טוב , החלטתי סופית PY800 גודל 50"
וגם כבר יש את הסכום הדרוש עבור המסך הנ"ל.
איפה אתם ממליצים לבצע את הרכישה ?
מביחנת יחס שרות וכמובן כמובן מההיבט הכספי...
ז"א אם אני אעשה סקר שוק , יש מצב שאני אמצע פערים משמעותיים , או שהפערים זנחים ?
מה לדעתכם המחיר הכי זול וסביר שאפשר לקנות את הדגם הנ"ל ?
איפה אתם ממליצים לבצע את הרכישה ?
מביחנת יחס שרות וכמובן כמובן מההיבט הכספי...
ז"א אם אני אעשה סקר שוק , יש מצב שאני אמצע פערים משמעותיים , או שהפערים זנחים ?
מה לדעתכם המחיר הכי זול וסביר שאפשר לקנות את הדגם הנ"ל ?
- Traklin
- עוסק בתחום

- תגובות: 190
- שם מלא: ליאור א.
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה לא ממש מדויק אבל לא משנהOhadR כתב:אם אתה תלך לספק רשמי הוא יתן לך מחיר עד כמה שיורוקום מרשים לו, ויחס הרווח שלו מהעסקה אין יותר מדי מבצעים...
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
טרקלין הנכבד, איש יקר שכמוך
בגלל זה באנגליה כבר כל הדגמים האלה מסדרה 80 ו800 נכנסו ללמכירות חיסול והמחיר שלהם הופחת ב-30 אחוזTraklin כתב:זה לא ממש מדויק אבל לא משנהOhadR כתב:אם אתה תלך לספק רשמי הוא יתן לך מחיר עד כמה שיורוקום מרשים לו, ויחס הרווח שלו מהעסקה אין יותר מדי מבצעים......
בחברה שלכם מעיזים לדרוש על מסך 42 אינטש מדגם 800 של פאנסוניק 12 אלף + ש"ח שזה מחיר שלא יתואר למסך שעולה 5300 ש"ח באנגליה ולכן לפני שאתה מבקר את מה שאני אומר תחשוב טוב בכלל אם אתה ויודע מה אתה סח ואם המחירים שאתם נותנים הם הגונים כלפי הצרכן בימי מיתון קשים אלו
- Traklin
- עוסק בתחום

אני לא יודע מה הציעו לך..אני עובד על ריווחיות אחרת-שלא כמו בסניפי הרשת.
המחיר שטרקלין או כל רשת אחרת רוכשת את המסך הזה הוא זהה .
תבדוק בכמה אתה מקבל את המסך הזה בכל מקום-מה שכן,מי שקנה כמות למלאי שלו לפני עליית המחיר של יורוקום יכול להוציא את המסך הזה במחיר טוב יותר.
ממה שאני יודע לגבי הרשת אנחנו לא רכשנו למלאי את המסך הזה כל הזמנה של לקוח מתומחרת לפי העלויות שיורקום נותנים-המסך יוצא ישירות מיורוקום.
כאמור עלתה בלא מעט במחיר לעומת לפני חודש לדוגמא.
בזמנו המחיר שיכלתי להוציא את PY800 היה הטוב בארץ-היום אני לצערי לא יכול להוציא את המחיר הזה.
מיתון? מי שהמיתון משפיע עליו לדעתי לא רוכש מסך כזה אבל זה עיניין אחר לגמרי.
לגבי אנגליה ובכלל חו"ל באופן כללי,
רשתות רוכשות אתה מוצר מהיבואן,אם היבואן רוצה למכור במחיר X ולהרוויח Y מה בדיוק אני יכול לעשות בנידון?
תוסיף עלויות מס, משלוח וכו..כאמור זה כבר מעבר לשליטה של משווק.
המחיר שטרקלין או כל רשת אחרת רוכשת את המסך הזה הוא זהה .
תבדוק בכמה אתה מקבל את המסך הזה בכל מקום-מה שכן,מי שקנה כמות למלאי שלו לפני עליית המחיר של יורוקום יכול להוציא את המסך הזה במחיר טוב יותר.
ממה שאני יודע לגבי הרשת אנחנו לא רכשנו למלאי את המסך הזה כל הזמנה של לקוח מתומחרת לפי העלויות שיורקום נותנים-המסך יוצא ישירות מיורוקום.
כאמור עלתה בלא מעט במחיר לעומת לפני חודש לדוגמא.
בזמנו המחיר שיכלתי להוציא את PY800 היה הטוב בארץ-היום אני לצערי לא יכול להוציא את המחיר הזה.
מיתון? מי שהמיתון משפיע עליו לדעתי לא רוכש מסך כזה אבל זה עיניין אחר לגמרי.
לגבי אנגליה ובכלל חו"ל באופן כללי,
רשתות רוכשות אתה מוצר מהיבואן,אם היבואן רוצה למכור במחיר X ולהרוויח Y מה בדיוק אני יכול לעשות בנידון?
תוסיף עלויות מס, משלוח וכו..כאמור זה כבר מעבר לשליטה של משווק.
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
- Traklin
- עוסק בתחום

בנוסף..
תאמין לי שאני בתור מישהו שמפעיל את האתר אני מודע למחירים
במיוחד שיש תחרות באינטרנט,למעט חנות אחת פרטית שנסרקת בזאפ שלא מציינת אחריות יורוקום,
ראית את המחירים שיש שם?
אתה דברת איתי על 12 שזה יקר,
למרות שלדעתי זאפ לא תמיד משקף מחיר נכון.
סתם לבוא לצעוק לא נותן שום דבר אתה כנראה לא מעודכן במחירים זה הכל.
תאמין לי שאני בתור מישהו שמפעיל את האתר אני מודע למחירים
במיוחד שיש תחרות באינטרנט,למעט חנות אחת פרטית שנסרקת בזאפ שלא מציינת אחריות יורוקום,
ראית את המחירים שיש שם?
אתה דברת איתי על 12 שזה יקר,
למרות שלדעתי זאפ לא תמיד משקף מחיר נכון.
סתם לבוא לצעוק לא נותן שום דבר אתה כנראה לא מעודכן במחירים זה הכל.
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
Traklin,
בתור אחד ששקוע בתחום, אתה צריך גם לראות את זה מנקודת מבט של הצרכן.
כיום, עקב האינטרנט והכפר הגלובלי עומדות בפני הצרכן אפשריות רבות יותר של רכישה וחיפוש מידע.
לכן כשצרכן מתעניין במוצר כשבחנות בארץ היא עולה 20K ואילו בחו"ל היא עולה פחות מחצי והוא יודע גם שהמחיר שהיבואן רכש אותה הוא רוב הסיכויים נמוך יותר, ובהתחשב בכך שהיבואן מייבא כמות גדולה אין פלא שהוא מרגיש ממורמר, כי החיסרון היחידי בייבוא אישי הוא (לפי דעתי) בעיית מימוש האחריות.(למרות שחברות כמו b&h נותנות אחריות בינלאומית, זה קצת לא נוח למימוש).
לכן לפי דעתי טוב שקיימות חנויות מסויימות בארץ שמייבאות את הציוד ולמרות שהמחיר לא ממש זהה למחיר הייבוא האישי, הוא עדיין נמוך משמעותית מהמחירים של היבואנים הרישמיים.
ודבר זה מהווה פשרה טובה מצד צרכן שמעוניין במוצר מסויים ולא מעוניין לשלם פי2 מהמחיר בחו"ל ועדיין לקבל אחריות ותמיכה סבירה פה בארץ.
אני עד לפני כמה שנים הייתי קונה את כל הציוד החשמלי,בשקם אלקטריק, (הוצאתי שם לפחות 30K), אח"כ כשחטפתי את החיידק של מערכות קולנוע ביתיות עברתי לחנות מתמחה (והוצאתי שם פי 2), הרכישה האחרונה שלי הייתה מסך פלזמה, וכעבור שבוע ראיתי את אותו מסך במחיר זול משמעותית באתר של אחת החנויות שמייבאות בעצמם.
התוכניות שלי בתחום הזה לשנה הקרובה: רכישת סטרימר, מקרן+מסך, מסך פלזמה.
מה אתה חושב שהסיכויים שאני ארכוש זאת מרשת של מוצרי חשמל או חנות מתמחה?
נ.ב. אני מסכים איתך שאתר זאפ לא משקף בהכרח את המחיר. המחיר האמיתי נמוך יותר !
בתור אחד ששקוע בתחום, אתה צריך גם לראות את זה מנקודת מבט של הצרכן.
כיום, עקב האינטרנט והכפר הגלובלי עומדות בפני הצרכן אפשריות רבות יותר של רכישה וחיפוש מידע.
לכן כשצרכן מתעניין במוצר כשבחנות בארץ היא עולה 20K ואילו בחו"ל היא עולה פחות מחצי והוא יודע גם שהמחיר שהיבואן רכש אותה הוא רוב הסיכויים נמוך יותר, ובהתחשב בכך שהיבואן מייבא כמות גדולה אין פלא שהוא מרגיש ממורמר, כי החיסרון היחידי בייבוא אישי הוא (לפי דעתי) בעיית מימוש האחריות.(למרות שחברות כמו b&h נותנות אחריות בינלאומית, זה קצת לא נוח למימוש).
לכן לפי דעתי טוב שקיימות חנויות מסויימות בארץ שמייבאות את הציוד ולמרות שהמחיר לא ממש זהה למחיר הייבוא האישי, הוא עדיין נמוך משמעותית מהמחירים של היבואנים הרישמיים.
ודבר זה מהווה פשרה טובה מצד צרכן שמעוניין במוצר מסויים ולא מעוניין לשלם פי2 מהמחיר בחו"ל ועדיין לקבל אחריות ותמיכה סבירה פה בארץ.
אני עד לפני כמה שנים הייתי קונה את כל הציוד החשמלי,בשקם אלקטריק, (הוצאתי שם לפחות 30K), אח"כ כשחטפתי את החיידק של מערכות קולנוע ביתיות עברתי לחנות מתמחה (והוצאתי שם פי 2), הרכישה האחרונה שלי הייתה מסך פלזמה, וכעבור שבוע ראיתי את אותו מסך במחיר זול משמעותית באתר של אחת החנויות שמייבאות בעצמם.
התוכניות שלי בתחום הזה לשנה הקרובה: רכישת סטרימר, מקרן+מסך, מסך פלזמה.
מה אתה חושב שהסיכויים שאני ארכוש זאת מרשת של מוצרי חשמל או חנות מתמחה?
נ.ב. אני מסכים איתך שאתר זאפ לא משקף בהכרח את המחיר. המחיר האמיתי נמוך יותר !
- Traklin
- עוסק בתחום

היי רונן
אתה צודק,
יש ייבוא פרטי והוא זול יותר- אחריות י.שלום וקלינטון ועוד רבים.
מצד אחד יש לקוחות שלא יקנו סחורה זהה עם יבוא פרטי ויש לקוחות שכן,
אצלי אין יבוא לא רשמי,
אם תקח את סמסונג לדוגמא,המחיר של הפררל והרשמי הוא כ"כ זעום...
מצד שני ראיתי פלזמות שנמכרות במחסני חשמל והום סנטר ( לא יורקום עם מחירים שאני לא יכול להתמודד)
יש ויש,תלוי מה הלקוח רוצה.
בנוסף כמו שאמרתי לגבי סדרה PY800 עד לא מזמן היה לי מחיר מצוין-ברגע שהעלויות משתנות בהתאם לדרישות של יורוקום אז המשחק משתנה לגמרי.
לגבי אחריות פרטית או יבוא פרטי או פררל או איך שכל אחד קורא לזה,לגבי זה אני ממש לא יכול להגיב אני לא מכיר את השירות\מעבדות\נקודות שירות וכל מה שקשור לזה..
לגבי יבוא רשמי אני מכיר.
אתה צודק,
יש ייבוא פרטי והוא זול יותר- אחריות י.שלום וקלינטון ועוד רבים.
מצד אחד יש לקוחות שלא יקנו סחורה זהה עם יבוא פרטי ויש לקוחות שכן,
אצלי אין יבוא לא רשמי,
אם תקח את סמסונג לדוגמא,המחיר של הפררל והרשמי הוא כ"כ זעום...
מצד שני ראיתי פלזמות שנמכרות במחסני חשמל והום סנטר ( לא יורקום עם מחירים שאני לא יכול להתמודד)
יש ויש,תלוי מה הלקוח רוצה.
בנוסף כמו שאמרתי לגבי סדרה PY800 עד לא מזמן היה לי מחיר מצוין-ברגע שהעלויות משתנות בהתאם לדרישות של יורוקום אז המשחק משתנה לגמרי.
לגבי אחריות פרטית או יבוא פרטי או פררל או איך שכל אחד קורא לזה,לגבי זה אני ממש לא יכול להגיב אני לא מכיר את השירות\מעבדות\נקודות שירות וכל מה שקשור לזה..
לגבי יבוא רשמי אני מכיר.
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
טרקלין הנכבד אף אחד לא כועס עליך, אתה לא יהיבואן אתה המשווק ואתה מחליט כמה תרוויח
אבל יורוקום זה פשוט חברה שצריכים ללמוד עליה משווקי פאנאסוניק בכל העולם, איך לגנוב את הציבור ולשנות את יעד המותג.
בארצות הברית ובמדינות אירופה הפאנסוניק מתומחרת במחיר נמוך משמעותי מפיוניר, אני מוסיף גם את ניו זילנד ואוסטרליה שהייתי שם וגם שם המחיר של פאנא היה חצי מהפיוניר ועל כן החברה מצטיירת כנותנת עלות תועלת הגבוהה בשוק, וגם בתקופות שמספידים את הפלאזמה לטובת ה-LCD פאנאסניק שומרת על חלק גבוה משוק טלוויזיות.
בארץ ראה מהזה חברת יורוקום ממציאה את השוק מחדש קודם כל לא נשכח שהיא גם משווקת את מרכזיות יורוקום ולוקחת מחירים מופקעים על כל תוספת שאתה רוצה לקנות להם.
אבל במקום להמשיך את דרך פאנאנסיק הם קונים מוצרים אסייתים נחותים מהאירופאיים ללא כניסות חשובות כדי לחסוך אלף שקל ולוקחים על 50 אינטש את המחיר שפיוניר לוקחים,עכשיו הציבור לא מטומטם ולכן גם הLCD בארץ יותר מפותח, גם בגלל המחירים וגם בגלל היבואן הממציא הזה עם השנה אחריות + ארבע שלו, לסיכום
שיתביישו יורוקום וחבר מרעיו אף אחד לא יעבוד על ציבור הקונים ואם אתה רואים בגלובס שהבעלים של יורוקום שווה מיליארד וחצי שקל זה מהפראייריות של הישראלים.
תודה
ושלום
אבל יורוקום זה פשוט חברה שצריכים ללמוד עליה משווקי פאנאסוניק בכל העולם, איך לגנוב את הציבור ולשנות את יעד המותג.
בארצות הברית ובמדינות אירופה הפאנסוניק מתומחרת במחיר נמוך משמעותי מפיוניר, אני מוסיף גם את ניו זילנד ואוסטרליה שהייתי שם וגם שם המחיר של פאנא היה חצי מהפיוניר ועל כן החברה מצטיירת כנותנת עלות תועלת הגבוהה בשוק, וגם בתקופות שמספידים את הפלאזמה לטובת ה-LCD פאנאסניק שומרת על חלק גבוה משוק טלוויזיות.
בארץ ראה מהזה חברת יורוקום ממציאה את השוק מחדש קודם כל לא נשכח שהיא גם משווקת את מרכזיות יורוקום ולוקחת מחירים מופקעים על כל תוספת שאתה רוצה לקנות להם.
אבל במקום להמשיך את דרך פאנאנסיק הם קונים מוצרים אסייתים נחותים מהאירופאיים ללא כניסות חשובות כדי לחסוך אלף שקל ולוקחים על 50 אינטש את המחיר שפיוניר לוקחים,עכשיו הציבור לא מטומטם ולכן גם הLCD בארץ יותר מפותח, גם בגלל המחירים וגם בגלל היבואן הממציא הזה עם השנה אחריות + ארבע שלו, לסיכום
שיתביישו יורוקום וחבר מרעיו אף אחד לא יעבוד על ציבור הקונים ואם אתה רואים בגלובס שהבעלים של יורוקום שווה מיליארד וחצי שקל זה מהפראייריות של הישראלים.
תודה
ושלום
OhadR,
מי ש"אשם" בו בהבדלי המחיר המשמעותיים האלה זה לא היבואן וזה לא המשווק אלא אתה, ואני ושאר הצרכנים בארץ. יש פה בארץ, יותר נכון אין פה בארץ כוח צרכני חזק,ולכן כשיבואן רואה שמסך שעולה לו 5K הוא יכול למכור אותו פה בארץ ב19K ואף אחד לא יתלונן, וכולם ירצו לקנות. אז למה שלא ינצל את זה? אתה או אני באותו מצב גם היינו נוהגים ככה.
זה כמו שיש לך רכב שאתה רוצה למכור, הרכב שווה 20K ויש לך קונה ב32K, לא תמכור לו?
מי ש"אשם" בו בהבדלי המחיר המשמעותיים האלה זה לא היבואן וזה לא המשווק אלא אתה, ואני ושאר הצרכנים בארץ. יש פה בארץ, יותר נכון אין פה בארץ כוח צרכני חזק,ולכן כשיבואן רואה שמסך שעולה לו 5K הוא יכול למכור אותו פה בארץ ב19K ואף אחד לא יתלונן, וכולם ירצו לקנות. אז למה שלא ינצל את זה? אתה או אני באותו מצב גם היינו נוהגים ככה.
זה כמו שיש לך רכב שאתה רוצה למכור, הרכב שווה 20K ויש לך קונה ב32K, לא תמכור לו?
חוץ ממקרה שצרכנים הצליחו להוריד מחיר של חבילת ספורט בתשלום, אני לא מכיר שום "ניצחון" משמעותי נוסף של צרכנים , אולי תוכל להאיר לי.OhadR כתב:אל תיתין לו דוגמאותשמפורחות מהמציאות
ראית פעם מישהו שמוכר אוטו מעל המחירון?
אולי על הירח...
ורק לידע כללי:
היה לי פעם ג'יפ שעלה לי 20K השקעתי בו בסביבות 5K, ואחרי חצי שנה מכרתי אותו ב38K למרות שהמחירון היה 19K.
השרשור הועבר לפורום מסחר, שיווק, תמחור ושירות
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
OhadR כתב:טרקלין הנכבד אף אחד לא כועס עליך, אתה לא יהיבואן אתה המשווק ואתה מחליט כמה תרוויח
תודה
ושלום...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האמת, הוא צודק שמעצבן לראות בארץ מערכות שעולות 200$ בחו"ל עולות 2000שח ויותר בארץ.MartinHSabag כתב:OhadR,
אני חושב שמיצינו את הקו.
חזרה על אותה מנטרה שוב ושוב היא בגדר הצפה.
אני חושב שנתנו מספיק במה לדיעה שלך....
אבל זה מה יש ועם זה נפשוט את הרגל...
וברצינות, חברה פרטית יכולה לעשות מה שהיא רוצה בשוק החופשי (בכפוף לחוק אני מקווה), ואם יש קונים אז היא גם תרוויח.
ואותי דבר ראשון מדאיגה איכות השירות של החברות בארץ הרבה לפני המחירים (ועל פי הסיפורים פה בפורום, בשירות יורוקום הם בסדר).