מחפש לקנות אוזניות IN EAR
אני אתחיל בסיפור רקע שיתן לכם פרספקטיבה על אילו אוזניות כדאי לי ללכת
אז אני במקצועי שליח
אני עובד מ 8 בבוקר ועד 6 בערב ובכל הזמן הזה מחוברת לי אוזניה לאוזן שמאל
שיורדת פעמים ספורות וגם אז לפרקי זמן קצרים
עכשיו אני אוהב לשמוע מוזקיה בעבודה כי זה מעביר לי את הזמן יופי
אבל מצד שני האוזניות שיש לי כרגע הם די זולות וצורמות
לכן חשבתי לשדרג וחשוב מאוד שהאוזניות שאני אקנה יהיו איכותיות ,נוחות , ולא אטומים לגמרי
אז אני במקצועי שליח
אני עובד מ 8 בבוקר ועד 6 בערב ובכל הזמן הזה מחוברת לי אוזניה לאוזן שמאל
שיורדת פעמים ספורות וגם אז לפרקי זמן קצרים
עכשיו אני אוהב לשמוע מוזקיה בעבודה כי זה מעביר לי את הזמן יופי
אבל מצד שני האוזניות שיש לי כרגע הם די זולות וצורמות
לכן חשבתי לשדרג וחשוב מאוד שהאוזניות שאני אקנה יהיו איכותיות ,נוחות , ולא אטומים לגמרי
גם אנוכי שליח.
בעבר יצא לי לעבוד עם Sony MDR EX71SL שהן לא מספיק ברורות (גבוהים עמומים) אבל באס טוב. אחרי זה עבדתי קצת עם Sennheiser CX100 שהתקלקלו במהרה (רשת שנסתמה די מהר במקום חור שאפשר לנקות כמו בסוני) אך היו בעלות סאונד טוב בהרבה.
היום אני עובד עם Sony MDR-EX90LP שהן בעלות דרייברים (ממברנות) גדולות יחסית אך לא אוטמות לחלוטין.
שמעת פעם על Shure? הן יקרות יחסית (350$ ומעלה לדגמים הטובים) אבל איכותיות בטירוף. הן יתנו לך חווית שמיעה + נהיגה מהסרטים. הייתי משקיע קצת יותר על אוזניות IN EAR אבל אני קצת מצטמצם מבחינה כספית בגלל קנייה גדולה של אוזניות רגילות. זה יהיה נחמד לשמוע משליח אחר איך הן.
יובל
בעבר יצא לי לעבוד עם Sony MDR EX71SL שהן לא מספיק ברורות (גבוהים עמומים) אבל באס טוב. אחרי זה עבדתי קצת עם Sennheiser CX100 שהתקלקלו במהרה (רשת שנסתמה די מהר במקום חור שאפשר לנקות כמו בסוני) אך היו בעלות סאונד טוב בהרבה.
היום אני עובד עם Sony MDR-EX90LP שהן בעלות דרייברים (ממברנות) גדולות יחסית אך לא אוטמות לחלוטין.
שמעת פעם על Shure? הן יקרות יחסית (350$ ומעלה לדגמים הטובים) אבל איכותיות בטירוף. הן יתנו לך חווית שמיעה + נהיגה מהסרטים. הייתי משקיע קצת יותר על אוזניות IN EAR אבל אני קצת מצטמצם מבחינה כספית בגלל קנייה גדולה של אוזניות רגילות. זה יהיה נחמד לשמוע משליח אחר איך הן.
יובל
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
INNER EAR ב-350$?!bigy כתב:גם אנוכי שליח.
שמעת פעם על Shure? הן יקרות יחסית (350$ ומעלה לדגמים הטובים) אבל איכותיות בטירוף. הן יתנו לך חווית שמיעה + נהיגה מהסרטים. הייתי משקיע קצת יותר על אוזניות IN EAR אבל אני קצת מצטמצם מבחינה כספית בגלל קנייה גדולה של אוזניות רגילות. זה יהיה נחמד לשמוע משליח אחר איך הן.![]()
יובל...
לא עדיף כבר אזניות פתוחות בחצי המחיר שיאכילו את ה-SHURE האלו בלי מלח?
שאמרתי אוזניות IN EAR לא התכוונתי בהכרח לאלו שממש נכנסות לבפנוכו לאוזן
אלה לאוזניות כפתור גם כן
עכשיו לגבי ה Shure אז המחיר שלהם די מגוחך
ולפי מה שהבנתי לא שווה לקנות אוזניות במחיר כזה אם אין לך מגבר נורמלי
ואיך ה Sony MDR-EX90LP אתה מרוצה מהאיכות שלהם ?
צריך גם את דעתכם על MDR-EX71SL
אלה לאוזניות כפתור גם כן
עכשיו לגבי ה Shure אז המחיר שלהם די מגוחך
ולפי מה שהבנתי לא שווה לקנות אוזניות במחיר כזה אם אין לך מגבר נורמלי
ואיך ה Sony MDR-EX90LP אתה מרוצה מהאיכות שלהם ?
צריך גם את דעתכם על MDR-EX71SL
הSHURE, זה הבחירה הכי טובה.
הדגם הנמוך בסדרה הוא EC2, וזאת אוזנייה לפנים, אני יודע כי יש לי
והמחיר בארץ הוא בסביבות ה500 ש"ח, והן שוות כל שקל, סאונד מפורט מאוזן ונאמן למקור, ללא תוספת בומים כמו בדגמים של סוני וחבריו
מגיע עם סט שלם להתאמה לגודל אוזן.
חג שמח
הדגם הנמוך בסדרה הוא EC2, וזאת אוזנייה לפנים, אני יודע כי יש לי
והמחיר בארץ הוא בסביבות ה500 ש"ח, והן שוות כל שקל, סאונד מפורט מאוזן ונאמן למקור, ללא תוספת בומים כמו בדגמים של סוני וחבריו
חג שמח
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
היכן ניתן לקנות אוזניות SHURE באינטרנט עם משלוח במחיר סביר לארץ ?gro111 כתב:הSHURE, זה הבחירה הכי טובה.
הדגם הנמוך בסדרה הוא EC2, וזאת אוזנייה לפנים, אני יודע כי יש לי![]()
והמחיר בארץ הוא בסביבות ה500 ש"ח, והן שוות כל שקל, סאונד מפורט מאוזן ונאמן למקור, ללא תוספת בומים כמו בדגמים של סוני וחבריו![]()
חג שמח...
תודה.
אבל תחשוב שאני שומע את השירים מתוך הפלא' בפורמט MP3gro111 כתב:הSHURE, זה הבחירה הכי טובה.
הדגם הנמוך בסדרה הוא EC2, וזאת אוזנייה לפנים, אני יודע כי יש לי![]()
והמחיר בארץ הוא בסביבות ה500 ש"ח, והן שוות כל שקל, סאונד מפורט מאוזן ונאמן למקור, ללא תוספת בומים כמו בדגמים של סוני וחבריו![]()
חג שמח...
1. איפה ניתן לרכוש בחול ולהזמין אני לא יודע, אבל בטוח שבחיפוש קל בגוגל זה לא תורה מסיניי, אני בזמנו (לפני שנה וחצי בערך) קניתי את זה בבאג בקניון עזריאלי ב510 ש"ח, בנוסף יש יבואן רישמי של SHURE בארץ, גם ניתן למצוא בגוגל
הבנתי שאתה שומע MP3, ודרך הטלפון, לכן המלצתי לך את ה-EC2, האוזנייה מצויינת לשימוש יום יומי עם נגן MP3 , או פלאפון במקרה שלך, אך עדיין שומרת על איזון טונלי מצויין.
במידה ואתה גר באזור ת"א, דבר איתי בפרטי, תקפוץ לשמוע אותן בלייב ולא בתאוריה, ותבין כמה הם נעימות ומדוייקות בסאונד, לא, אני לא מוכר אותן אפילו בצחוק! רק לצורך השמעה.
לא סתם זוהי אוזנייה של אמנים ואנשי סאונד בפרט, זו ואחיותיה הגדולות כמובן
חג שמח

הבנתי שאתה שומע MP3, ודרך הטלפון, לכן המלצתי לך את ה-EC2, האוזנייה מצויינת לשימוש יום יומי עם נגן MP3 , או פלאפון במקרה שלך, אך עדיין שומרת על איזון טונלי מצויין.
במידה ואתה גר באזור ת"א, דבר איתי בפרטי, תקפוץ לשמוע אותן בלייב ולא בתאוריה, ותבין כמה הם נעימות ומדוייקות בסאונד, לא, אני לא מוכר אותן אפילו בצחוק! רק לצורך השמעה.
לא סתם זוהי אוזנייה של אמנים ואנשי סאונד בפרט, זו ואחיותיה הגדולות כמובן
חג שמח