NOBEL F Pure Acoustics
הגימור מאוד מרשים ואני יכול לקנות אותם בהרבה פחות השאלה היא איך הסאונד והאם הוא "מתוחכם" או שכאשר יש מוסיקה טיפה מורכבת הקרוס אובר מתבלבל.roypeles כתב:זה נראה כמחיר יקר מאוד יחסית לתמורה אותם הם צפויים לתת......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MartinHSabag כתב:בכל זאת מה?...
quote="zeev78"]
הגימור מאוד מרשים ואני יכול לקנות אותם בהרבה פחות השאלה היא איך הסאונד והאם הוא "מתוחכם" או שכאשר יש מוסיקה טיפה מורכבת הקרוס אובר מתבלבל.[/quoteroypeles כתב:זה נראה כמחיר יקר מאוד יחסית לתמורה אותם הם צפויים לתת......
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
זה בדיוק מה שרואה הצרכן הישראלי הממוצע לנגד עיניו: המון רמקול (גודל פיזי, מס' יחידות) בשביל הכסף, זה בדיוק אותו הדבר עם אנשים שקונים בתים (7 חדרים אבל בגודל של צינוק), מכוניות (בגאז' גדול שהופך את הרכב למסורבל ו-5 מקומות שרק 5 ילדים יכולים לשבת בהם) וכו'. וכך באים סוחרים זריזים ומציפים את השוק בזבל נחות, העיקר שיענה לדרישת הקהל.
מבחינת איכות בנייה הוא סוג א, הגימור הכי יפה שראיתי מחברת מדבקה.yairf כתב:זה בדיוק מה שרואה הצרכן הישראלי הממוצע לנגד עיניו: המון רמקול (גודל פיזי, מס' יחידות) בשביל הכסף, זה בדיוק אותו הדבר עם אנשים שקונים בתים (7 חדרים אבל בגודל של צינוק), מכוניות (בגאז' גדול שהופך את הרכב למסורבל ו-5 מקומות שרק 5 ילדים יכולים לשבת בהם) וכו'. וכך באים סוחרים זריזים ומציפים את השוק בזבל נחות, העיקר שיענה לדרישת הקהל....
אני מניח שאצטרך לשמוע אותם בעצמי ולהחליט לבד.
zeev78 כתב:
מבחינת איכות בנייה הוא סוג א, הגימור הכי יפה שראיתי מחברת מדבקה.
אני מניח שאצטרך לשמוע אותם בעצמי ולהחליט לבד....
הלכת רחוק....
מה שראית זה גימור מבריק. איכות בניה זה בין השאר מה שיש בפנים... אל תצפה להרבה... אבל בכל מקרה אתה צודק ואתה צריך לשמוע לבד ולהחליט.
זאת בדיוק השאלה, מה יש בפנים....ramkol כתב:zeev78 כתב:
מבחינת איכות בנייה הוא סוג א, הגימור הכי יפה שראיתי מחברת מדבקה.
אני מניח שאצטרך לשמוע אותם בעצמי ולהחליט לבד....
הלכת רחוק....
מה שראית זה גימור מבריק. איכות בניה זה בין השאר מה שיש בפנים... אל תצפה להרבה... אבל בכל מקרה אתה צודק ואתה צריך לשמוע לבד ולהחליט....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
curiosity killed the cat