לצפייה בחינם יש מחיר:על מה מוותרים כשלא מוכנים לשלם דמי מנוי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #1 

כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 01&fid=821

אמנם בשוק קיימות אלטרנטיבות חוקיות, אך מבדיקת "גלובס" עולה כי מי שבאמת רוצה לראות טלוויזיה בלי לשלם דמי מנוי ל-HOT ול-yes ייאלץ לוותר על מגוון בתכנים, על הפקות מקור איכותיות או על תרגום לעברית

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

אני בתקווה שעניין הכתוביות עומד להפתר - העלתי רעיון ל SHED - מכיוון שיש לנו EPG - ואנו יודעים מראש מה ישודר בלווין - לא צריכה להיות למעשה למשוך את הכתוביות לסדרות/סרטים המשודרים בלווין - ולראות עם כתוביות...
אפשר להגיד גם תודה לך למעשה - בעקבות התוסף ל YAMJ... :)

תשמע - כמה מאיתנו באמת צופים בערוצים האלו ובהפקות המקור? אני כמעט לא רואה תכנים ישראליים לטובה או לרעה ... :roll:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

עברנו לצלחת לוין לא מזמן

שליחה #3 

עברנו לצלחת לוין לא מזמן,התנתקנו מ יס , יש לנו לוין + מדיה סנטר.
ממש לא מרגישים את החוסר ביס /הוט,
אבל זה כמובן אינבידואלי.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #4 

עם ילדים זה סיפור מורכב יותר
העם דורש..... כל מיני דברים

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

חיכתי לתשובה הזו,

שליחה #5 

כי זה מה שכולם אומרים לי.

יש לי ילדים (תאומים) בני שנתיים שאנו מגבילים אותם לחצי שעה טלויזיה ביום , בתכנים דרך המדיה סנטר שאני מוריד, יתכן כי בעתיד יהיה עליהם לחץ חברתי לצפות בתוכנית כזו או אחרת , בכל מקרה עקרונית אנו נגד רוב תוכניות הזבל שבטלויזיה (ריאלטי..) ומקוה כי נצליח לחנך את הילדים ברוח זו ...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

הלוואי שהריאליטי הייתה הבעייה - הבעייה זה שאר התכנים שמשודרים במהלך היום בערוצי הילדים...

איפה התוכניות החינוכיות של פעם.
מסכים לגמריי - עם ילדים - אין לך הרבה מה לעשות...
או להשיג להם תכנים - עם תרגום/בעברית - או לקנות קונסולה והרבה משחקים :)
מה שטוב - עד הגיל שהם מבינים - אפשר לנצל ואפילו - להקליט פשוט כמה ימים של תוכניות - ולראות במעגל....

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

Re: חיכתי לתשובה הזו,

שליחה #7 

uris כתב:כי זה מה שכולם אומרים לי.

יש לי ילדים (תאומים) בני שנתיים שאנו מגבילים אותם לחצי שעה טלויזיה ביום , בתכנים דרך המדיה סנטר שאני מוריד, יתכן כי בעתיד יהיה עליהם לחץ חברתי לצפות בתוכנית כזו או אחרת , בכל מקרה עקרונית אנו נגד רוב תוכניות הזבל שבטלויזיה (ריאלטי..) ומקוה כי נצליח לחנך את הילדים ברוח זו ...
...
גם לי יש תאומות בנות 3.5, בגיל של הילדים שלך אין בעיה יחסית, אבל כשהם במסגרת בוגרת יותר עם ילדים שמדברים כל היום על בובספוג ודורה ויובל המבולבל ועוד ועוד..... זה נהיה קצת יותר בעייתי.
גם אנחנו מגבילים אותן בשעות צפייה, אבל אי אפשר להוריד להן את זה לגמרי.

בכל מקרה אם לא ניקח את הילדות בחשבון, אני לא חושב בכלל ומנתק את המנוי.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

נכון

שליחה #8 

אני מודע לבעייתיות ככל שהגיל עולה, כשאני אצל אחותי ורואה מה משודר בערוץ הילדים (שפה , תוכן , התנהגות) אני פשוט מזועזע .
אגב גם אינטרנט זו בעיה בפני עצמה ....הגישה שלי היא חסימת כל האתרים (אין כלום!!) והוספת רק אתרים ספציפיים מותרים.
אבל זה כבר אוליי לפורום חינוך ילדים ... לא קל להיות הורים בימינו ובכלל.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

Re: נכון

שליחה #9 

uris כתב:אני מודע לבעייתיות ככל שהגיל עולה, כשאני אצל אחותי ורואה מה משודר בערוץ הילדים (שפה , תוכן , התנהגות) אני פשוט מזועזע .
אגב גם אינטרנט זו בעיה בפני עצמה ....הגישה שלי היא חסימת כל האתרים (אין כלום!!) והוספת רק אתרים ספציפיים מותרים.
אבל זה כבר אוליי לפורום חינוך ילדים ... לא קל להיות הורים בימינו ובכלל.
...
מסכים איתך, התכנים שמשדרים היום הם מתחת לכל ביקורת, אבל, לא הכל.
ופה נכנס התפקיד שלנו כהורים, לסנן לילדים שלנו את התכנים היותר טובים ממה שמוצע לנו.
כנ"ל לגבי האינטרנט.
אבל כמו שאמרת, זה באמת לא לפורום הזה.

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #10 

lawpower כתב:אני בתקווה שעניין הכתוביות עומד להפתר - העלתי רעיון ל SHED - מכיוון שיש לנו EPG - ואנו יודעים מראש מה ישודר בלווין - לא צריכה להיות למעשה למשוך את הכתוביות לסדרות/סרטים המשודרים בלווין - ולראות עם כתוביות...

תשמע - כמה מאיתנו באמת צופים בערוצים האלו ובהפקות המקור? אני כמעט לא רואה תכנים ישראליים לטובה או לרעה ... :roll:
...
אני כבר חשבתי על לקחת כתוביות [מאתר טורק או משהו בסגנון] ולהדביק אותם על גבי רצועות שחורות של סרט.
ואז להפעיל בסיכרוניזציה עם מדיה פלייר.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #11 

lawpower כתב:אני בתקווה שעניין הכתוביות עומד להפתר - העלתי רעיון ל SHED - מכיוון שיש לנו EPG - ואנו יודעים מראש מה ישודר בלווין - לא צריכה להיות למעשה למשוך את הכתוביות לסדרות/סרטים המשודרים בלווין - ולראות עם כתוביות...

...
לא ממש הבנתי איך בדיוק מסנכרנים כתוביות SRT לשידור לווייני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

דיעה שלי

שליחה #12 

לא ברור לי מה יעזור לכם כתוביות לילדים בני שנתיים עד שלוש .
מה שאתם צריכים זה כמובן תכנים מקוריים בעברית או תכנים מדובבים . יש כאלה בשפע ברשת . לא משנה איפה תזרקו את המקל , תמצאו שם תוכן לילדים .
אבל בואו נניח שאין תכנים כאלה ברשת אלא רק בחנויות . כמה תכנים אתם יכולים לקנות לילדיכם ב-250 שח לחודש או ב-750 שח לשלושה חודשים או ביותר מ-3000 שח לשנה שזה עלות המנוי ליס \ הוט ? כי ב-30000 שח שאתם משלמים במשך 10 שנים ליס \ הוט אתם כבר יכולים לסדר לילד שלכם מכונית .

"יש לנו ילדים אז זו בעיה בקטע של להתנתק מיס \ הוט " זה סתם תירוץ לא להתנתק כי לא רוצים לשבור את הראש יותר מדיי ולשלם כמו פראיי... , סליחה , כמו מנויים נאמנים לחברות האלה .

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

מישהו מכיר ערוצי טלויזיה לילדים שמשודרים באינטרנט?
באנגלית גם טוב, אפשר בתשלום.
מצאתי כמה אבל לא ברור לי אם אפשר להסתמך על זה.
http://www.flatplanet.tv/
http://wwitv.com/

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

pixies כתב:

...
לא ממש הבנתי איך בדיוק מסנכרנים כתוביות SRT לשידור לווייני.
...
Time Shift....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #15 

הבעיה המרכזית בארץ היא שבעצם אין פיתרון למי שלא רוצה להיות מחובר לכבלים או ללויין. ועכשיו שאני חושב על זה זה נראה לי לא תקין ברמה מדינית חוקית.
לפני כ- 7 שנים התנתקני משירותי YES מהסיבה הפשוטה ששמתי לב שאני לא צופה בטלוויזיה. ראיתי קצת ערוץ ההיסטוריה, קצת 8 ובעיקר חדשות. ערוצי הסרטים לא עניינו אותי היות ואני אוסף סרטים עם ספרייה של מעל 400 סרטים (וגדלה) וגם אני מנוי לספריית וידאו. סדרות לא עניינו אותי כי אני לא מת על סדרות ואלה שאני כן רואה אני מוריד או משכיר.
זה מאוד מתאים לי ונוח לי בסגנון החיים שלי. ברור לי שברגע שמכניסים ילדים לתמונה (בכל גיל) הנושא משתנה.
מצד שני, אני לא מוצא את עצמי מתייבש מול הטלוויזיה למשך שעות - אף פעם! :)

אני מאוד מרוצה שאין לי מושג איך נראה פרק באח הגדול או ההישרדות, ברור לי שאם היתה לי גישה לתוכניות האלה הייתי מתמכר אליהן. אבל ברגע שאתה לא חלק מזה, כל השיח סביב "האם בובליל הוא סמל לדבר כזה או אחר" הופך עקר והחשיבות המטורללת שנותנים לדמויות המוזרות שם מקבלת פרופורציה מדהימה. תנסו פעם לכבות את הטלוויזיה באמצע פרק ותראה כמה שקט פתאום יש בבית וכמה זה ממש לא משנה מי נשאר או יוצא מהדירה / אי.

אני מאוד מחכה לפרויקט של הממיר הדיגיטלי שיאפשר צפיה בערוצים 1, 2, 10 וכו' רק שלדעתי הלובי של חברות הכבלים/לווין יעבוד שעות נוספות כדי שזה לא יקרה. השלטון כאן מושחת אז סביר להניח שזה גם באמת יקבר ולא יתקדם.

בינתיים, שיש מלחמה / אירוע / חדשות אני יכול לראות אותם באינטרנט ושיש גמר שממש צריך לדעת לדבר עליו ליד ברזייה במשרד אז אפשר פשוט לקפוץ לחברים ולהנות מערב נעים מול הטלוויזיה שלהם.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #16 

MartinHSabag כתב: Time Shift....
...
כלומר, כל פעם מסנכרנים תוך כדי צפייה כמו הכפתורים פלוס ומינוס ב-BSPlayer? נשמע לי מאוד מאוד לא נוח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #17 

אני עם בטן מלאה על YES.
ההתחייבות הזאת ל-3 שנים פשוט מטריפה אותי.
שלט הפסיק פתאום לפעול - 55 שקל.
הם מורידים\מעלים מזיזים ערוצים איך שבא להם, זליגת התכנים בספורט פשוט מקוממת.

אבל אין דבר, עוד 16 חודשים לסיוט.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #18 

יכול להיות שהסיוט שלך יסתיים לפני זה . אני מקורב לאנליסט שבין החברות שהוא ניתח ברבעון הראשון הייתה גם יס .
הוא מספר על ירידה חדה בהכנסות בגלל עליה חדה בעזיבות מחודש נובמבר 08 ועד סוף מרץ 09 . עשרות אלפים התנתקו מהשירות . בתוך החברה יש בלגן דיי גדול וכבר דוחים את התשלומים לספקים עד לתחילת רבעון השלישי השנה כי אין לאף אחד בחברה שום מושג כמה עוד יתנתקו עד אז . כל התוכניות לגבי השקת ערוצים חדשים בין הערוצים הרגילים ובהפרדה גבוהה הוקפאו . שוקלים להוזיל עלויות על ידי הורדת רבע מהערוצים .
אז כרגע המצב הוא שלא בטוח בכלל מה יסתיים קודם :ההתחיבות שלך ליס או ההתחיבות של יס כלפיך ...
shraga007 כתב:אני עם בטן מלאה על YES.
ההתחייבות הזאת ל-3 שנים פשוט מטריפה אותי.
שלט הפסיק פתאום לפעול - 55 שקל.
הם מורידים\מעלים מזיזים ערוצים איך שבא להם, זליגת התכנים בספורט פשוט מקוממת.

אבל אין דבר, עוד 16 חודשים לסיוט.
...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

pixies כתב:
MartinHSabag כתב: Time Shift....
...
כלומר, כל פעם מסנכרנים תוך כדי צפייה כמו הכפתורים פלוס ומינוס ב-BSPlayer? נשמע לי מאוד מאוד לא נוח.
...
אם הבנתי נכון את רן (אולי הוא יענה יהיה יותר טוב) בגלל ש SRT עובד על זמן - לא צריכה להיות בעייה עם התזמון - הMYTH ידע לתאם בינהם...
זה מה שאני הבנתי :)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

אני מתקשה לראות את יס מתה....
יחיו אותה הרבה לפני שהיא תמות...

זה דיי מצחיק המצב - מצטרפים חדשים - מקבלים מחיר סוף מההתחלה - ואילו הוותיקים - אם הם לא רבים ו/או נדחפים אחרי ריבים לאיזה מבצע - רוצים להרים כל כמה זמן את המחיר - במקום לפנק אותנו...

במקום לבנות נאמנות - פוסלים אותה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”