ערוצי בסיס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אנחנו מעוניינים לבטל את YES אצלנו בבית אבל בכל זאת רוצים לשמור על ערוצי הבסיס (2,10 וכו'). מהי האופציה הכי זולה כיום ? שימו לב, מדובר ב5 ממירים.

תודה.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול לבקש מ- yes הקפאה לתקופה של עד 4 חודשים ב- 15 ש"ח לחודש ויש לך את הערוצים ה"חופשיים".
בניתוק מוחלט, תוכל לקלוט את הערוצים בעזרת אנטנה - רק את ערוץ 2, 1, 33 ואולי 23. את ערוץ 10 לא ניתן לקלוט באנטנה.
בעוד מספר חודשים אמור להתחיל ה- DTT ואז תקבל את הערוצים 10,11,22,33,99 בעזרת תשלום חד-פעמי לממיר.

מומלץ בשבילך לנסות את ההקפאה ל- 4 חודשים, אולי תבקש מ- yes לתקופה אפילו של חצי שנה.

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

על ה DTT שמעתי, אך נראה שזה הולך להתעכב בעוד כמה חודשים. לגבי YES, ההתחייבות שלנו מסתיימת בקרוב ואני אעדיף להתנתק מהם מאשר למצוא פתרון עוד 4 חודשים 8)

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

לפי עיתון גלובוס באינטרנט, DDT אמור להתחיל בספטמבר 09.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

קודם כל, אתה לא חייב לנצל את כל התקופה להקפאה. אתה תמיד תוכל להתנתק מהם במצב הזה. בזמן הזה תוכל להמשיך ולבחון את האופציות.

באנטנה כיום לא ניתן לקלוט את ערוץ 10 ושאר הערוצים - הקליטה בהם לא משהו (אחרי הכל, אנטנה).
DTT אמור להתחיל בעוד כמה חודשים, תמיד יכול להיות עיכוב כי זה משהו באחריות המדינה, אבל זה עדיין צפוי לקרות.

אופציה נוספת היא צלחת לווין פרטית. אני לא יודע אם בשביל ערוצי הבסיס צריך גם ממיר אבל הצלחת עצמה אמורה לעלות כ- 1500 ש"ח נראה לי. אני גם לא יודע כמה עיניות LNB תצטרך... אתה אומר שיש לך כיום 5 ממירים, אז יכול להיות שתצטרך 5 עיניות אבל זה מומלץ שמישהו שמבין יותר בתחום הצלחות לווין יענה לך.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #6 

smallville4r כתב:קודם כל, אתה לא חייב לנצל את כל התקופה להקפאה. אתה תמיד תוכל להתנתק מהם במצב הזה. בזמן הזה תוכל להמשיך ולבחון את האופציות.

באנטנה כיום לא ניתן לקלוט את ערוץ 10 ושאר הערוצים - הקליטה בהם לא משהו (אחרי הכל, אנטנה).
DTT אמור להתחיל בעוד כמה חודשים, תמיד יכול להיות עיכוב כי זה משהו באחריות המדינה, אבל זה עדיין צפוי לקרות.

אופציה נוספת היא צלחת לווין פרטית. אני לא יודע אם בשביל ערוצי הבסיס צריך גם ממיר אבל הצלחת עצמה אמורה לעלות כ- 1500 ש"ח נראה לי. אני גם לא יודע כמה עיניות LNB תצטרך... אתה אומר שיש לך כיום 5 ממירים, אז יכול להיות שתצטרך 5 עיניות אבל זה מומלץ שמישהו שמבין יותר בתחום הצלחות לווין יענה לך.
...
לצלחת לווין לא צריך 5 LNB צריך LNB עם יציאה של 4
http://www.satshop.co.il/lnb4.cfm
או של 8 אין של 5
http://www.satshop.co.il/lnb8.cfm
ואז מורידים 4 כבלים כל אחד לממיר או לארון תקשורת (אופצייה די יקרה לבחור)
מניסיון אישי תגיד להם שינתקו אותך, הם לא יעשו זאת מיד
מה עוד שעד שהם באים תעבור כמה וכמה נסיונות לשנות את דעתך.
אם בכל זאת תרצה להתנתק זה יקח להם כחודש לקחת את הציוד
כשיקבעו לך תאריך חכה יום לפני ותתקשר לשינוי תאריך
ניתוק זה יתן לך עוד כחודש 8)
אור שפע ואהבה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #7 

smallville4r כתב:אתה יכול לבקש מ- yes הקפאה לתקופה של עד 4 חודשים ב- 15 ש"ח לחודש ויש לך את הערוצים ה"חופשיים".
...
רק לדייק - העלות היא 15 ש"ח על כל ממיר. עבור 5 ממירים העלות תהיה 75 ש"ח אלא אם YES יתגמשו ויתנו איזושהי הנחה.
הקפאה היא לתקופה של חודש לפחות ועד ארבעה חודשים. קשרי לקוחות נוטים לאשר הארכת ההקפאה עד ל-6 חודשים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

ננסה להתנתק מהם ונראה מה יצא :D

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה