתר דפוסי פאקטים שחוזרים על עצמם ולהוריד את המהירות עד הפקט הבודד
זה אומר שהם יכולים לזהות P2P (peer 2peer) ולחסום אותו או להוריד מהירות ע"י CoA
ובו בזמן לא לפגוע בשאר השירותים הקיימים
עכשיו תשאלו למה לעשות זאת????
1. חברות ה- ISP קונות ציוד רשת עבור כמות מנויים קטנה ממה שיש להם בפועל ולכן שכמות המשתמשים עולה וגם נתוני הצריכה (תכפילו ותראו על איזה מספרים מדובר) ולכן הם לומדות לבצע אופטימיזציה לרשת ובכך להקטין את הכמות מידע שזורם ברשת
2. כדי לעודד לשדרג חבילות
מה עושים:
1. מחליפים מידע בפורומים ומתנתקים וה- ISP או שמאיימים
2. מורידים מוצפן כגון USENET ואז ה- DPI לא יודע לזהות את ה- P2P
3. שמישהו ייקח יוזמה ויבנה פורום קטן ומצומצם עם שימוש בהצפנות ונשתף אחד את השני .......
ולכן לסיכום סליחה על הנאום ומקווה שהשכלתם - כנסו לקרוא על ה- DPI שזה מכונה חכמה וחזקה מאוד (LAYER 7)
במקביל שווה לבדוק עם הרגולטור בארץ האם זה חוקי, אני מניח שאלו אשר התחברו מזמן לא מופיע להם בחוזה דבר שכזה ולמנויים החדשים הוסיפו מבלי שהם יודעים
ערן
ישנה מגמה בקרב ספקיות ה- ISP להוסיף רכיב רשת שנקרא DPI שזהו הוא deep package inspection
הרכיב הנ"ל זה כמו ראוטר אבל מאוד חזק מבחינת יכולות יודע לטפל ב- 10GBps וניתן לשים כמה שרוצים
מה שהם יכולים לעשות זה בעזרתו לאתר דפוסי פאקטים שחוזרים על עצמם ולהוריד את המהירות עד הפקט הבודד
זה אומר שהם יכולים לזהות P2P (peer 2peer) ולחסום אותו או להוריד מהירות ע"י CoA
ובו בזמן לא לפגוע בשאר השירותים הקיימים
עכשיו תשאלו למה לעשות זאת????
1. חברות ה- ISP קונות ציוד רשת עבור כמות מנויים קטנה ממה שיש להם בפועל ולכן שכמות המשתמשים עולה וגם נתוני הצריכה (תכפילו ותראו על איזה מספרים מדובר) ולכן הם לומדות לבצע אופטימיזציה לרשת ובכך להקטין את הכמות מידע שזורם ברשת
2. כדי לעודד לשדרג חבילות
מה עושים:
1. מחליפים מידע בפורומים ומתנתקים וה- ISP או שמאיימים
2. מורידים מוצפן כגון USENET ואז ה- DPI לא יודע לזהות את ה- P2P
3. שמישהו ייקח יוזמה ויבנה פורום קטן ומצומצם עם שימוש בהצפנות ונשתף אחד את השני .......
ולכן לסיכום סליחה על הנאום ומקווה שהשכלתם - כנסו לקרוא על ה- DPI שזה מכונה חכמה וחזקה מאוד (LAYER 7)
במקביל שווה לבדוק עם הרגולטור בארץ האם זה חוקי, אני מניח שאלו אשר התחברו מזמן לא מופיע להם בחוזה דבר שכזה ולמנויים החדשים הוסיפו מבלי שהם יודעים
ערן